Fortis Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu - Kayseri Erciyesspor 4-2 Denizlispor

Geçen sene kupada yenildiğimiz Denizlispor'u bu sene yenerek Türkiye Kupasında gruplara kalmayı başardık.Gerçekten çok çekişmeli bir maç oldu.2-0 öne geçtikten sonra Adnan Güngör 2 golle beraberliği getirdi.Normal süre berabere bitine uzatmanın 2.yarısında bulduğumuz gollerle kazandık.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu

Güzel bir gruba düştük.Bu sene Türkiye Kupasında final oynamayı hedefliyoruz.Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum..

Turkcell Süper Lig 6.Hafta - Kayseri Erciyesspor 3-0 Kocaelispor

İlk golü attığımız dakikaya kadar kaçırdığımız pozisyonları göz önüne alırsak maçı kazanmayı hakettik.Uğur Işıkal kaliteli bir futbolcu.Sonradan oyuna girmesine rağmen golünü attı.İdmanlarda çok çalışıyor formayı alabilmek için,diğer arkadaşları gibi.

Turkcell Süper Lig 7.Hafta Bursaspor 6-3 Kayseri Erciyesspor

Açıkcası söylemek gerekirse niye böyle oldu anlamış değilim.Rakibimiz nerdeyse kalemize her geldiğinde gol buldu.İstatistiklere baktığımızda daha fazla saldıran biziz,atak yapan biziz.Ama 6 tane yiyen de biziz.Takım olarak çok üzgünüz,önümüzdeki maçlara bakacağız.

Turkcell Süper Lig 8.Hafta - Kayseri Erciyesspor 1-1 Beşiktaş

Bugün ligimizin en kaliteli,iyi takımlarından biri ile karşı karşıya geldik ve galibiyeti kaçırdık.1-0 geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve oyunu dengeledik.Sonra galibiyet golünü de bulabilirdik ama rakibimiz bizden çok kaliteliydi..

İyi yoldayız.Ligde şu an 8 hafta geçmiş durumda.Yenilgiler aldık ama oynanan futbola baktığımda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Takımda Saivet,Anselmo,Alex gibi gençlerin ateşiyle Tolga Seyhan,Mehmet Yozgatlı,Adem Dursun,Roque Junior gibi tecrübeli oyuncuların uyumu,bize farklı bir hava kattı.Ligde ilk 6'ya giremesek bile Fortis Türkiye Kupasında iyi işler yapacağımızı umuyorum.