1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Her takım 11 yabancıyla sahaya çıkacak !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öncelikle türk futbolu için hayırlısı olsun..

sanırım bu sistem uygulamaya geçerse takımlarımızda brezilyalı oyuncular kaynıyacak.portekiz ligine döneceğiz.arjantinliler fln ise pek ülkemizde gördüğümüz futbolcular değil.benim hatırladığım bir tek ortega vardı.ama onlarıda brezilyalılar gibi ülkemizde görürsek daha iyi olur gibime geliyor.onun dışında avrupa dan milli takımlarında oynayan oyuncuları %30 veya %70 herikiside 3 büyükler dışında başka takımlarda göreceğimizi sanmıyorum.2 veya 3 te kalacak yabancı sınırının da avrupalılardan oluşacağını düşünüyorum.

bide anlayamadığım niye anelka dışındaki herkes yerli sayılıyor

ama sonuçta bu sistemin devreye gireceğini sanmıyorum.en azından bu haliyle kabul edilemez.brezilyalılara bu kadar rahat transfer imkanı sağlanacağını sanmıyorum.dediğim gibi benim bildiğim portekiz liginde böyle.ama portekiz zaten avrupanın brezilyası sayılır.türkiye ile brezilya ne alaka yani?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    öncelikle türk futbolu için hayırlısı olsun..

sanırım bu sistem uygulamaya geçerse takımlarımızda brezilyalı oyuncular kaynıyacak.portekiz ligine döneceğiz.arjantinliler fln ise pek ülkemizde gördüğümüz futbolcular değil.benim hatırladığım bir tek ortega vardı.ama onlarıda brezilyalılar gibi ülkemizde görürsek daha iyi olur gibime geliyor.onun dışında avrupa dan milli takımlarında oynayan oyuncuları %30 veya %70 herikiside 3 büyükler dışında başka takımlarda göreceğimizi sanmıyorum.2 veya 3 te kalacak yabancı sınırının da avrupalılardan oluşacağını düşünüyorum.

bide anlayamadığım niye anelka dışındaki herkes yerli sayılıyor

ama sonuçta bu sistemin devreye gireceğini sanmıyorum.en azından bu haliyle kabul edilemez.brezilyalılara bu kadar rahat transfer imkanı sağlanacağını sanmıyorum.dediğim gibi benim bildiğim portekiz liginde böyle.ama portekiz zaten avrupanın brezilyası sayılır.türkiye ile brezilya ne alaka yani?
    Kurallar bu hali ile uygulanmak zorunda değil.Mutlaka ki değişiklikler olacaktır.

Work Permit Brezilya'lı oyuncular için de geçerli olabilir ama 18 yaş altındaki oyuncular sınır koyulmaması gerekir.Zaten Work Permit uygulaması da belirli bir yaşın üzerini kapsıyor..

Bir ekleme yapayım.Brezilya Milli Takımı şu an dünyadaki en iyi Milli Takım.Dolayısı ile Work Permit uygulamasını Brezilya için düşünmek zor oluyor.Brezilya için %30 oranı bence yeterli olacaktır.

Brezilya'da Portekizce kullanılır, doğal olarak Brezilya'lılar Portekiz'de kendilerini evlerindeki gibi hissediyorlar
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri