Şunu farkettim maç sırasında skoru 2-1 yapınca bana yine yetmedi 3 'ü istedim eskiden olsa bu skor yeterde arta bile diye düşünürdüm
Şunu farkettim maç sırasında skoru 2-1 yapınca bana yine yetmedi 3 'ü istedim eskiden olsa bu skor yeterde arta bile diye düşünürdüm
Ben Tv'de sadece gollerden sonra birde ara ara sarı-lacivert seslerini duydum taraftardan toplu şekilde.Bir grup hiç durmadan tezahürat yapıyordu ama o da Tv den çok az geliyordu.Demekki toplu şekilde tezahürat yapıldığında stadı inletmişler ki Avrupa büyülenmiş..
So what?
Saike
hadi bu yalan, hadi bu dogru ama sen inanmak istemiyorsun ya da diretiyrosun.
Peki Trabzonu 3-2 yendigi macta, Trabzonun yedek kalecisi (saci bagli olan) Huseyin Cimsirin hatali geri pasinda Semihin araya girip kaleciyi calimlayip gol atmasindan sonraki roportajinda "huseyin abiye bagirdim verme diye ama beni duyamadi, sonra golden sonra kendisi de duyamadigini soyledi bana" demisti
besiktasi 2-1 yendiginde fener, hakemin dudugunu de duymamisti oyuncular, sadece gokhan ve yanindaki bir fenerli oyuncu isaret ediyodu, faul var diye.
gercek olan su ki, Fenerbahce stadyumu artik eski 1980li yillarin taraftar profilinde degil, besiktas ve galatasaray ve diger takimlarimiz hala arabesk taraftarlik yapiyorlar bence ulkemize has ve guzel birsey!
Rakibi baski altina alabiliyoruz, ama oyle bir stadda(sukru saracoglu) onde bir amigo ve bedava bilete olumune bagiracak taraftar guruplari yerine, ninesiyle dedesiyle torunlariyla gencecik cocuklariyla isden sonra sinema yerine Fenerbahce macina gideriz diyen fenerlisi galatasarayli besiktaslisi babasiyla maci izlerken 3 cekecek halleri yok degil mi o insanlarin (nineler, dedeler, bebeler...)
galatasaray ve besitkas yonetimleri de Aziz Yildirimin yolunda gidiyorlar, son care olarak artik ne yapsinlar!
yani diyorum ki, hele bi rakiplarin stadlari olsun ondan sonra bakariz carsi marsi ya da ultraslan falan oyle toplu halde gelebilecekler mi? yoksa is guc sahibi olupta maci Izlemeye gelen insanlar mi olacak, "tipki 5 senedir Fenerbahcede oldugu gibi!
anlamissinizdir umarim![]()
Onder kardes, beni yanlis anladin galiba...
Turkcemin kisitli oldugundan anlayisla karsilarsin umarim
Zaten ben Fenerbahcede koro halinde destek zor oluyo cunku orda artik eskisi gibi amigoluk falan yapilmiyoi (bjk gs digerlerinde oldugu gibi)
avrupa devlerinde de bu boyle, yani o yuzden elestirmek icin bu sezon elestirecek bisey olmadigi icin "taraftarlar soyle taraftarlar boyle" diyor rakip taraftarlar!
bende biliyorum, zaten senin dediklerini kastetmeye calistim, yani onlar hala arabesk taraftar orneginde yasiyorlar ama Fenerbahce bunu asti, hele onlar da bi stat yapsinlar sonra gorurum bu halleri kalacak mi? yoksa 50 bin kisi olurken bir agizdan nasil bagiracaklar, o statta taraftarliktan nasibini almayan ama isten sonra cocuklariyla maca sinemaya gider gibi gidipte yasayan insanlar olacak, umarim anlamissindir, ben burda Fenerbahceyi kotulemek degil hakli cikarmaya calisiyorum ki sapina kadar FENERBAHCELIYIM![]()