Originally Posted by
yunusgs
Olsun Madride kim olsa elenir ligde güzel gidiyorsun bu arada adın Murat yaşın kaç?
Yaşım 17..

Originally Posted by
Caretta Caretta
Dostum bana kalırsa sezon sonunda ligi Atletico'nun üzerinde bitirebilirsin.Ama diğerleri gerçekten zorlu rakipler.Bence bu sezon için 5.lik veya 6.lık iyi bir derecedir.Ne kadar da seni desteklesek de gönlümüz Atletico Madrid'den yana 
6.lık gerçekten sezon öncesinde olsa iyi bir konumdu ama son maçta kaçırmak koydu biraz

Originally Posted by
_BeeTLeJuiCe_
İlk sezonda bilgisayar kontrolünde 10 ila 17 arası bi sırada bitiriyor genellikle Betis. Aslında potansiyeli olan takım ama bilgisayar kullanamıyor. Çok iyi kullanıyorsun takımı. Sezon sonunda ilk 4'e gireceğine inanıyorum.
teşekkür ederim
ama ilk 4 olmadı..artık seneye şampiyonlar ligine gitmek istoyruz inşallah seneye ilk 3 ya da 4 olur..
Ligi 4.Bitirmek istemiştik ama son haftalardaki düşüşümüzü dizginleyemediğimiz için 6.sıraya kadar düştük ve UEFA için hak kazandık..
Ayrıca transfer konusunda da hareketli saatler yaşadık..
Marko Babic kendi isteğiyle transfer listesine konulmak istedi bizde bizi istemeyeni bizde istemeyiz
mantıgıyla onu 4.4M€ karşılıgnda Genoa'ya sattık...
Bunun yarı sıra;
Xisco---->Getafe 400.000€
Nano------>Deportivo 900.000€
David Rivas----->Murcia 300.000€
Juanito------->Atl Madrid 375.000€
Johann Vogel------>Sunderland 300.000€
Jose Mari ve Alberto Rivera------>Karşılıklı fesh
Thiago Motta ve Aythami ile sözleşmelerinin bitmesini 2 ay kala görüştük ve verebileceğimiz rakamları belirttik onlarda şartları kabul etti iki oyuncuda yeni sezonda formamızı giyecek..
Ayrıca Alt Yapıda bulunan 3 oyuncu;Isidoro,Pecci ve Juande A takıma çıkarıldı..