@Alicanfmfan @Melanconia ve @Shamur1 kardeşim yorumlarınız için teşekkürler..Ayrıca @Caretta Caretta dediğin iki ismide listeye ekledim gözlemcilerde tam not verdigirişimde bulunacagıma emin olabilirsin..
La Liga'da Heyecan kaldıgı yerden Devam Ediyor..!!
Ve Kupa'da da Serüven Başladı..
Ligde 6.Haftadaki Mallorca maçında iyi başlayıp geriye düştük fakat pes etmedik hakkımız olan 3 puanı Pavone'nin ders niteliği taşıyan 2 kafa golüyle aldık..Racing deplasmanında ise Sobis müthiş oyunu ve aslında geç gelen gollerle yüzümüz yine güldü..
8.Haftadaki Valladolid maçı belkide işlerin biraz kötüye gittiğinin göstergesi gibiydi..Kısır geçen maçta 88.dk attıgımz ''şans'' golüyle galbiyete ulaştık dogruyu söylemek gerekirse maçın hakkı beraberlikti..
Real Madrid deplasmanındaydık..Hedefimiz 1 puandı ve maçada o kafayla çıktık fakat henüz 1.dk yediğimiz gol bizi adeta yıktı..Maç boyunca tek pozisyonumuz yoktu maglubiyeti fazlasıyla hakettik..
10.haftadaki maç ise Madrid maçındaki performansımızdan kötüydü artı kgerisini siz düşünün zaten sonuçta ortada...Herşeyin bu maçta son bulmasını istedik fakat evimizde oynadıgımız Zaragoza maçı bize kötü gidişatın sürdüğünü gösterdi..Etkisizdik ve beraberlikle yetindik evimizde..
Ve büyük derbi..Taraftarlarımız büyük beklenti içindeydi..Tek isteğimiz bu bekelntilere karşılık vermekti..Oyuncularımı maça yeterince motive ettiğimi düşünüyordum fakat maçın başlamasıyla düşüncemde çürüdü gitti..Sevilla öyle geliyorduki gol yiyeceğimiz kesin gibiydi ve nitekimde Kerzhakov'la öne geçtiler..Ama herşey bitmemişti..Soyunma odasında oyuncularım kenetlendi ve maçı alacaklarına inandılar..Süper başladık maça ve Babic ile golü erken bulduk..Artık oyun kontrolümüzdeydi derken kontradan yediğimiz golle şok olduk..Artık herşeyin bittiğini düşünürken tecrübe abidesi Pavone müthiş bir vuruşla beraberliği getirdi maça..Artık maçın böyle biteceğini düşünüyordum aam galibiyeti de istiyordum..Ama 2-2'den sonrada maç bayagı bi sakinleşmişti..Bu sefer korner sonrası kontrayı biz bulduk ve Edu tam 60 metre sürdüğü topu sag çaprazdan aglara gönderdi..bu golle maç bizimdi..Artık düşüşümüze son verdiğimizi düşünüyorum..
Kupa maçında ise rakibimiz çok zayıftı kaybetmemiz sürpriz olurdu nitekim zorlanmadık..Önümüzdeki turlar bizim için daha önemli..