Kayserispor turu rahat geçti 2-0 Mehmet Topuz ve Toledo attı golleri tebrikler Kayserispor.Bence bu sene kupayı Anadolu takımlarından biri alacak.
Kayserispor
GB Oftaş
Berabere
Kayserispor turu rahat geçti 2-0 Mehmet Topuz ve Toledo attı golleri tebrikler Kayserispor.Bence bu sene kupayı Anadolu takımlarından biri alacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gerçekten çok büyük iş çıkarıyorlar ToLunay Kafkas ve öğrencileri. Ligde üst üste 6 maç kazandıktan sonra şimdide Kupada yarı finale yükseldiler.. Şu an Ersun Yanal'ın yerine takımın başında senelerdir Trabzonspor'a hizmet eden ToLunay'ı görmek isterdim.. Kısıtlı kadroya rağmen şu an ligdeki en iyi ekip bence.
Tebrikler Kayserispor.Beklediğim bir skordu.Yanıltmadılar beni.Kendi sahalarındaki bir maçı daha kazandılar.
Kayseri'nin bu turu geçeceği açıkca belli ediyordu kendisini.Zira yanıltmadılar bizi.Tebrikler..Kupayı alabilirler bu sezon..
So what?
Saike
Kuayı takım olarak çok izstiyoruz bu kupa kayseriye ge-le-cek
(/s)
Kayserispor'un kendi sahasında nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.Oftaş'ın tur atlayacağını pek düşünmüyorum.Kayserispor 1-0 veya 2-0 kazanır bence.
Kayseri her türlü kazanır.
Hele hele maç Kayseri'de.Banko 1 derler ya öyle bir maç.
Ragıp'dan gol bekliyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oftaş'ı zorlu bir maç bekliyor. Evlerinde ki golsüz beraberlik avantaj getirebilir. Çünkü gollü beraberlik Oftaş'a yarıyor. Ama Kayseri'nin son haftalarda yakaladığı galibiyet serisi bu maçtada devam edecek ve kazanarak bir üst tura adını yazdıracaktır.
Formda Kayseri kendi evinde rahat kazanarak turu geçecektir bence.
So what?
Saike
Sakat bir durum olmazsa bu maç banko bizim hedef kupa bu sene tam gaz ilerliyoz