Son yazimda bunun nedenini soyledim.Originally Posted by ABOOO
Originally Posted by perpetua5099
Son yazimda bunun nedenini soyledim.Originally Posted by ABOOO
Originally Posted by perpetua5099
ciddi olamazsın!...Originally Posted by ABOOO
inönüde ses değiştiriliyor ve daha baskılı bir hale getiriliyor hee yani gerçekte o kadar bağırmıyoruz bizz ama kadıköyde ses kısılıyor öylemi.bişeyler biliyosun ama karıştırmışsın.o öyle değil bi kere.inönüde küfür edildiği zaman önce o küfür 1-2 kez dinletilir sonra ses kısılır ama kadıköyde küfür edileceği anlaşıldığı anda ses kesilmiştir zaten.bumu beşiktaşlı musa çözen
ayrıca ben senin fanatik olduğunu düşünüyorum.fenere laf ettirmemeye çalışıyosun.ee tabi mod olduğun için bu forumda bunu yapmaya yetkin var.çünkü ben fener ile ilgili saraçoğlunda maç keyfi diye bir başlık açmıştım sen çok iyi hatırlarsın hemen kapattın niye çünkü fenere laf söyletmiyeceksin dimi..
o konuda hiçbir küfür hakaret tarzı birşeyde yoktu ama sen konuyu kapattın niye polemik yaratacak bir konuymuş kesin olmayan bilgilerle yazamazmışız.
bende şimdi senin yazdıklarını inönü ve sesin arttırılması yönündeki yazılarını yine aynı gerekçeler dolayısıyla silmeni bekliyorum..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
altına kocaman bir imzaOriginally Posted by koray_capello
ayrıca eklemek istediğim bi kaç şey daha var fener- galatasaray maçında taraftarın sesi spikerinkinden fazla çıktı galatasaray ve beşiktaş maçlarında sesi sıfırlayan bu şahsiyet fener maçlarında (küfürler hariç) sesi son ses yapıyor. galatasaray-giresunspor maçının son 25 dk.sını sessiz izledik bjknin bu çok maçı sessiz izletiliyor bence bu adam ne bjkli ne gsli bence düpedüz fenerli
Katılıyorum, Hıncal Uluç kadar fanatik bir spor yazarı yok şu anda televizyonlarda(vardır tabi ki ama sayıları 2-3 ü geçmez).Originally Posted by ABOOO
90 dakika programını ilk çıktığı senelerde hiç kaçırmazdım, şimdi ara sıra izliyorum. Bu kadar açık Fenerbahçe karşıtlığı yapılmaz. Bu kadar insan rengini belli etmez.
ya arkadaşlar futbol yorumculuğu ayrı maç yorumculuğu ayrı. maç içinde yüzde yüz trafsız olmalısın çünkü bu maç izleyenler sadece fenerli değil. futbol programlarında ise dikkat ederseniz çoğunda fb-gs-bjk li yorumcular oluyor ve bunlar takımlarıyla ilgili yorum yapıyo ve bu adamların hangi takımı tuttuğunu herkes biliyor. ama rıdvanın hakan ünsalın ve diğer maç içi yorum yapanların taraf tutmadan düzgün yorum yapması lazım yani hıncal la rıdvanın dalları farklı defansla forveti karşılaştırmayın beyler
ilk önce bence galatasaray türkiyede şu anda en iyi futbol oynayan takımlardan biri o zaman rıdvanın bütün takımları kötülemesi lazım. veya biz o kadar ballıyız ki bu kötü futbolla fenerle aynı puandayız bunu bi kere çözemedim. ve bence galatasarayın futbolunu eleştirmek için yanlış konudasın bunu bi mod olarak bilmen lazım. zaten olay rıdvanın fener maçında yaptığı yorumlar artık galatasaray maçlarında hakan ünsal yorum yapıyor.Originally Posted by ABOOO
ben rıdvandan 100 kat daha fanatik olabilirim ama o adamın yaptığı fanatiklik herkese batar çünkü sen yorumcusun yine yanlış karşılaştırma benle veya başka biriyle rıdvanı karşılaştıramazsın adam televizyonda yorum yapıyor ben burda yorum yapıyor bu fark bile onun fanatik olma hakkını sıfıra indiriyor
Kesinlikle +11111Originally Posted by Kerim Kerimov
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Originally Posted by hurmet
aynen katılıorum
ömer cavuşoğlu adam fanatik oğlu fanatik beOriginally Posted by Kerim Kerimov
ama yinede komik adam
![]()
Bi kere senin o yayınladığın yazı tamamen yalan dolandan oluşan bir şeydi tekrar söylüyorum ben kadıköyde 100 e yakın maça gittim nerde cepci varmış kim görmüş kim böyle bir olayda mağdur olmuş yoksa o cepci diye hitap edilen kişiler maça gelen taraftarlarmı? ben ve benim gibi bir sürü insan var etrafımda maça giden sevgilisiyle ailesiyle hiç kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sonuna kadar yalan bir haber bu kim sölediyseayrıca ben senin fanatik olduğunu düşünüyorum.fenere laf ettirmemeye çalışıyosun.ee tabi mod olduğun için bu forumda bunu yapmaya yetkin var.çünkü ben fener ile ilgili saraçoğlunda maç keyfi diye bir başlık açmıştım sen çok iyi hatırlarsın hemen kapattın niye çünkü fenere laf söyletmiyeceksin dimi..
o konuda hiçbir küfür hakaret tarzı birşeyde yoktu ama sen konuyu kapattın niye polemik yaratacak bir konuymuş kesin olmayan bilgilerle yazamazmışız.
senin yayınladığın yazının gerçek olmadığını maça giden herkes biliyordu tamamen fanatik birinin yazısını yayınlamıştın taraftarlara baştan aşağı hakaret eden tamamen ortamı geren bir yazıydı kaldırılması son derece doğru bir karadı bunla ne ilgisi var nasıl bir ilgi kurabildin yoksa sadece o yazı kaldırıldığı için mi böyle bir alaka kurabildinbende şimdi senin yazdıklarını inönü ve sesin arttırılması yönündeki yazılarını yine aynı gerekçeler dolayısıyla silmeni bekliyorum..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
sen benim yanınladığım yazıya tamamen yalan diyorsun.nasıl oluyor bu?kadıköyde küfür edilmedi mi?itaat et pankartı atılmadı mı?hasanın kafasına birşeyler atılmadı mı?tiganaya atılmadı mı?BUNLARMI YALAN.belki bir tak cepci konusu vardır.o da yalan değildir illaki bir kaç tane vardır.heryerde var bunlar.Originally Posted by Jesus_FB
ayrıca o yazıda kimseyede hakaret yoktu.işte burda bile birbirinizi kolluyorsunuz feneri kolluyorsynuz.ben başka bir tartışmada fenerli bir taraftara genel anlamda kolpasınız dedim ve ceza aldım niye çünkü kimseye dalaveracı diyemezmişiz.ama başka bir arkadaş fenerli bir arkadaş ben çarşıdan iğreniyorum hepsi pislik adam vuruyosunuz dedi ama ceza almadı.yani insanlara dalaveracı diyince ceza alıyoruz ama katil deyince almıyoruz.ben bu yazıyı şikayet etmeme rağmen ceza gelmedi.orda bile kendi tarafınızı kolluyorsunuz.
benim yazdıklarımda ne kadar yalan varsa inömüde sesin arttırıldığı da O KADAR yalandır.eğer dürüst ve adilseniz gereken yapılır zaten
Hıncal Uluç FB'li olsaydı acaba yine bu mesajı yazar mıydın?Originally Posted by Jesus_FB
Rıdva Dilmen 2. Lig A kategorisini, B kategorisini fln takip edip her maça gitmeyi tarafsızlık sanıyor. Olay tamamen bundan ibarettir. Kesinlikle taraftır ve de bağıra bağıra eyyam yapmaktadır. Ayrıca konuyu açan arkadaşın sıraladığı maddeleri söylemek onun görevidir, tarafsızlığının ispatı değil!!!
rıdvan dilmen bence maçları çok iyi yorumlayan birisi. özellikle onun yorumlarını çok dinlerim
O konuyu kapatırım, çünkü forum kurallarını okumadan açtığınız polemik konusu yaratabilecek bir konuydu.Bir daha açarsanız o konuyu 1 hafta süre ile yazma cezası alacaksınız, bunu da bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.Originally Posted by koray_capello
Kanıtlayamayacağınız iddialarda bulunmanız yasaktır!
Fanatik değilim.
Maçları izliyorum, Beşiktaş seyircisinin taraftarlık görevini yapmadığını söylemedim.Sadece sesin normalden daha değişik geldiğini, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ise kısıldığını anlattım.Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne saygı duyarım; ben bu şekilde algıladım izlediğimde sesin durumunu.
Yazdıklarınızından anladığım kadarı ile siz de seste zaman zaman değişiklikler olduğunu anlamışsınız.
Fenerbahçe - Galatasaray maçında kısa kısa yapılan uygunsuz tezahürattan kimse memnun değil zaten ama bu her maç yapılan bir durum değil bu.Fakat bu yapılmadığı anlamına gelmez, bu durumdan dolayı çok üzgünüz tabi ki.
Diğer stadları da tartışırsak Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda daha iyi bir düzen olduğunu farkederiz ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
neyse uzatmayalım herkes neyin ne olduğunu biliyordur zaten
rıdvan dilmen gerçekten iyi bir oyuncu.tek hatası fener maçlarında taraflılığını yenemiyor.bende izlediğim bir çok maçta bunu hatasını gördüm.orada da tarafsız olabilse gerçekten bu ülkenin en iyisi olur.
hıncal uluça yüklenen arkadaşlar bence hıncalın rıdvanla ilgili yazısını bir daha okusunlar.uluç orada rıdvana yapıcı bir eleştiri yapıyor,çok iyi bir yorumcu olduğunu ama bu hatasını düzeltip işinin en iyisi olmasını istiyor.
Arkadaşım sen burada işini yapıyorsun.dediğin gibi kural çiğnenmişse ki bana görede o ispatlanamayacak bir iddia idi kapatman gayet normal.Originally Posted by ABOOO
yalnız konu başlığımız olan Rıdvan Dilmene Karşı Kampanya olduğu nasıl ispatlanacak?bana göre bu konuda kanıtlanamayacak bir iddiadır,(kanıtlanabileceğini düşünen varsa belgelerini koysun hepimiz bilsin)forum kurallarına da uymadığı için bir kullanıcı olarak tarafsızlığına güvenerek konuyu kapatmanı rica ediyorum.teşekkür ederim.
konunun başlığı gazetede çıkan haberden alınmıştır arkadaşım
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Gazeteler her yazan gerçek olsaydı benim şimdi dağda ne işim vardı?Originally Posted by Jesus_FB
gazetede yazmış bile olsa kanımca ispatlanacak bir olay değil,gazeteden alınmış olması doğru veya yanlış diye bir ispat getirmez.
Tamam da Rıdvan Dilmen'in kendi yazısı.Tepkilere de cevap vermiş Rıdvan Dilmen, sonuçta bu eleştiriler sözlü,yazılı olarak bulunabiliyor.Eleştirilere cevap vermesi ile kanıtlanayamayacak bir iddia ortaya atmak farklı konular gibi geliyor bana.Konuyu uzatmasak daha iyi olur, boşuna kırmayalım birbirimizi.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bana göre hala bu konu Turksportal forum kurallarına göre kanıtlanamayacak bir iddia.çünkü bana karşı kampanya var demek de ispatlanması gereken bir iddiadır.bu yüzden konuyu kilitlemen daha hayırlı olurdu.ama dediğin gibi burada birbirimizden faydalanmak fikir alışverişinde bulunmak bir aile ortamı kurmak için bulunuyoruz,bu yüzden daha fazla uzatıp birbirimizi kırmaya gerek yok.hepinize iyi geceler.
http://www.sabah.com.tr/2006/03/16/yaz02-10-115.htmlOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
Hıncal Uluç'un eleştirisi.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Originally Posted by ABOOO
aynı gün okudum gazeteyi,seninde yazdığın gibi
Hıncal Uluç'un eleştirisi,kampanyası değil.
Ben bir fan forumunda eleştiriler okumuştum sanırım, şu an açamıyorum siteyi.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Rıdvan Dilmen bu eleştirilere üzüldüğü için o tür bir yazı yazmış.
Senin yazdığın ile pek bir bağlantısı yok.Herkesin konuştuğu bir konu bu, Hıncal Uluç'un eleştirisi heryerde tartışılır olduğu için Rıdvan Dilmen cevap vermiş oldu.
Neden beni haksız çıkarmaya çalıştığını anlayamıyorum, sen de farketmişsin yazdığın yazının kurallara uygun olmadığını.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
rıdvan dilmeni her yönüyle severim hem futbolculuğu hem yorumculuğu bazen benimde dikkatimi çekiyo fener maçlarında daha çok fenerin yanında ama bırakalımda o kadar olsun adamın koyu fenerli olduğunu cümle alem biliyo haa o zaman bunu konuşmak yanlış bunu konuşucak kişiler lig tv yönetimi diceklerki ben bu adama fener maçı yorumlatmiyim başka maç yorumlasın o zaman dahada güzel olur
Rıdvan Dilmen eğer kendisine saldırı yapıldığını(kampanya) iddia ediyor ve ispatlayamıyorsa bu tartışmaya değer bir konu değildir.Yorum yazmama ve fikirlerim olmasına rağmen ben de forum kuralları gereği bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Her zaman araştırmadan herhangi bir yazı yazılmamasını tavsiye ederimOriginally Posted by Sir DEATH
![]()
Sanırım Rıdvan Dilmen'in üzüldüğü tepkiler:
http://www.ultraslan.org/ultraslanfo...er=asc&start=0
http://www.ultraslan.org/ultraslanfo...er=asc&start=0
(Gönderdiğim linkler sadece eleştirilere inanmayanlar içindi)
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hıncal uluç o kadar guzel yazmış ki pek diyecek bişey kalmamış. En basit örnek 2 hafta önceki kupa maçında tum yorumları donup dolaştırıp fenere çıkarttı. "Gs i nasıl buluyosunuz" dedi sunucu. rıdvan "fenerin bla bla bla" diye devam etti. Sürekli fener lehine yorumları can sıkmaya basladı. Sürekli tum yorumları fenerin kapısına cıkarmaya baslaması can sıktı. Artık izleyesim gelmiyor rıdvan yüzünden. Lig tv nin acil cözüm bulması lazım. Ya da rıdvanın derin fanatizm den kurtulması lazım.
Bir futbol takımının, üzerine yorum yapılır olması ayrı bir olay..
Örneğin Ferdi Leflef diye benim pek sevdiğim bir abimiz vardı, çeşitli dönemlerde Lucescu'nun Beşiktaş'ını, Hagi'nin Galatasaray'ını ve Daum'un Fenerbahçe'sini mercek altına alır, bunların biriyle uğraşırken diğerlerine pek yüz vermezdi..
Bence de şu anda Fenerbahçe (Beşiktaş'ı hiç saymıyorum) Galatasaray'dan daha incelenesi bir takım..
Bu olayın bir boyutu..
Diğer yandan, Dilmen'den tarafsız olmasını beklemek pek akıllıca bir iş değil.. Adam seneler boyu Fenerbahçe forması giymiş, o formayla yatmış, kalkmış, çamura batmış, göklere çıkmış..
Galatasaray'ın attığı golde "Eyvah" demedim diyor ama dese de sonuna kadar hakkıdır..
Aralarda alakasız yerlerde Fenerbahçe'ye zıplaması, genel hatlarıyla Fenerbahçe'den daha çok bahsetmesi vs. gayet de normaldir. Ama benim izlediğim Rıdvan Dilmen, bir olay, maç, takım hakkında yorum yaparken Hıncal Uluç'tan mislisiyle ve mislisiyle tarafsızdır..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
ben rıdvanın galatasara futbol takımında ümit karan için söylediği seviyesiz sözleri duyduktan sonra artık sevmiyorum
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht