Tebrikler Gençlerbirliği.Adana Demir iyi direndi ama yetmedi.2 kere öne geçtiler ama skoru koruyamadılar.Defansa pek çekilmeselerdi daha farklı bir skor olabilirdi.
Gençlerbirliği
Adana Demirspor
Berabere
Tebrikler Gençlerbirliği.Adana Demir iyi direndi ama yetmedi.2 kere öne geçtiler ama skoru koruyamadılar.Defansa pek çekilmeselerdi daha farklı bir skor olabilirdi.
Tebrikler Gençlerbirliğ. Çıkacağı malumdu. Ama bu kadar zorlanacağını tahmin etmedim. Rakiplerini küçümsediler. Maçta iki kez geriye düştüler. Ama turu geçecek olan skoru elde ettiler. A.Demirspor tecrübe eksikliğini hissetti. Ama Demirspor'da buraya kadar geldiği için tebrik ediyorum.
Bence Adana Demirspora yazık oldu bence yarı finale çıkmayı hak ediyorlardı.Tebrikler Gençlerbirliği.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
(/s)
Bir süpriz olmazsa Gençlerbirliği tur atlayacaktır.Adana Demir'e 2 farklı galibiyet gerekiyor.Buda biraz zor bana göre.
Adana Demirspor acaba bir inanılmazı gerçekleştirip Yarı Final'e çıkar mı?Bildiğim kadarıyla Ankaragücü dışında bunu yapan yok.Kalbim Adanademirspor ile maçın sonucunu merakla bekleyeceğim.
GençlerBirliği bir hava yakaladı..Konya'ya 6 tane attılar..Tur atlarlar...
Gençlerbirliği çok formda AdanaDemirSpor'a şans vermiyorum
Adanademir ligede asılmaya başladı..bende sürprizi uzak görüyorum bu maçta..
Çok iyi bir hava içinde olan Gençlerbirliği şansa izin vermeyecektir.
Gençlerbirliği erken (1-20.Dk) gol bulursa fark olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adanademirspor'un tur şansı çok zor.Gençlerbirliği çok formda.Isaac,Burhan falan sırtlıyorlar takımı.
Gençlerbirliği yarı finale çıkacaktır..
G.Birliği iyi form yakaladı. Adana Demir'i yenerek turu geçecektir.
Gençlerbirliği hem formda hemde skor avantajına sahip.Turu geçeceklerdir büyük ihtimal.
So what?
Saike
Adana Demirspor Bora'nın kafa golüyle 2-1 öne geçti.Son 15 dakika kaldı.Biraz daha dayanabilirseler çok güzel olacak.
İlk yarı finalist G.Birliği
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında G.Birliği ile Adana Demirspor 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla ev sahibi ekip ilk maçta 1-0 kazandığı için yarı finale yükselen taraf oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 56. dakikada Kahe ve 83. dakikada Traore kaydetti. Adana Demirspor'un golleri ise 44. dakikada Mehmet ve 77. dakikada Bora'dan geldi.
Ankara 19 Mayıs Stadı2nda oynanan karşılaşma baştan sona büyük bir heyecana sahne oldu. İlk maçta kendi sahasında güçlü rakibine 1-0 yenilen TFF 2. Lig temsilcisi Adana Demirspor açık futbol oynadı. Nitekim ilk yarının son dakikasında öne de geçen konuk takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi ekip Kahe'nin penaltı golüyle eşitliği yakaladı. 77. dakikada Bora'nın kafa vuruşundan attığı golle bir kez daha öne geçen Adana ekibi, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı ve bitime 7 dakika kala Traore'nin attığı şık kafa golüyle skora denge geldi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
Bu sonuçla G.Birliği yarı finale çıkan ilk takım olurken, Adana Demirspor'a gollü beraberlik yetmedi ve Fortis Türkiye Kupası'ndan elendi.
Bu arada Adana Demirspor taraftarı maç boyuncu takımlarına büyük destek verdiler.26.02.2008
Kaynak : Sporx.com
So what?
Saike
Tebrikler Gençlerbirliği.
Adana Demirspor maç boyu çok açık bir futbol oynadı.İyi oynadılar gerçi ama 2 defa öne geçmelerine rağmen elendiler.2-1 öne geçtikten sonra biraz geri çekilip skora oynasalardı yarı finale çıkabilirlerdi ..