Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenebahçe

13 46.43%
  • Bursaspor

12 42.86%
  • Berabere

3 10.71%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 108 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sinan attı 2-0 oldu.Artık bu saatten sonra 1 puan bile çok zor.Tebrikler Bursa...

Aslanım Sinan Kaloğlu....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gol oldu yine Sinan yine Sinan. Maç böyle biter.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Helal Olsun sana Sinan.. Kontra - Atak ile çok iyi geldi Bursa. Sinan çalımlarla ceza sahasına girdi, vurdu ve 0-2 oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan da aslan oldu ya ne diyim artık.Adam senede sadece 2 maç oynuyo nedense başka takımlara böyle oynamıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koçum sinan Kaloglu aslan olamaz Bursa dan hazz etmesemde bizim için iyi oldu . Puan farkını acmak acısından ele gecmiş cok önemli fırsat .

Nesil
    2006

Bursa Taraftarı, Kadıköy'de Oley çekti. Bu herşeyi açıklıyor. Fenerbahçe'li yedekler niye yedeğiz diye bir kendine sorsun, yanıtlarını bu maçta alırlar. 37 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe Bursa önünde başladığı bu seriye gene bir Bursa maçında kaybediyor...

Sinan Sinan süpersin...İyi oldu bu mağlubiyet...Gs yarın yenerse çok iyi olcak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi yönünden bakarsak Galatasaray maçı öncesi revaheti üstümüzden atmış olduk yani umarım öle olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tv seyretmeye gittiydim,reklamda geldim skora bakmaya.Kesin Fenerbahçe maçı çevirmiştir dedim.2-0 lık sonucu görünce çok sevindim.Tebrikler Bursa,Helal olsun Sinan Kaloğlu.Böylece Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı 1'e indi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında pek konuşulacak birşey yok, İlhan maçın başında gol atabilse sonuç farklı olabilirdi ama olmadı. Tek üzüldüğüm nokta 37 maçlık seri bozuldu, yoksa bu puan kayıplarının telafisi mutlaka olur.

Galatasaray maçında diri bir takım olacağı için bu maçın feda edilmesi de bir nebze doğru. Bir de Vederson çok kötü, Carlos'un yokluğunda bizi çok çıldırtacak, diğer kötü oynayan oyuncular zaten oynamıyorlar o nedenle sorun yok.

Bursaspor'u da yaptığı mücadeleden dolayı, aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim.

Bir de Aziz Yıldırım'a sesleniyorum, seneye forvet alacaksak bu Sinan Kaloğlu olsun. Bizde oynamasa bile bize karşı oynamaz da en azından gol yemeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener'in bu yenilgisi çok iyi oldu. Moraller pek bozulmaz, sanmıyorum ama yine de derbiyi etkileyecektir çok azda olsa. Yarın kazanırsak harika olacak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence etkilemeyecektir derbiyi eğer derbi maçı bişeyler etkileyecek olsa 5-1 etkilerdi.

Hakem bence penaltı olmayan bir pozisyonu vererek maçı bitirdi o anda..
    Ali bilgin'e çok fazla faul yapıldı bunun dışında fenerbahçe zaten çok çok çok kötü oynadı mağlubiyeti sonuna kadar hak etti.

Bursa ise formsuz olmasına rağmen ilerde hep iki üç kişi ile bastı,alan daralttı zaman zaman hatalar yapsada şanslarınında yardımıyla sabrederek ikinci golü buldular.

Tebrikler.
    Last edited by goosfraba : 23.Şubat.2008 at 22:25 Reason: Alıntı yapılan mesaj silindi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bence etkilemeyecektir derbiyi eğer derbi maçı bişeyler etkileyecek olsa 5-1 etkilerdi.

Hakem bence penaltı olmayan bir pozisyonu vererek maçı bitirdi o anda..
    Ali bilgin'e çok fazla faul yapıldı bunun dışında fenerbahçe zaten çok çok çok kötü oynadı mağlubiyeti sonuna kadar hak etti.

Bursa ise formsuz olmasına rağmen ilerde hep iki üç kişi ile bastı,alan daralttı zaman zaman hatalar yapsada şanslarınında yardımıyla sabrederek ikinci golü buldular.

Tebrikler.
    Galatasaray'ı da etkileyecektir o hüsran zaten. İnkar eden mi var ?

Bence pozisyon kesinlikle penaltıydı, Fener zaten kötü oynadı. Bursa hakkıyla aldı maçı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Öncelikle Bursaspor'u tebrik etmek lazım ve Fenerbahçe'li oyuncularıda bu kadar kötü bi Fener uzun senedir seyretmemiştim.YAZIK.

Maça iyi başlamıştık oysaki İlhan 2 net pozisyonu kaçırdı onlardan birini atsa maçı rahat koparabilirdik.Ardından Can gereksiz bir penaltı yaptı 0-1.İlk yarıda çok net bi penaltımız verilmedi orda 1-1 olsa güvenimizde yerine gelicekti skoru da eşitliycektik.Ama olmadı Can,Yasin,Kemal,A.Bilgin,İ.Parlak,Önder ve Vederson bugün Fenerbahçe'nin oyuncuları olmadıklarını gösterdiler.

Bu mağlubiyette en büyük suç Zico'nundur tamam önemli bir maç öncesinde rotasyon yapılır,oyuncu dinlendirilir ama 10 oyuncu birden değil Zico inşallah bunu öğrenmiştir.Bu kadar değişimi bi anda yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursa'nın hakkını veriyorum ama gerçekten maç içersinde hakem hiç de iyi bir yönetim göstermedi bence. Geçen hafta lig bitti, Oğuz Sarvan vs, vs diye isyan edenler görmüştür umarım. Hakem takdir haklarını genelde Bursa'dan yana kullandı, geçen hafta denildiği gibi bir durum olsa bu maçı öyle ya da böyle alırdık.

Mağlubiyetin sorumlusu hakemdir veya hakem maçın içine etmiştir demiyorum, zaten sahada çok kötü bir Fenerbahçe ve çok iyi mücadele eden bir Bursaspor vardı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tribünlerin durumu normal, bilet fiyatları çok pahalı ve 1 haftada 3 maçı kaldırması çok zor. Buna rağmen sayı olacak 30 Bini geçmişiz..

Sonuç gayet normal, boş kaleye kaçan net 3 gol ve 1 tane verilmeyen penaltı bahane olamaz. Penaltıya penaltı değil diyenle futbol adına bir tartışmaya girmem çünkü iki farklı açıdanda topu gören oyuncunun topa elini uzattığını ve herhangi bir vücut hareketinin eli o konuma getirmesinin istek dışında mümkün olmadığını hemen herkes biliyordur. Onun dışında hakem berbattı 10/6 anca verebilirdim gözlemci olsam. Bursaspor ise toplu hücum, toplu defansı güzel yaptılar sonucunuda aldılar zaten.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ayrıca ligin telafisi var diyenleri anlamıyorum haftalar gittikçe daralıyo yarın rakibimiz kazansa 4 puan ve rakiplerimizle deplasmanda oynuyacağız.Bu mağlubiyet şampiyonluk yarışında büyük bir yara inşallah bu 3 puanı sezon sonu aramayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu mağlubiyet güzel oldu fenerbahçe cephesinden bakıldığında en azından rehavete girmeyeceksiniz ve bence iyi bi seri yaparsınız

Sinan 2. golde dağıtmış savunmayı güzel gol olmuş...

çok gereksiz bir maçı kaybetti Fenerbahçe bizim için iyi oldu üst taraftaki bir takımın puan kaybetmesi herkesin aklı GS,Sevilla maçlarında kadroda yedek Bursa da kümeden kaçıyor sonuç kaçınılmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zico intihar gibi bir şey yaptı. Ama takımıda başka türlü dinlendirmesi zordu. Bursaspor kazandı.Tebrikler Bursaspor! Benim içinde iyi oldu. İddaa bakımından
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neden kaybettik ve kötü oynadık denmiyorda Bursa'yı tebrik edip veya kadroyu eleştirip veya veya veya veya veya başka şeyler söyleyipte işin ucunu hakem bizi yaktıya getiriyorsunuz.

Buna bir eleştiridir bu. Gelip birşeyleri yarım saat tartışmak için yönetici olmam mı gerekiyor?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Serkancım aslında hepimiz biliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynı mevzu her maçta oluyor Burak abi Leverkusen maçında da veya veya nedenlerine bağlandı bir örnek vermek istedim lütfen yanlış anlaşılmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yorumlarda benim eleştirmeme yol açan mesajlar yukarda yer alıyor.

Aynen eleştirdiğim gibi "tebrik ederiz ama hakem sonucu belirledi" olayı resmen gözümüze çarpıyor.

Biz gelip burada hakem ne yaptı diyemiyoruz. Ama Sekopej kardeşim gelip dakikalarca bizim düşüncemize ve gözle görülen şeylere ısrar ediyorsun. Birisi sana gelip yahu kışkırtıyorsun al sana ceza puanı yada mesajlarını silerek seni engellemiyor. Eren ise madem olaya girdin. Fenerbahçe savunma bakanı olarak göze çarpıyor. Bu sadece benim değil herkesin düşüncesi. Sizin özel alanlarınız varsa biz kullanıcılarda kendi aramızda konuşuyoruz. Sadece benim sesim çıkıyor diye problemli görmeye devam edebilirsiniz.

Konu dağılsın istemiyorum. Ancak bu kısımları göz önünde bulundurursanız sevinirim.
    Ben sanırım onu 2. mesajımda yazdım, sonradan aklıma geldi, yoksa hakemle ilgili de 1 cümle ile diğer mesajda belirtecektim. 90 dakika maçı izlediysen ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım. Tekrarlayayım, geçen hafta ortalığı yıkan sizlerdiniz ben de öyle bir durum olsa hakem bugün maçı bu kadar kötü olmamıza rağmen bize kazandırabilirdi diyorum.

Burada kimse çıkıp da Fenerbahçe haketti diyemez, hakettiği oyunu oynamadı çünkü, hakem mi çıkıp golü atacaktı derler adama...

Diğer eleştirine gelirsek, bizim mesajlarımızda uyarı butonu çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkıyor olması lazım. Oradan bizim yazdığımız mesajları da rağpor edebilirsiniz. Bizim de kendi içerimizde bir sistemimiz var, rahatsız oluyorsanız her yöneticiyi bir üstüne şikayet edebilirsiniz. Adminlerimiz bu konuda sizleri dinleyecektir ve bir uyarı veya ceza verilmesi gerekiyorsa verecektir.

Ayrıca ben tartışmaktan kaçınmam, yöneticim diye de tartışmıyorum, ben yönetici olmadan önce nasılsam şimdi de öyleyim. Arkamdan konuşup, şurada şunu yazdı, burada bunu yazdı diye birbirinize söyleyeceğinize direk gelin benim mesajımdan rahatsız olduğunuz yerleri yüzüme söyleyin. Kendi aranızda birbirinizi doldurmayın, bana biri de gelip neden bunu yazdın demedi, burada çoğu kişinin msni var, oradan bile söyleyebilirsiniz, eleştiriye açık biriyimdir, benim mesajlarımı da herkes beğenmek zorunda değil.

Aranızda benim hakkımda konuşuyorsanız ne olduğunu bilmek isterim, sonra birbirinizin dolduruşuna gelip, hiçbirşeyden haberim olmadan kötü yönetici pozisyonuna düşmeyeyim, çünkü yöneticilik konusunda oldukça tarafsız olduğumu düşünen biriyimdir.

Konuyal alakasız şeyler oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YazdıkLarınıza dikkat edin. KaLbinizi kırmayaLım. Bir maç kazanıLdı ya da kaybediLdi diye oLayLarı farkLı boyutLara çekmeyin. FutboL bu kazanacaksında kaybedeceksinde. NasıL her zaman kazanamıyorsan, arada kaybettiğinde de konuşacağın keLimeyi biLeceksin. Daha kadro açıkLandığında beLLiydi Bursasporun maçı kazanacağı. HeLe birde bu gün GençLerbirLiği de kazanınca, karşısında da Bursa kendiLerinin kapasiteLerinde oyuncuLarı buLunca fırsatı değerLendirdiLer. TebrikLer Bursaspor, Fenerbahçe ye de ŞampiyonLar Liginde başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hadi ben neyse de Serkan içimizdeki en tarafsız yönetici
    Arkamdan küfür etmedikten sonra her türlü eleştiriyi yapabilir hatta bana söyleyebilirsiniz ki kendimizi hatalı yanlarımızı düzeltebilelim dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şunu ekleyeyim, konu dışı mesajlar artık burada atılmasın. Bir eleştiri varsa ki yazdıklarınıza göre bir şikayetiniz var, ilgili bölümde konu açarak belirtirseniz daha sağlıklı olur ve sonuca daha rahat ulaşırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Bursaspor.

Geçmiş olsun Fenerbahçe.

Beşiktaş adına sevindirici bir sonuç.Galatasaray ve Sivasspor'un da puan kaybetmesi dileğiyle.

Özeti izleyebildim bir posizyonda bariz elle oynuyor Bursa'lı bir oyuncu o posizyon da net penaltı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri