Originally Posted by
hurmet
ya arkadaşlar futbol yorumculuğu ayrı maç yorumculuğu ayrı. maç içinde yüzde yüz trafsız olmalısın çünkü bu maç izleyenler sadece fenerli değil. futbol programlarında ise dikkat ederseniz çoğunda fb-gs-bjk li yorumcular oluyor ve bunlar takımlarıyla ilgili yorum yapıyo ve bu adamların hangi takımı tuttuğunu herkes biliyor. ama rıdvanın hakan ünsalın ve diğer maç içi yorum yapanların taraf tutmadan düzgün yorum yapması lazım yani hıncal la rıdvanın dalları farklı defansla forveti karşılaştırmayın beyler
ilk önce bence galatasaray türkiyede şu anda en iyi futbol oynayan takımlardan biri o zaman rıdvanın bütün takımları kötülemesi lazım. veya biz o kadar ballıyız ki bu kötü futbolla fenerle aynı puandayız bunu bi kere çözemedim. ve bence galatasarayın futbolunu eleştirmek için yanlış konudasın bunu bi mod olarak bilmen lazım. zaten olay rıdvanın fener maçında yaptığı yorumlar artık galatasaray maçlarında hakan ünsal yorum yapıyor.
ben rıdvandan 100 kat daha fanatik olabilirim ama o adamın yaptığı fanatiklik herkese batar çünkü sen yorumcusun yine yanlış karşılaştırma benle veya başka biriyle rıdvanı karşılaştıramazsın adam televizyonda yorum yapıyor ben burda yorum yapıyor bu fark bile onun fanatik olma hakkını sıfıra indiriyor