Güle güle Özhan Canaydın.Bence çok hayırlı bir kara olmuş.Başkan inşallah Adnan Polat olur.
Güle güle Özhan Canaydın.Bence çok hayırlı bir kara olmuş.Başkan inşallah Adnan Polat olur.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Özhan Canaydın, Ünal Aysal'ıda destekleyebilir.
I'm back...
Yerinde karar vermiş.Büyük olasılıkla yerine Adnan Polat geçer.
Canaydın'a Aslantepe'ye harcadıgı emek için çok tesekkür ediyorum..Umarım açılısı'da o yapar..Bırakması Galatasaray için hayırlısı olacak
Ünal aysal,Adnan polat,Adnan öztürk bunlar baskan adayları büyük ihtimal..
Canaydın çeklidigi için bir çok kişi adaylıgını koyacaktır..Çünkü canaydın aday olsaydı kesin kazanacaktı..
Abdürrahim Albayrak kim kazanırsa onun listesinde olmalı..
Takım iyi giderse yönetim de iyidir felsefesi son derece yanlış. Canaydın döneminde gerçekleşen güzel şeyler de oldu ancak transfer politikası son derece yanlış. Galatasaray yönetimi bu dönemde çok zarara uğradı, hatta mali açıdan ele ayağa düştü.
Takımın başına getirdikleri hoca gelecek adına önemli hamleler yapma pahasına şampiyonluğu Fenerbahçe'ye hediye edebilir. Şampiyonluk yine Fenerbahçe'ye giderse bunun hesabını yeni yönetim değil yine eski yönetim öder. Canaydın bence bu yüzden kaçıyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Allahim hayatimin en güzel haberlerinden birisi bu,cok sevincliyim.CanALdindan kurtuluyoruz sonunda,cok sevincliyim coooook.
Özhan Canaydın başkanlıktan çekildi ama yeni başkanı yine o belirleyecek...
Özhan Canaydın kimi yanında olursa seçimde o başkanlığı alır koltuğa oturur ÇÜNKÜ Özhan Canaydın kime oy verirse onun arkasındaki adamlarda ona verecektir Özhan Canaydın çok seviyorlardı.UMARIM YENİ BAŞKANIMIZ ADNAN POLAT OLUR...
Canaydın Ünal aysal'ın yanında olacak büyük ihitmal..Bu aralar ikisi çok samimiler..
Seçim manevrası olabilir"
G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın yaklaşan seçimde aday olmayacağını açıklaması büyük yankı uyandırırken, Sarı-Kırmızılı camiada bazı sorular da peş peşe geldi.
Bazı üyeler ve eski yöneticiler "Bu bir seçim manevrası olabilir" diyerek, gelişmeleri başka bir boyuta taşırken, Canaydın’ın aday olmayacağını açıklamasına rağmen üzerinde "kal" baskısı oluşabileceği ve bunun bir taktik olabileceği konuşuldu.
Eski başkan ve yöneticilerden Alp Yalman, Ergün Gürsoy, Bülent Tulun ve Refik Arkan, DHA’nın sorularını yanıtlarken önemli konulara parmak bastılar. Ergün Gürsoy; "Bu bir seçim manevrası olabilir. Sayın Canaydın taktik yapıyor, bir satranç oyunu oynuyor alabilir" açıklamasıyla dikkatleri üzerine topladı.
23.02.2008
Kaynak : DHA
Bir kişiyi bir takımı en iyi yapan şey iyilerle çalışmasından gelir.
Futbolcular, teknik heyet , yönetim kısaca masajcısına kadar iyi olan bir ekibin sırtı yere gelmez.
Bu anlayışla baktığımız zaman Galatasaray yönetiminin pasifliği gün yüzüne çıkıyor. Ben gidip kavga çıkarsın insanlardan kendini nefret ettirsin demiyorum. Fair-Play konusunda başkanı destekliyorum. Ancak herşeyin fazlası zararlıdır. Başkan Fair-Play mantığıyla herşeyden elini ayağını çekti. Bunların sonucunda her alanda yanlış yapılıyor. Aziz Yıldırım'ıda ekranlarda çok görmezsiniz. Sürekli görünmek işleri ben idare ediyorum anlamına gelmez. Arka planda durursun ama işler senin dediğinle yönlenir. Olan oldu biten bitti. Artık üzerinde durmanın anlamı yok.
Günahı ile sevabıyla Canaydın dönemini geride bırakacağız. Ancak o zaman kadar bence fikri değişecektir.
ÜYELER ŞOK OLDU
Genel kurul'da, yaptığı bu açıklamayla bütün üyeleri adeta şok eden Canaydın, bu kararından yönetim kurulu arkadaşlarının hiçbirinin haberi olmadığını vurgulayarak, ''Sıhhatim yerinde, her görevi yapmaya hazırım. Ama bugün sizlere veda ediyorum. Aday değilim. Hatalarımızla sevaplarımızla 3 dönem geçirdim, taktir sizindir. Yönetim kurullarıma, eski ve yeni hepsine teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin'' dedi.
Özhan Canaydın, seçimde başkan adayı olacak isimlere de seslenerek, şunları ifade etti:
''Şu an futbolda lideriz, mart ayında ciddi maçlarımız var. Başkan adaylarından ricam, basketbolda kızlarımız Avrupa Kupası'nda yarı finale yürüyor, erkeklerimiz de Avrupa'da ilerliyor, ligde de iyi durumda. Sutopu branşımız çok iyi durumda, yüzme branşı kendi evlatlarımızla en iyi mücadeleyi yapıyor. Seçim telaşıyla bu güzel gidişe mani olmayalım. İstikrarlı, vakur bir seçim dönemi geçirelim. Mart ayında, şampiyonluğa giden, kupada finali oynayan bir takım haline gelebiliriz. Çok dikkatli olalım. Biz yönetim olarak tüzüğümüz gereği gereken bütün önlemleri alacağız.''
''AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMADIK''
Sportif açıdan Avrupa kupalarında başarılı olamadıklarını itiraf eden başkan Canaydın ama bu başarının altyapısını hazırladıklarını söyledi.
Canaydın, ''2000 ruhuna yaklaşıyoruz. Bize o güzel günleri yaşatan Sayın Başkan Faruk Süren ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsunlar'' diye konuştu.
BAYER 04 LEVERKUSEN YENİLGİSİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ
Özhan Canaydın, toplantıda, UEFA Kupası 3. turunda hafta içinde Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımı karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet nedeniyle özür diledi.
Canaydın, ''Tam yetki verdiğim futbol şubesi ve Futbol A.Ş. adına, Avrupa yaşadığımız üzüntülü neticeden dolayı özür diliyorum. Ama önümüzde 3 ciddi karşılaşma var, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. Umarım bu heyetimiz bu karşılaşmalarda yüzümüzü güldürerek Avrupa'daki acımızı unutturacaklardır, kendilerine başarılar dilerim'' dedi.
''KİMSEYE TESLİM OLMADIM''
Galatasaray'ın prestijini her konumda en iyi şekilde korumaya ve en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını kaydeden Canaydın, muvaffak olduğunu sandığını dile getirdi.
Başkan Canaydın, genel kurul haricinde hiçbir kuvvete teslim olmadığını ve olmayacağını vurgulayarak, bundan sonraki yönetimlerin de bu felsefeden caymayacaklarına inandığını söyledi.
İCRAATLARINI ANLATTI
Genel kurulun 3 dönem kendisine görev verdiğini ve bunun için teşekkür eden Canaydın, şöyle devam etti:
''Bu 6 sene içinde az hata yapıp, sağlığım pahasına kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Biliyorsunuz, görevi aldığımda sıkışık bir dönemden geçiyorduk. Bu sıkışıklık içinde 2 lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu ekleme şerefine eriştik. Gelirlerimize sahip çıktık, yabancı ortaklığımızla giriştiğimiz bazı mücadeleler sonunda 20 milyon dolara satılan hisselerimizi, 32,5 milyon dolara aldık. Fakat tekrar halka arz edip, 37 milyon gelir alarak, artı bir 4,5 milyon dolar gelir elde ettik.
Tesislerimiz yenilendi, Galatasaray Adası standartların üstüne çıktı. Büyükçekmece'de 94 dönüm arazi göl kenarında, sportif amaçlı 231 dönüme çıkacak bir varlık yarattık. Kavaklı'da da 120 dönümlük bir yerin kullanma hakkını bitirmek üzereyiz. 3 sene emek verdiğim ve yönetimde kalmak için direndiğim Aslantepe Stat Projesi devam ediyor, ufak tefek pürüzler olacaktır, bunu da aşıyoruz. Müzemiz 6 ay içinde Beyoğlu'nda faaliyete geçecek. Havuzumuz Avrupa standartlarına erişti.''
Canaydın, kulüp şirketlerin birleşmesinde gereken izinlerin SPK'dan alındığını ve bütün karşı açılan davaların düştüğünü sözlerine ekledi.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıklaması, salonda şok etkisi yarattı.
Duygusal anlar yaşadığı konuşmasını bitiren Canaydın, genel kurula katılan bütün üyeler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Canaydın, daha sonra yönetim kurulu masasına yönelerek, yönetimdeki arkadaşlarıyla öpüştü.
Galatasaray Kulübü Başkanlığı görevine ilk kez 23 Mart 2002 tarihinde seçilen Özhan Canaydın, 3 dönemdir bu görevi yürütüyordu. 23 Ocak 1943 doğumlu Özhan Canaydın, geçen Eylül ayında pankreasındaki sorun nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirmişti.
Canaydin´in Galatasaray baskanligi döneminde yaptigi 3 önemli katki var sadece.Türkiye Kupasi,Türkiye sampiyonlugu ve Aslantepe projesi.Yani kulübe iyiliginden cok kötülügü dokunmus birisi bu adam.Keske yarin kongre olsa da gitse diyorum.
Baskanlik icin önemli adaylar var.Özhan Canaydin bence secim taktikleriyle kazaniyordu baskanligi,yoksa kulüpte okadar da sevilen birisi degil.
Biz artik isbilen ve basarili bir yönetim istiyoruz.
Adnan Öztürk aslinda secim listesine Abdürrahim Albayrak,Adnan Sezgin,Haldun üstünel,Ahmet Dedehayir,Isin Celebi gibi isimleri alirsa oy rekoru kirar![]()
Galatasaray için bu karar iyi mi oldu kötü mü oldu zaman gösterecek![]()
Baran gelecek Baskan adayının listesi çok önemli..Ayhan akbin kimin listesşnde ise o kaybetsin..Abdürrahim Albayrak kimin listesinde ise o kazansın...
Adnan Polat aday olursa kankaları kesin onun listesinde olur
Bülent tulun,Ayhan akbin son dönemde takıma sallayan bu iki adamı istemiyorum..Futbolcuları asagılayan kişilerin yeri yoktur..Sezgin bu işleri gayet iyi yapıyor..
CANAYDIN ÇEKİLDİ, ADNAN ÖZTÜRK BAŞKAN GİBİ!..
Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı camia hareketlendi.
Bir kısım "Bu bir seçim manevrası olabilir, canaydın taktik yapıyor olabilir" düşüncesine sahip olurken, daha büyük bir çoğunluk ise "Canaydın destek göremeyeceğini anladı ve çekildi" yorumları yapıyor. Adaylığını resmen açıklayan tek isim olan Adnan Öztürk'ün ise seçimi kazanacağı konuşuluyor.Öztürk'ün camianın önde gelen isimleri İnan Kıraç, Selahattin Beyazıt'ın yanı sıra eski başkanlardan Faruk Süren'in de desteğini aldığı öğrenildi.
Adnan Öztürk, Galatasaray camiasında son olarak Ribery olayında ön plana çıkmıştı. Ribery'yi Türk futboluna kazandıran Öztürk, daha sonra yönetimle sorun yaşayan ve sadece 137 bin Euro alacağının ödenmemesi sonucu Türkiye'den ayrılan Ribery'nin kalması için büyük çaba sarfetmiş, Fransız futbolcunun alacağının ödenmesi için devreye girmiş ancak yönetimin engeline takılmıştı.
İstanbul DHA
İşte 'Canaydın' yorumları!
Galatasaray Kulübü eski başkanı Ergun Gürsoy, Canaydın'ın birçok projesinin olduğunu ve daha iyi bir kadroyla yoluna devam edeceğini belirterek, "Seçime uzun bir süre var. Ben Özhan Canaydın'ın bırakacağını zannetmiyorum. Çünkü elinde yapmak istediği bir takım projeler var. Bunun dışında onunda bırakmak istememesini isteyenler var ve muhakkak onlarda etkileyecektir. Bana göre daha iyi bir kadroyla devam edecektir" şeklinde konuştu. Gürsoy, sözlerine şöyle devam etti: "Herkes 'Aday değilim' diyebilir. Ben de 1988 yılında 'Aday değilim' dedim. Ama, bir kişi bana 'Aday ol' demedi. Deselerdi belki de aday olacaktım."
ALP YALMAN: "BENCE YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMEYECEK BİR KARAR DEĞİL"
Özhan Canaydın'ın beklenmedik bir şekilde aday olmadığını açıklamasıyla ilgili olarak, "Özhan Canaydın'ın vermiş olduğu karar kendisinin şansi kararıdır. Fakat, Galatasaray bakımından bakıldığında benim şahsi kararım, biraz erken ve lüzumsuz alınan bir karar oldu. Başlamış olduğu bir sürü iş var. Galatasaray'da hiçbir iş yarım kalmaz ama, bu işlere başlayan bir insanında devam etmesini isterdim. İnşallah bu kararı sıhati bakımından almamıştır. Bence yeniden gözden geçirilmeyecek bir karar da değil" dedi.
BÜLENT TULUN "ENTERESAN BİR DURUM"
"Enteresan bir durum. Bence dönüş olacağını zannetmiyorum. Galatasaray kurulunun önünde verilmiş bir beyan. Galatasaray'da doğrular yerini bulur. Yani taşlar oturur. Galatasaray'ın herhangi bir yönetim problemi çekeceğini zannetmiyorum. Canaydın'ın da bu kararından vazgeçeceğini sanmıyorum.
ALİ DÜRÜST: "BİR GALATASARAYLI OLARAK BUGÜNE KARAR YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ali Dürüst ise, "Bugüne karar yapmış olduğu hizmetler için, bende bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum. Kendisiyle bir dönem çalışma keyfini yaşadım. Almış olduğu karar da, kendi şahsi kararıdır. Ancak bizden beklenen, önümüzde bir seçim dönemi var ve sayın başkanında dediği gibi yarış devam ediyor. Bu dönemi sağlıklı geçirmemiz lazım. Çünkü, Özhan Canaydın gibi bir başkanın bıraktığı bir boşluk var. Onu doldurmak içinde bu geçiş döneminde birlikte olmamız lazım. Çünkü yarış devam ediyor. Hayırlı olsun.
REFİK ARKAN: "GALATASARAY'I HERŞEYİN ÜZERİNDE TUTTUĞUNU VE ONA ZARAR VERECEK EN UFAK BİRŞEY YAPMAYACAĞINA YÜZDE YÜZ EMİNİM"
Arıkan, Canaydın'ın almış olduğu bu kararın nedenini bilmediğini ifade ederek, "Bu Özhan Canaydın'ın şahsi kararı. Herhalde sağlık koşullarıyla ilgili düşünceleri vardı. Ayrıca bazı şeylerin düşündüğü şekilde gelişmemeside olabilir. Belki bu nedenle de böyle bir karar vermiştir" diye konuştu.
'Camianın baskısıyla Canaydın'ın geri dönmesi söz konusu olur mu?' şeklindeki soruya ise Arıkan, "Canaydın'ın en çok değer verdiği yegane şey Galatasaray'dır. Galatasaray'ı herşeyin üzerinde tuttuğunu ve ona zarar verecek en ufak birşey yapmayacağına yüzde yüz eminim. Eğer Galatasaray'ın menfaatleri, Canaydın'ın tekrardan bu kararını göz önünde alıp değerlendirmesini gerektiriyorsa, bu değerlendirmeyi yapacağından da eminim. Dolayısıyla bir seçim zamanına giriliyor. Bundan sonra adaylarda çıkar. Eğer camia Canaydın'ın tekrardan başa gelmesi konusunda bir ortam yaratırsa, Canaydın'da bunun gereği neyse bununla ilgili bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.
23.02.2008
Kaynak : DHA
Last edited by Emurafu : 23.Şubat.2008 at 14:46
Aklın yolu bir
Adnan başkan olursa süper olur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Umarım Polat başkan olmaz. Adnan Öztürk olursa iyi olur hani.![]()
Adnan Öztürk başkanlığa adaylığını koymadan önce büyük ekonomi şirketleriyle Galatasaray'ın mali durumu hakkında geniş bir araştırma yapmış.Nasıl düzeltiriz felan..Projesini hazırlamış ve camianın önemli isimlerine açıklamış projesini.Beğenenler olmuş ve destek görüyor.Canaydın'ında çekilmesiyle şansı arttı.Adnan Polat aday olursa çekişirler diye düşünüyorum..
Bu arada darısı bizim kulübün başına.![]()
So what?
Saike
Arkadaşlar bazı yöneticilerin Özhan Canaydına baskıları varmış bırakma başkan die....Her an her şey olabilirmiş...Onuniçin bazı yöneticiler erken konuşmak yanlıştır die açıklamalar yapıyorlarmış..Özhan Canaydın tekrar açıklama yapabilirmiş...
Taner Aşkın diye bir vatandaşta adaylığını açıkladı.
eni başkan adayı Taner Aşkın
Galatasaray'da Mart ayında yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından Taner Aşkın, Galatasaray başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Galatasaray'ın süratle bir kurumsal yapıya kavuşması gerektiğini belirten Taner Aşkın, "Yanlış giden bir şey var diye söylemek mümkün değil. Yapılabilecek işler olabilir, yapılmamış işler olabilir, bunlar için imkanlar temin edilememiş olabilir, fakat bir şey gerçek, onu söylemek zorundayım. Galatasaray'ın süratle bir kurumsal yapıya gitmesi lazım. Bizim programımızdaki ilk hedef ise kurumsal yapıyla başlıyor. Ondan sonrası arkasından gelecek zaten" şeklinde konuştu.
Başkan Özhan Canaydın'ın aldığı kararın şahsi bir karar olduğunu ve sürpriz olmadığını ifade eden Taner Aşkın, "Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum. Bu bir bayrak yarışıydı, sayın Canaydın bayrağı bir başkasına vermek istediğini söyledi. Bundan sonraki yönetimde görev alacaklar daha iyisini yapmaya çalışacak, çünkü Canaydın'ın 6 senedir taşıdığı bu bayrağı teslim etmek istediği şu andan itibaren, gelecek yönetimin yükünün çok daha ağır olduğunu bilmesi lazım" diye konuştu.
Galatasaray'ın her zaman örnek alınmış bir kurum olduğunu belirten Aşkın, "Biz kimseden örnek almayız, herkese örnek oluruz" diyerek sözlerini noktaladı. 23.02.2008
Kaynak : İHA
So what?
Saike
Devam etmesini isterdim
5-1'lik yenilgi. Avrupa'da beklenmeyen kötü sonuçlar ve sağlık sorunları bu kararında etkili olduğunu düşünüyorum. G.Saray için hayırlı uğurlu olsun demek için erken; yeni başkanı merakla bekliyorum. Umarım taraftarın istediği G.Saray'ı yaratacak bir başkan gelir.
Arkadaslar hemen şu baskan olsun demeyelim..Önce Oluşturdukları yönetim listesini görelim..Ona göre konusalım derim
Ayhan akbin gibi adamlar listeye girerse o yönetimden hayır gelmez..Ben listelere göre favori baskanımı seçicem
Adnan Öztürk'den Sonra Taner Aşkın'da Adaylıgını AÇIKLADI !!!
Galatasarayımızda Mart ayında yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüp Başkanı Özhan Canaydın’ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından Taner Aşkın, Galatasaray başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Galatasarayımızın süratle bir kurumsal yapıya kavuşması gerektiğini belirten Taner Aşkın, "Yanlış giden bir şey var diye söylemek mümkün değil. Yapılabilecek işler olabilir, yapılmamış işler olabilir, bunlar için imkanlar temin edilememiş olabilir, fakat bir şey gerçek, onu söylemek zorundayım. Galatasaray’ın süratle bir kurumsal yapıya gitmesi lazım. Bizim programımızdaki ilk hedef ise kurumsal yapıyla başlıyor. Ondan sonrası arkasından gelecek zaten" şeklinde konuştu. Başkan Özhan Canaydın’ın aldığı kararın şahsi bir karar olduğunu ve sürpriz olmadığını ifade eden Taner Aşkın, "Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum. Bu bir bayrak yarışıydı, sayın Canaydın bayrağı bir başkasına vermek istediğini söyledi. Bundan sonraki yönetimde görev alacaklar daha iyisini yapmaya çalışacak, çünkü Canaydın’ın 6 senedir taşıdığı bu bayrağı teslim etmek istediği şu andan itibaren, gelecek yönetimin yükünün çok daha ağır olduğunu bilmesi lazım" diye konuştu.
Galatasarayımızın her zaman örnek alınmış bir kurum olduğunu belirten Aşkın, "Biz kimseden örnek almayız, herkese örnek oluruz" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: AA
artık zamanı gelmişti en doğru olanını yapmış sağlığı ile ilgilenmeli...
Bir anda herkez'in baskanlık yapası geldiİrfan Aktar Aday Oluyor
08 Galatasaray Kulübü´nde başkanlık seçiminin yapılacağı mart ayındaki olağan genel kurulda, kulüp Divan Kurulu´nun başkanı İrfan Aktar´ın da aday alacağı öğrenildi.
İrfan Aktar´ın bugün kulüp başkanı Özhan Canaydın ile bir araya gelerek, "Sayın başkan, mart ayında yapılacak genel kurulda ben de adayım. Bilginiz olsun" dediği bildirildi.
Kulüp başkanı Özhan Canaydın, kongre için henüz adaylığını açıklamazken, başkan adayı olacağı şeklinde haberler çıkan Adnan Öztürk ve Taner Aşkın´dan sonra İrfan Aktar´ın da adaylık için kolları sıvadığı öğrenildi
LigTV![]()
ya soyle bi rus gelse daha iyi olmazmi, abromivic in kuzenlerinden biri felan
![]()
Adnan Polat: "Başkanlığa adayım"
Galatasaray Kulübü'nde başkan Özhan Canaydın'ın yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Yazılı bir açıklama ile adaylığını duyuran Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladığını vurgulayarak, ''Bu açıklama üzerine kendisiyle yaptığım görüşmeler ve muvafakati doğrultusunda, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum'' ifadelerini kullandı.
İki yıllık çalışma dönemleri boyunca kendisinden desteğini esirgemeyen Özhan Canaydın'ın, bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olmasının, adaylık kararını perçinlediğini ifade eden Polat, ''Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın tamamını kucaklamak ve her Galatasaraylıyı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim'' şeklinde konuştu.
Adnan Polat, mart ayındaki Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi Taner Aşkın ve İrfan Aktar'ın ardından adaylığını resmen açıklayan üçüncü isim oldu. Kongrede Adnan Öztürk'ün de aday olacağı kulislerde yer alıyordu.
Last edited by murty54 : 25.Şubat.2008 at 19:05
Adnan Polat´in,Adnan Öztürk ile secime girecegi iddia ediliyor,Öztürk Polat´in listesindeymis,eger haber dogruysa cok saglam bir yönetim geliyor.
Arkadaslar yeni Baskan büyük ihtimal Adnan Öztürk olacak !!!
Adnan Öztürk ezici bir çoğunlukla alır götürür...Çünkü bütün liseliler Adnan Öztürk'ü destekliyor.Adnan öztürk herkezi'in favorisi suan..
Adnan öztürk Ribery'i Türkiyeye kazandıran isimdi..Fransada Fabrikaları var..