Kasımpasa bence harika marika oynamadı...Sadece Galatasaray'ı bozdular..Mücadele ettiler..Dünkü Galatasarayda iş yoktu..Sahada ne pres vardı ne mücadele..Dolayısı ile kasımpasalılar rahat rahat top çevirdiler...
Galatasaray ilk yarı ve ikinci başı biraz pres yaptı..Hemen top kaptırmaya basladılar..Kasımpasaya baskıda kuramadık..
Fatih Akyel 1 sezon yatar..Bizim maçlarda devleşir..Gecen sene Trabzon maçının hatırlayın..Fatih kac tane net golümüzü kurtarmısdı..Bize karsı ayrı bir hırsla oynuyor..
Erhan bence bizi hiç zorlamadı..1gol attı birde vole cekti adını baska duymadım..İlerde zorlayan desire vardı..Fatih akyel maçın yıldızı..
Yinede Kasımpasa'yı akıllı oyunlarından dolayı tebrik ederim..
Maçın basında kadrolara bir baktıım..Güzel bir kadro maç bir basladı barusso sag bek,Emre önlibero..Kalli'nin fantazileri işte..
Ya bu barusso her topu neden uzaktan vuruyor..Takım oynuna çok katkısı yok..Barusso birde çok agresif..Kontrolsüz fauller çok yapıyor..Fenerbahce maçında barusso falan oynatılmaz..
Bu sene frikikten gol yeme rekoru kıracaz sanırım..Kardeşim barajı geçen her top gol oluyor..Mondragon varken 5 sene'de 1 gol yedik..Orkun'la kale gitmez..
Gelelim sahadaki futbolculara,Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz..Nasıl olsa biz yeneriz havasında cıktılar maça,Sahada hiç pres yoktu..
Lincoln deli etti beni..İnsallah kalli yüzünden böyle oynuyordur..Umarım kalli gidince düzelir...
Carusca sahanın en yumusak topcusu bizim paf takımda bile zor oynar..Ya bir oyuncu aldıgı para'yı hakeder..Biraz koş be kardeşim..Hiçbir gelişme görmedim..
Bizim için fenerbahce ve beşiktas maçları çok büyük önem kazandı...Eger iki maçı kazanırsak gençlere güven gelir..ve moralimiz yükselir..