La Liga Hafta 26
At. Madrid - Athletıc
At. Madrid takımı ile ilk resmi maçıma çıkıyorum takımdaki oyuncularımın hiç birisini daha önceden izleme şansım olmamıştı geldiğim günden;
sonra 3 idman yapmıştık takım ile bu 3 idmandaki performanslara göre düzenlediğim takımla çıktıgım ilk maça beklemediğim sonuç gelince galibiyet zevkini diğer haftaya ertelemiş oldum..
La Liga Hafta 27
Osasuna - At. Madrid
Oyuncularımı ilk maçtan sonra nasıl oynata bılecegım konusunda cok cesıt taktık ve cok cesıt veryasyonlu ıdmanlar yaptırdım ve illa ki,
2. hafta galibiyet istiyordum ve istediğim sonuca farklı bir şekilde ulaşınca baktım keyfime..
La Liga Hafta 28
At. Madrid - Racing
Osasuna maçından aldığımız galibiyet takımımıza çok güzel bir hava getirdi ve bende gün geçtikce oyuncularımın kapasitelerini daha çok anlıyor ve onları daha çok tanıyordum,
Sonradan oyunu değiştire bilecek oyuncuları 11 de görev alabilecek oyuncularımı hemen hemen herkesi kısa sürede tanımam benim için çok güzel ve sevindirici oldu..
FLaşş FLaşş FLaşş '' At. Madrid 'de beklenmedik transfer
At. Madrid 'in Serhat Kurtuldu'nun gelişinden sonraki Türk Milli Takımının unutulmaz oyuncularından olan Transferi KİM ??