Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Şöyle söliyim takımın gerçekten iyi durumda ve gördüğüm kadarıyla oldukça kaliteli oyuncuların var. Fransa Liginde (Lyon-Marsilya-Bordeux gibi takımların arasında) şampiyon olmuşsun ki TSI ligini takip ediyorsan bilirsin ben Lyonu çok iyi tanıyorum ve bence Lyonun avrupanın en üst düzey takımlarıyla aşık atacak bir kadrosu var sen bu ligde Lyonu içerde dışarda yenerek şampiyon oluyorsan bence hiç bir takımdan çekinme. Şampiyonlar ligi adı üstünde en iyi takımlardan kurulu ama hepsinin mutlaka bir frenleme yöntemi vardır.
Evet teşekkür ederim.Takımım iyi durumda çokta geniş kadrom var seninde dedigin gibi lyon çok güzel kadrosu var her geçen gün trasnfer yapıyorlar kaliteli ama lyonda bazı şeyler eksik gidiyor benimde şansım yanımda olunca lyonun üstesinden geliyoruz geçen sezon 7.bitirdiler inanılır gibi deil .Evet şampiyonlar liginde deminbir maça çıktım.Maçı istemeden oynadım deplasmanda o maçıda kaazandım.2'de 2 yaptım.Belki ş.l de kupa hayal ama çeyrek final olur...Maçlarımı akşamleyin yayınlıyacagım...