Uzun zamandır eklemiyodum. Elde biraz fazla maç olunca önemli olan maçların ss'lerini paylaşayım dedim.

Şu Ana Kadar Oynadığım Maçlar

Şampiyonlar Ligi H Grubu

Orta zorlukta bir gruba düştüm fakat oyuncuların tecrübesizliğimi desem, ne desem bilmiyorum CSKA maçlarından beraberlik ile ayrılınca 3. sırada kaldım şu anda. Kalan Son Maçım olan Basel'i yeneceğimi düşünüyorum, Eğer İnter'de yenerse 2. Tura çıkacağız, yoksa yolumuza Uefa'da devam edeceğiz.

CSKA Moscow: 2 - 2 :Real Betis

Real Betis: 2 - 0 :Basel

Real Betis: 0 - 0 :Internazionale

Internazionale: 3 - 1 :Real Betis

Deplasmanda şansız bir İnter Maçı oynadık. Maçta erken bir kırmızı kart oldu fakat bunu hiç iyi değerlendiremedik. Güzel organize bir gol attık fakat çok şansız 3 tane gol yedik ve yediğimiz gollerin 3'ünüde kornerden attılar.

Real Betis: 0 - 0 :CSKA Moscow

Ligde Oynadığım Önemli Maçlar

La Liga 4. Hafta

Atletico Madrid: 3 - 0 :Real Betis

La Liga 8. Hafta

Zaragoza: 2 - 3 :Real Betis

La Liga 9. Hafta

Real Betis: 3 - 2 :Barcelona

Bu Maç sırasında aslında intihara derecesinde bir risk aldım fakat çok güzel bir sonuç aldım. Takımın önemli 3 ismi Riquelme, Mark Gonzalez ve Sobis çok etkisiz oynadılar. 3'ünüde maç esnasında çıkardım ve oyuna genç oyuncuları aldım, sonuçta Barcelona gibi büyük bir takımı yenmeyi başardık.

La Liga 11. Hafta

Sevilla: 0 - 3 :Real Betis

Her ne kadar istatistiklerden ortada bir maç gibi gözüksede son vuruşlardaki becerisizliğimiz nedeniyle düşük bir şut sayımız oldu. Maçın geneline bakarsak Ezeli rakibimiz Sevilla'yı adeta sahaya gömdük.

La Liga 12. Hafta

Valencia: 2 - 1 :Real Betis

La Liga 13. Hafta

Real Betis: 2 - 2 :Real Madrid

Ligde Oynanan 13 Hafta Sonundaki Puan Durumu