-
Takımda 6 oyuncunun alan daraltması yüksek verilmiş. Dikkatimi çeken nokta ise ilk versiyonunda Dmc oyuncuya alan daraltmayı çok vermeyelim ki önündeki 2 Mc'nin kaçırdığı oyuncuları karşılasın demiştin. Ama yeni versiyonu incelediğim de Dmc oyuncunada alan daraltmayı yüksek vermişsin. Bu değişiklikte ki ince nokta nedir ? Alan daraltan takımlar daha defansif bir anlayış içinde olmazlar mı ? Bu nokta çok önemli senin de düşüncelerini merak ediyorum..
Ortadaki 2 dc ye kısa pas vermişsin. Mantaliteleri defansif olduğu için doğrudan pas daha yerinde olmazmıydı ? Sonuçta rakip kaleye yakın oynayan oyuncular için kısa pas daha yerindedir diye düşünüyorum..
Ayrıca takımda sadece Fc oyuncumuzun anlayışı ofansif . Bu bizi gol yollarında zorlamaz mı ?
Son olarak ta Dc - Fb ve Dmc oyuncumuzun da top kapması sert. Belki sen Barcelona ile oynarken upload ettin taktiği ama orta dereceli takımları çalıştırırken bunlara uygun oyuncu bulmak çok zor. O yüzden kendi oyuncularımıza göre top kapma şiddetini ayarlamalıyız. Bazı arkadaşlar taktiğe hiç dokunmadan başarılı olduklarını dile getirmişler bence bunun olması mümkün değil..
Uzun bir yazı oldu. Fikirlerini merak ediyorum .
Mesaj Yetkileri