Originally Posted by
Jesus_FB
Bi kere senin o yayınladığın yazı tamamen yalan dolandan oluşan bir şeydi tekrar söylüyorum ben kadıköyde 100 e yakın maça gittim nerde cepci varmış kim görmüş kim böyle bir olayda mağdur olmuş yoksa o cepci diye hitap edilen kişiler maça gelen taraftarlarmı? ben ve benim gibi bir sürü insan var etrafımda maça giden sevgilisiyle ailesiyle hiç kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sonuna kadar yalan bir haber bu kim sölediyse
senin yayınladığın yazının gerçek olmadığını maça giden herkes biliyordu tamamen fanatik birinin yazısını yayınlamıştın taraftarlara baştan aşağı hakaret eden tamamen ortamı geren bir yazıydı kaldırılması son derece doğru bir karadı bunla ne ilgisi var nasıl bir ilgi kurabildin yoksa sadece o yazı kaldırıldığı için mi böyle bir alaka kurabildin
sen benim yanınladığım yazıya tamamen yalan diyorsun.nasıl oluyor bu?kadıköyde küfür edilmedi mi?itaat et pankartı atılmadı mı?hasanın kafasına birşeyler atılmadı mı?tiganaya atılmadı mı?BUNLARMI YALAN.belki bir tak cepci konusu vardır.o da yalan değildir illaki bir kaç tane vardır.heryerde var bunlar.
ayrıca o yazıda kimseyede hakaret yoktu.işte burda bile birbirinizi kolluyorsunuz feneri kolluyorsynuz.ben başka bir tartışmada fenerli bir taraftara genel anlamda kolpasınız dedim ve ceza aldım niye çünkü kimseye dalaveracı diyemezmişiz.ama başka bir arkadaş fenerli bir arkadaş ben çarşıdan iğreniyorum hepsi pislik adam vuruyosunuz dedi ama ceza almadı.yani insanlara dalaveracı diyince ceza alıyoruz ama katil deyince almıyoruz.ben bu yazıyı şikayet etmeme rağmen ceza gelmedi.orda bile kendi tarafınızı kolluyorsunuz.
benim yazdıklarımda ne kadar yalan varsa inömüde sesin arttırıldığı da O KADAR yalandır.eğer dürüst ve adilseniz gereken yapılır zaten
alemde tekiz, hepinize yeteriz..