ya arkasım biraz mantıklı düşün be selcuk nası bi banko adam banko dedigin her maçta oynar 22 maç yapmış fenerbahce kaçında oynamış bu banko adam
alexin nası zıplaması cok iyi ben bi tane yüksekten kafa golü hatırlıyorm oda zdravkova elleriniş bastırdı yukarıya dogru cıktı
lugano sakin bi tipmi hiç sarı kırmızı görmüyomu
peki bunları sölemişsin bide şunları söyleseydin objektif oldugunu düşünürdüm
alexin vurdugu her şut nası gol yani uzaktan atıyo cok güzel köşeleri buluyo kabul ama nasıl hepsi yani anlamak mümkün degil önliberoma kaka'yı weriyorum tutuyo alexi tutamıyo zaten profillerine baktıgında alex kakadan fizik dışında cok daha iyi
deividin kafası 18 oluşu neden seni rahatsız etmiyo deivid bu kadar iyi bi oyuncumu sampiyonlar liginde gol krallıgıına yarıştı oyunda peki gercekte ne kadar bu yarışa katılabilir
ali bilgin,deniz barıs,ilhan parlak gibi oyunculara sanki türkiyedeki tek potansiyeli olan adamlar gibi davranılmasını neden yazmadın neden hoşuna gitmeyeni yazıyosunda hoşuna gideni yazmıyosun
bu fener yüzünden türkiye liginden zevk alamıyo insan gecen sene 70 puanla şampiyon olan fener 85 90 lara kadar cıkabiliyor halbuki şuanda 23 maçta 590 puanı war ve kalan 11 maçının hepsini kazansa bile 85i bulamıyo bunları neden yazmıyosun???