Originally Posted by
koray_capello
ciddi olamazsın!...
inönüde ses değiştiriliyor ve daha baskılı bir hale getiriliyor hee yani gerçekte o kadar bağırmıyoruz bizz ama kadıköyde ses kısılıyor öylemi.bişeyler biliyosun ama karıştırmışsın.o öyle değil bi kere.inönüde küfür edildiği zaman önce o küfür 1-2 kez dinletilir sonra ses kısılır ama kadıköyde küfür edileceği anlaşıldığı anda ses kesilmiştir zaten.bumu beşiktaşlı musa çözen
ayrıca ben senin fanatik olduğunu düşünüyorum.fenere laf ettirmemeye çalışıyosun.ee tabi mod olduğun için bu forumda bunu yapmaya yetkin var.çünkü ben fener ile ilgili saraçoğlunda maç keyfi diye bir başlık açmıştım sen çok iyi hatırlarsın hemen kapattın niye çünkü fenere laf söyletmiyeceksin dimi..
o konuda hiçbir küfür hakaret tarzı birşeyde yoktu ama sen konuyu kapattın niye polemik yaratacak bir konuymuş kesin olmayan bilgilerle yazamazmışız.
bende şimdi senin yazdıklarını inönü ve sesin arttırılması yönündeki yazılarını yine aynı gerekçeler dolayısıyla silmeni bekliyorum..
O konuyu kapatırım, çünkü forum kurallarını okumadan açtığınız polemik konusu yaratabilecek bir konuydu.Bir daha açarsanız o konuyu 1 hafta süre ile yazma cezası alacaksınız, bunu da bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Kanıtlayamayacağınız iddialarda bulunmanız yasaktır!
Fanatik değilim.
Maçları izliyorum, Beşiktaş seyircisinin taraftarlık görevini yapmadığını söylemedim.Sadece sesin normalden daha değişik geldiğini, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ise kısıldığını anlattım.Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne saygı duyarım; ben bu şekilde algıladım izlediğimde sesin durumunu.
Yazdıklarınızından anladığım kadarı ile siz de seste zaman zaman değişiklikler olduğunu anlamışsınız.
Fenerbahçe - Galatasaray maçında kısa kısa yapılan uygunsuz tezahürattan kimse memnun değil zaten ama bu her maç yapılan bir durum değil bu.Fakat bu yapılmadığı anlamına gelmez, bu durumdan dolayı çok üzgünüz tabi ki.
Diğer stadları da tartışırsak Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda daha iyi bir düzen olduğunu farkederiz ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı