Bi kere senin o yayınladığın yazı tamamen yalan dolandan oluşan bir şeydi tekrar söylüyorum ben kadıköyde 100 e yakın maça gittim nerde cepci varmış kim görmüş kim böyle bir olayda mağdur olmuş yoksa o cepci diye hitap edilen kişiler maça gelen taraftarlarmı? ben ve benim gibi bir sürü insan var etrafımda maça giden sevgilisiyle ailesiyle hiç kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sonuna kadar yalan bir haber bu kim sölediyseayrıca ben senin fanatik olduğunu düşünüyorum.fenere laf ettirmemeye çalışıyosun.ee tabi mod olduğun için bu forumda bunu yapmaya yetkin var.çünkü ben fener ile ilgili saraçoğlunda maç keyfi diye bir başlık açmıştım sen çok iyi hatırlarsın hemen kapattın niye çünkü fenere laf söyletmiyeceksin dimi..
o konuda hiçbir küfür hakaret tarzı birşeyde yoktu ama sen konuyu kapattın niye polemik yaratacak bir konuymuş kesin olmayan bilgilerle yazamazmışız.
senin yayınladığın yazının gerçek olmadığını maça giden herkes biliyordu tamamen fanatik birinin yazısını yayınlamıştın taraftarlara baştan aşağı hakaret eden tamamen ortamı geren bir yazıydı kaldırılması son derece doğru bir karadı bunla ne ilgisi var nasıl bir ilgi kurabildin yoksa sadece o yazı kaldırıldığı için mi böyle bir alaka kurabildinbende şimdi senin yazdıklarını inönü ve sesin arttırılması yönündeki yazılarını yine aynı gerekçeler dolayısıyla silmeni bekliyorum..

Alıntılı Yanıtla