1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nuri transferi iyi olmuş da, m'bami konusunda biraz tereddüt ediyorm.M'bami'nin ss'sini koyarsan düşüncelerim netleşebilir.
    Defansa da yobo'yu öneriyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Nuri transferi iyi olmuş da, m'bami konusunda biraz tereddüt ediyorm.M'bami'nin ss'sini koyarsan düşüncelerim netleşebilir.
    Defansa da yobo'yu öneriyorum.
    İşte dostum M'BAMİ!! Benim için iyi top kesen güçlü hızlı ve takım çalışması iyi bir oyuncu olması önemliydi bunların hepsi de var.Bence işime yarayacak.Yobo önerine gelince biliyorsun 3.sezonuma başlayacağım.Ayıptır sölemesi Milan kapmış onu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇE TRANSFERE DOYMUYOR

VARAN 3 : GONZALO RODRİGUEZ ( DC )

Fenerbahçe Villareal'de oynayan Arjantinli defans oyuncusu Gonzalo Rodriguez'i 14 M dolara renklerine bağladı.Taraftarlar havaalanında coşkulu bir karşılama yaptılar.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GELENEK BOZULMADI

Fenerbahçe ilk hazırlık maçını Bafra Bld. ile yaptıktan sonra kamp için yine Belçika'ya gitti.Geçen sene de bu ülkede kamp yapan Fenerbahçe gelen şampiyonluktan sonra burasının uğurlu olduğuna inanıyor.Yine Belçika kampında 4 hazırlık maçı yaparak yurda dönen Fenerbahçe Süper Kupa finalini beklemeye başladı.Hedef 2 sezondur kazandığı Süper Kupa'yı üst üste 3.kez almak.

Last edited by The.Crow : 24.Şubat.2008 at 23:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri