1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen'e karşı kampanya

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    Hıncal Uluç Rıdvan Dilmen'den daha fanatiktir, Hıncal Uluç açıkça Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor.Fenerbahçe'yi hep kötü gibi göstermeye çalışıyor.

Hıncal Uluç'ta başka Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na kim "gecekondu" diyebilir?![/B]
    Katılıyorum, Hıncal Uluç kadar fanatik bir spor yazarı yok şu anda televizyonlarda(vardır tabi ki ama sayıları 2-3 ü geçmez).

90 dakika programını ilk çıktığı senelerde hiç kaçırmazdım, şimdi ara sıra izliyorum. Bu kadar açık Fenerbahçe karşıtlığı yapılmaz. Bu kadar insan rengini belli etmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Katılıyorum, Hıncal Uluç kadar fanatik bir spor yazarı yok şu anda televizyonlarda(vardır tabi ki ama sayıları 2-3 ü geçmez).

90 dakika programını ilk çıktığı senelerde hiç kaçırmazdım, şimdi ara sıra izliyorum. Bu kadar açık Fenerbahçe karşıtlığı yapılmaz. Bu kadar insan rengini belli etmez.
    Kesinlikle +11111
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov

ömer cavuşoğlu adam fanatik oğlu fanatik be ama yinede komik adam

Mesaj Yetkileri