Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 274 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

  1. #271
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Şunu farkettim maç sırasında skoru 2-1 yapınca bana yine yetmedi 3 'ü istedim eskiden olsa bu skor yeterde arta bile diye düşünürdüm

  2. #272
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Ben Tv'de sadece gollerden sonra birde ara ara sarı-lacivert seslerini duydum taraftardan toplu şekilde.Bir grup hiç durmadan tezahürat yapıyordu ama o da Tv den çok az geliyordu.Demekki toplu şekilde tezahürat yapıldığında stadı inletmişler ki Avrupa büyülenmiş..
    So what?
    Saike

  3. #273
    Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen
    Yaş
    38
    Mesajlar
    84

    Default

    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Buna inanıyor musun? Dün golün tekrarınıda izledik. Volkan'ın ağzı bile kıpırdamıyordu maksat arkadaşı Volkan'ı korumak ve belki biraz haklı çıkmak...
    hadi bu yalan, hadi bu dogru ama sen inanmak istemiyorsun ya da diretiyrosun.
    Peki Trabzonu 3-2 yendigi macta, Trabzonun yedek kalecisi (saci bagli olan) Huseyin Cimsirin hatali geri pasinda Semihin araya girip kaleciyi calimlayip gol atmasindan sonraki roportajinda "huseyin abiye bagirdim verme diye ama beni duyamadi, sonra golden sonra kendisi de duyamadigini soyledi bana" demisti

    besiktasi 2-1 yendiginde fener, hakemin dudugunu de duymamisti oyuncular, sadece gokhan ve yanindaki bir fenerli oyuncu isaret ediyodu, faul var diye.

    gercek olan su ki, Fenerbahce stadyumu artik eski 1980li yillarin taraftar profilinde degil, besiktas ve galatasaray ve diger takimlarimiz hala arabesk taraftarlik yapiyorlar bence ulkemize has ve guzel birsey!
    Rakibi baski altina alabiliyoruz, ama oyle bir stadda(sukru saracoglu) onde bir amigo ve bedava bilete olumune bagiracak taraftar guruplari yerine, ninesiyle dedesiyle torunlariyla gencecik cocuklariyla isden sonra sinema yerine Fenerbahce macina gideriz diyen fenerlisi galatasarayli besiktaslisi babasiyla maci izlerken 3 cekecek halleri yok degil mi o insanlarin (nineler, dedeler, bebeler...)

    galatasaray ve besitkas yonetimleri de Aziz Yildirimin yolunda gidiyorlar, son care olarak artik ne yapsinlar!
    yani diyorum ki, hele bi rakiplarin stadlari olsun ondan sonra bakariz carsi marsi ya da ultraslan falan oyle toplu halde gelebilecekler mi? yoksa is guc sahibi olupta maci Izlemeye gelen insanlar mi olacak, "tipki 5 senedir Fenerbahcede oldugu gibi!

    anlamissinizdir umarim

  4. #274
    Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen
    Yaş
    38
    Mesajlar
    84

    Default

    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    @yusufislam;

    Fenerbahçe, amigolar takımı değil toplumun takımıdır. O stad körünede açıktır, Omurilik felçlisinide. Stada elinde çekirdek çıtlatıp doksan dakika maç izleyenede açıktır. Sesi kısılana kadar bağıranada. Takım üç beş amigonun elinde değildir. Zaten amigonların tek söz geçiremediği takım ise Fenerbahçe'dir. Bütün diğer tribünlerde ki amigolar yönetimine küfür ediyor, oyuncusuna küfür ediyor; ama hiçbir yönetici susun demezken. Aziz Yıldırım gidiyor tribüne kendi taraftarını staddan kovuyor. Bunu Aziz Başkan ve Süleyman Seba dışında hiçbir başkan veya yönetici göstermemiştir. O yüzden Fenerbahçe stadını amigolar stadı değil toplum stadı gibi göstermen gerekir.
    Onder kardes, beni yanlis anladin galiba...
    Turkcemin kisitli oldugundan anlayisla karsilarsin umarim
    Zaten ben Fenerbahcede koro halinde destek zor oluyo cunku orda artik eskisi gibi amigoluk falan yapilmiyoi (bjk gs digerlerinde oldugu gibi)
    avrupa devlerinde de bu boyle, yani o yuzden elestirmek icin bu sezon elestirecek bisey olmadigi icin "taraftarlar soyle taraftarlar boyle" diyor rakip taraftarlar!
    bende biliyorum, zaten senin dediklerini kastetmeye calistim, yani onlar hala arabesk taraftar orneginde yasiyorlar ama Fenerbahce bunu asti, hele onlar da bi stat yapsinlar sonra gorurum bu halleri kalacak mi? yoksa 50 bin kisi olurken bir agizdan nasil bagiracaklar, o statta taraftarliktan nasibini almayan ama isten sonra cocuklariyla maca sinemaya gider gibi gidipte yasayan insanlar olacak, umarim anlamissindir, ben burda Fenerbahceyi kotulemek degil hakli cikarmaya calisiyorum ki sapina kadar FENERBAHCELIYIM

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •