1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Dosyalardan yükleme yapamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara, Eskişehir

Red face Dosyalardan yükleme yapamıyorum

Dosyalar bölümünden bir forma pakedi indirmek istiyorum,aşağıdaki bilgilerde belgelerimdeki sports interactive bölümünden graphics/pictures/kits bölümüne yükleyin diyor ama fm 2008 klasöründe graphics die bir dosya yok napabilirim?Bi de application data dan cache klasörünü silin diyor application data die bi klasör yok ve indirdiğim tüm skinler rar dosyası olarak kaldı,lütfen yardım edin tek oynadığım bilgisayar oyunundan keyif almıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yoksa o yazan klasörleri kendin oluştur.

Application data klasörüde gizlidir. Gizli klasörleri göster seçeneğini işaretle sonra sil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara, Eskişehir

gerçekten saol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    gizli klasörleri göster seçeneği nerde?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamam buldum şimdi oyunu açıyorum inş açılır
    Last edited by lokomotiv : 24.Şubat.2008 at 16:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara, Eskişehir

Unhappy Cache sorunu

Yüklediğim skinleri çalıştırmam için cache dosyasını silmem yada boşaltmam gerekiyor,önce içindeki english adlı dosyayı sildim geri geldi,bu olayı tekrar tekrar yaptım ve tekrar tekrar o klasör gelmeye devam etti,sonra cache dosyasını sildim bu sefer de cache dosyası geri geldi bu dosayaların geri gelmesini nasıl engelleyebilirm?bi de preferences bölümünde use skin cache yi işaretlemeli miyim?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dosyayı sildiğinde tekrar geri gelmesi normal tekrar geri geliyor ancak yüz paketlerini falan görebiliyor olman lazım.

Mesaj Yetkileri