Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 198 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı : Adnan Polat

Ünal Aysal hicbir yönetimde aktif görev yapmam demisti.

Ayrica Adnan´larin beraber secime girecegi konusuluyor,yoksa Adnan Polat´ta biliyor tek basina girse secilemeyecegini,bence Adnan Polat Öztürk ile anlasti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ve Adnan Polat Adaylığını Açıkladı

Galatasaray Kulübü'nde başkan Özhan Canaydın'ın yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yazılı bir açıklama ile adaylığını duyuran Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladığını vurgulayarak, "Bu açıklama üzerine kendisiyle yaptığım görüşmeler ve muvafakati doğrultusunda, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

İki yıllık çalışma dönemleri boyunca kendisinden desteğini esirgemeyen Özhan Canaydın'ın, bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olmasının, adaylık kararını perçinlediğini ifade eden Polat, "Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın tamamını kucaklamak ve her Galatasaraylıyı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim" şeklinde konuştu.

Adnan Polat, mart ayındaki Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi Taner Aşkın ve İrfan Aktar'ın ardından adaylığını resmen açıklayan üçüncü isim oldu. Kongrede Adnan Öztürk'ün de aday olacağı kulislerde yer alıyordu.

Kaynak:LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Polat’tan birleşme teklfi

Galatasaray Kulübü’nün 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Özhan Canaydın’ın başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından muhtemel başkan adayları çalışmalarını hızlandırdılar.
    Bugün adaylığını açıklayan Adnan Polat, günün erken saatlerinde diğer başkan adayı Adnan Öztürk ile bir araya geldi. Polat, Öztürk’e birleşme teklif ederken, tarafların bu konuyu görüştüğü öğrenildi. Adnan Polat’ın teklifini değerlendirmeye alan Adnan Öztürk’ün, ayrıca diğer başkan adayları İrfan Aktar ve Taner Aşkın’la da bugün bir araya geldiği öğrenildi. Halen divan kurulu başkanlığını yürüten İrfan Aktar’ın Adnan Öztürk ile birleşmesinin de gündemde olduğu ifade edildi. Adnan Öztürk’ün İrfan Aktar’a, "Büyüğümüz olarak listemize girin" diyerek, asbaşkanlık teklif ettiği de öğrenildi.

Kaynak: DHA
    Last edited by Emurafu : 25.Şubat.2008 at 22:02

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan öztürk Fransa'nın en büyük iş adamların'dan biri..Adnan Öztürk bir açıklamasında Alamayacagımız oyuncu yok demişdi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Polatın başkanlıkta gözü olduğu belliydi zaten..İnşallah seçilmez..

Adnan Polat Galatasaray'a başkan olursa vay haline Galatasaray'ın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat geldiğinden beri başkanlık yapıyor zaten.Galatasaray'ı ileri noktalara getireceğini sanmıyorum Hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnanlar birlesirse güzel olur. Adnan Polat yas tahtaaya basmaz. Bi bildigi vardır. Şu an liseliler polat a karsı. Polat da bilio işini ki adnan öztürk e birlesme teklif etti. Bu birlesme olursa cok güzel bi yönetim olacaga benziyor takımımız için hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adnan Polat olmasında.. kim olursa olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    ya soyle bi rus gelse daha iyi olmazmi , abromivic in kuzenlerinden biri felan
    Istersen Abrahimovic ve Spartak Moskovanin sahibi gelsin

Bencede süper olur eger süper zengin birisi gelirse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

abdürrahim albayrak ı yönetime alan kazansın

polat öztürk ayrı ayrı katılırsa öztürk derim.. ikisi bir olursa zaten seçilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Öztürk listemde!

Galatasaray Başkan Adaylarından İrfan Aktar, Bülent Yüksel ile imza programında çok önemli soru işaretlerini ortadan kaldırdı....

Aktar, Bülent Yüksel'in "gazete haberlerine göre Selahattin Bayazıt ve İnan Kıraç sizi de Adnan Öztürk'ü de aynı anda destekliyor" sorusuna "Adnan Öztürk benim listemdedir. Adnan Bey 15 gün önce bana geldi ve "birlikte çalışalım" dedi, ben de kendisini çok iyi tanımadığım için biraz araştırma yaptım ve sonunda kabul ettim. Beraber çalışıyoruz. Hatta dün beraber toplantı halindeyken, Adnan Öztürk'ün ekibinden biri gelip "Adnan Öztürk'ün Adnan Polat'ın listesine gireceğinize dair medyada haberler çıkacak" dedi biz de bunun önleminşi aldık ve asla böyle bir şeyin olmayacağı duyurduk" " ifadeleriyle yanıt verdi..

Aysal yönetimde değil ama benimle...

Başkan Adayı İrfan Aktar, Ünal Aysal'ın İran ve Belçika merkezli işlerindeki yoğunluk nedeniyle herhangi bir yönetimde yer almasının imkansız olduğunu ifade ederken, uzun yıllara dayalı arkadaşlığı çerçevesinde kendisinden maddi-manevi destek garantisini alsdığını söyledi.

Bayazıt ve Kıraç memnun değil

İrfan Aktar, Selahattin Bayazıt ve İnan Kıraç'tan 30'ar milyon doların sözünü aldığı iddialarını şiddetle yalandı ve aynı zamanda camiada büyük etkinliği olan bu iki ismin Başkan Özhan Canaydın'a sırt çevirdiği iddiaları karşısında "gidişattan memnun olmadıklarını, bu yönetim şeklini kesinlikle tasvip etmediklerini biliyorum" demekle yetindi.

Polat'a: İnsan 7'sinde ne ise 70'i,nde de odur

Adnan Polat'ı yönetici haliyle beğenmediğini söyleyen Aktar, "Başkan olunca değişirmi peki?" sorusuna "insan 7'sinde neyse 70'inde de odur tabii." cevabını verdi.

Aktar'ın; Galatasaray'ın 5 maç seyircisiz oynama cezası almasıyla sonuçlanan olayluı derbiden sorumlu tutulan rakibi Adnan Polat'la ilgili değerlendiermeleri de ilginçti:

19 Myıs'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası, Gerek Divan Başkanı olarak ben gerek divan üyeleri bu konuda kendisine sorular yönelttik. Kendisi de bize "hatalarımız oldu, bu işin bize faturası 20 milyon eurodur" dedi...

El Öpmeyi de Öptürmeyi de sevmem

Aktar "Faruk Süren ekolü mü, Özhan Canaydın ekolü mü size daha yakın?" sorusunuysa "ikisinden de yaşça büyüğüm. Ama Faruk Süren'e daha yakınım tabii. Özhan Canaydın'ın bana çok uzak tarzı var "baba" diyip elini öpenler var. Böyle şeyleri hiç sevmem" şeklinde yanıtladı.
    Last edited by Emurafu : 26.Şubat.2008 at 15:43

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adnan'lardan biri işini götürür. İrfan Aktar aklı sıra şov yapıyor.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adnan Öztürk ismi de sıkça anılmaya başlandı, umarım hayırlısı olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan öztürk'ün kazanacagi belli gibi bütün liseliler onu destekliyor.Adnan öztürk bu baskanlık için kac aydır calısıyor..Çok önemli projeleri varmış..Ribery bize o kazandırmışdı..Fransada hersey onun elinin altında gibi..Dedikodularda artıyor..

ADNAN ÖZTÜRK: "GELİN BİR ARAYA GELELİM"

Galatasaray’da yaklaşan kongre öncesi başkan adaylığı için adı geçen isimlerden Adnan Öztürk çar***ı açıklamalarda bulundu!..

Adnan Öztürk, Lig TV’ye yaptığı özel açıklamada, adaylıklarını açıklayan Adnan Polat, İrfan Aktar ve Taner Aşkın’a birlik çağrısında bulundu...

Henüz adaylığını açıklamadığını belirten Öztürk şöyle konuştu:

"Adnan Polat’a, Taner Aşkın’a ve İrfan Aktar’a diyorum ki; ’Gelin bir araya gelelim. Sorunları çözelim. Çünkü kaotik ortamdan primlenen kötü niyetliler var. Bunlara imkan tanımayalım’"

Bu arada İrfan Aktar, Taner Aşkın ve Adnan Öztürk’ün kogrede ittifak kuracağı şeklinde ortaya atılan iddialar doğrulanmadı.

Önümüzdeki cuma günü saat 14.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek olan Adnan Öztürk’ün neler söyleyeceği merakla bekleniyor...

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BAHRİ HAVADIR

Irfan Aktar firsatcilik yapiyor bence.Bu kulübe fazla yarari olmamistir kendisinin.Hem de listesinde Ayhan Akbin ve Bülent Tulun var.Baskan olarak düsünemiyorum kendisini,karanlik günlere geri dönmek istemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

irfan aktar ve ayhan akbin aman Allahım insallah kazanamaz..

18. Default

Canaydın'dan 2. veda !..

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 22 Mart'taki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, Kulüpler Birliği başkanlığını da bıraktı !..

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri