Quote Originally Posted by ABOOO
Gs'ın başarısında 3 yabancı var diye yabancı sayısı az kalmalı şeklindeki bir düşünce inanılmaz derecede mantıksız olur.

İngiltere'li oyuncuların yurt dışında başarılı olduklarını söylemek doğru değil.İngiliz oyuncuların yurt dışında iyi oynayamadıkları söylenir hep

Galatasaray bütçesi yetersiz diye getirilerini düşünmeden yasakçı zihniyette olmak çok büyük zararlar verir.
Abi Ben örnek verdim G.S. yi yabancısız da başarılı olunur diyerek ve o zaman ki milli takıı hatırlayın

Quote Originally Posted by demirhan1984
Eğer böyle bir uygulama gelecekse Reserve Lig (Yedekler Ligi) şart hale gelir ki zaten aldığım duyumlara göre bu uygulama da başlatılacakmış.Yabancı sınırlamasının kaldırılmasına karşı olanlardan biriyim ancak bu karar daha Ocak ayında alınmıştı zaten yapacak birşey yok.Öyle tahmin ediyorum ki Süper Lig'de yabancılar Reserve Lig'de ise Türk oyuncular olacak.Futbolumuzda o kadar çok yabancı aşığı kişiler var ki sonumuz bunu gösteriyor bence.
Aslında Reserve lig'de de Türk oyuncular kısmen veya direk de olsa Dışlanlıyor..Size bu ligi verdik siz burda koşun durun gibi
Bence 2.büyük yanlış da reserve lig ile olur