Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar tamam 4 dakika eksik bir rakam fakat hakem tam 4. dakikanın bir kaç saniye ötesinde taç pozisyonunun kullanılacağını nasıl hesap etsin biraz mantık çerçevesinde konuşalım. Pozisyonu kesmesi hata fakat gözüme çarptığı kadarıyla zaten taç atışı sırasında yani adam topu eline almadan daha hakemin eli havada ve düdük dudaklarında..

Benim asıl kafama takılan volkanın kart gördüğü pozisyonda arda neden kart görmedi? Yaptığı hareketi tartışmayacağım..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Ben inaniyorum ki biz bu maci alacagiz ve tur atlayacagiz.Gercekten daha cok istiyoruz turu.2-0 öne geceriz,sonra Fenerbahce kontrollü futbolu elden birakir,darmadagin oynar,sansimiz da yaver giderse daha fazla gol ve goller bulabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bir derbiden söz ediyoruz arkadaşlar. Derbi maçlarını kaldırmak hakemler için zor oluyor. Ha kaldıramıyorlar mı? Tabi ki kaldıranlar var. Bazı hakemlerin oyunu kontrole alma stilleri farklıdır. Birisi çok uyarır, birisi çok kart gösterir. Ama çok kart gösteren hakemler derbileri çığırından çıkarır. Bakın görün 2.yarı maç kopup nerelere gidecek. 2-3 kırmızı kart bekliyorum. Adaylar arasında; Sabri, Volkan Yaman, Selçuk vb. gibi isimler var.
    I'm back...

4. Default

Lugano'nun kırmızı kart görmesinden sonra takım dağılmaya başladı.
    Uğur çıktı Yasin girdi şuan Fenerbahçe'nin oyun sistemi değişti ve Fenerbahçe kontrolü futbola geçti atak yapmakta zorlanıyorlar...
    Fenerbahçe Alex'in firikleriyle etkili olmaya çalışıyor....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Lig düzeyimizi direkt olarak düşürüyor bu hakemler. Hiç bir pozisyonu iyi göremiyorlar. Hani bir olur iki olur fakat verilen yanlış karar sayısı 15-16...
    Ayrıca BARAJ kurdurmayı bile bilmiyor bunlar!
    FB serbest vuruş kullanacak gs barajı 10metre 10 santimde.. Fener serbest vuruş kullanacak gs barajı 7 metrede..
    Ayrıca GS çok çekinik oynuyor yani belki gol bulabiliriz ikinci yarı,
    fakat orta sahamız çok yorgun bir görüntü sergiliyor,
    birde ben şu Barış konusuna tekrar değineceğim ki gerçekten çok sevimsiz bir futbolcu. Tamamen antipatimi kazanmış durumda, TÜRK adam istiklar marşını okur! bari en azından böyle dünya vitrininde olduğun maçlarda. Yaptığı hareketlerde gerçekten çok sevimsiz. Ben bir Ergün bilirim galatasarayın çubuklusunu giymiş bide bunları görünce rahatsız oluyorum.

Benim gibi düşünen biri daha. Son zamanlarda Türk futbolcular içerisinde en çok sevmediğim oyuncudur Barış. Gerek maç içerisindeki tavırları gerekse senin söylediğin İstiklal Marşı olayı, yahu elin Daum'u bizim marşı okuyor, Aurelio vatandaşımız olunca söylüyor Barış bey söylemiyor. En azından ağzını kıpırdat yahu

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Lugano 2 maçtada kırmızı kart gördü bence Fenerbahçeliler bunun altında bir neden aramalı bir oyuncu bir hatayı aynı 2 maçta yapıyorsa art niyet aranmalı bence.
    Lugano daha çok itirazdan sarı kart gören bir futbolcu yönetim olsun teknik heyet olsun Lugano'yu karşısına alıp görüşmeli onun kadar itiraz eden başka futbolcu yok haklı yada haksız olsun adam koşuyor hemen hakemin yanına ya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Arkadaşlar tamam 4 dakika eksik bir rakam fakat hakem tam 4. dakikanın bir kaç saniye ötesinde taç pozisyonunun kullanılacağını nasıl hesap etsin biraz mantık çerçevesinde konuşalım. Pozisyonu kesmesi hata fakat gözüme çarptığı kadarıyla zaten taç atışı sırasında yani adam topu eline almadan daha hakemin eli havada ve düdük dudaklarında..

Maça gerekli süreyi ekleyemedi. Buda kesilen pozisyona mal oldu. Durum bu. Şayet gerçek anlamda 4 dakika eklenseydi. Pozisyon kesilseydi keşke oynatsaydı derdim açıkçası ama bir hakta iddia edemezdik. O açıdan mantık çerçevesinde olduğu açıkça ortadadır.

Skora gelince dert etmeyelim arkadaşlar. Tempo yaparsak bu maç farka gider. Fenerbahçe buna karşılık veremiyor. 10 kişi kaldığı için daha da zorlanacaktır. Umarım kazanan biz oluruz. İkinci yarıda daha güzel bir oyun dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar şu anda internet üzerinden maç hakkında hiç bir şekilde bilgi alamıyorum. Hiç bir sitede hiç bir radyodan yayın yok.. FAnatik'in sitesinde bi acayiplik var canlı anlatımı göremiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ha gayret aslanlar, inanıyoruz sizlere..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onu unuttum da Lig Radyoda olabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

10. Default

İşte Kral Hakan Şükürün golü.....

Aykutun gol sevinci....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam düzeldi hatlar. hakan kafayla mı ayakla mı attı? Bİrde maçın geniş özetini nerden ne zaman izleyebiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçtan yaklaşık 45 dakika sonra TRT 1 verir.2.yarı yavaş bir tempoda oynuyıoruz maksat skoru korumak zannedersem 2.gol çabası fazla yok

13. Default

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Tamam düzeldi hatlar. hakan kafayla mı ayakla mı attı? Bİrde maçın geniş özetini nerden ne zaman izleyebiliriz?
    Hakan ayakla attı maçın özetini 45 dakika sonra trt1,ntv,ntvspor,show tv de yayınlanıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Umarım kalemizde gol bulmayız, içimde nedense kötü bir his var.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Semih girecek nöbetçi golcü Allah verede bir kaza yaşamsak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Atamayana atarlar hesabı Hakan atamadı yedik golü artık tamamen hücm oynamalıyız

17. Default

FenerbahÇe Gol Atti....kÖtÜ Oldu Bİzİm İÇİn...

Şimdi galatasaray açılır,fb ikinci golü bulabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Gönül attı 1-1 oldu.Beraberlik golünden önce Hakan şükür skoru 2-0'a taşıma şansını değerlendiremedi.Şimdi Galatasaray'ın mutlaka gol atması gerekiyor.Nonda oyuna girebilir..
    So what?
    Saike

20. Default

Sayısızca gol kaçırıyoruz bir türlü atamıyoruz Kaleci volkan bu gün harikalar yaratıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ohh, rahatladım valla. Bir an korkmuştum...
    Gökhan Gönül ilk golünü attı galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim oyuncu volkan da harikalar yaratıyor. Pozisyonları harcıyo sürekli dinlediğim kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O golü kaçırmamalıydık. Tur, kolayken zora soktuk... Umarım 2.golü bulup turu geçeriz. Haydi aslanlar!
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

10 kişiyiz buna rağmen çift forvet oynuyoruz. Batman'in yerine ortasahaya bir adam almalı Zico, geç olmadan..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.Gönül de atıldı. FB 9 kiişi.

Çok kacırdık. resmen atamayana attılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9 kişi oldular bir gol daha yeriz artık!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Off, off. Kötü oldu Gökhan'ın atılması. İnternetten okuduğum kadarıyla FB'de ayakta kalan tek oyuncuydu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yazıklar olsun böyle hakeme. 2. topun çıkmasını bekleyen adama süreyi geçiriyor diye sarı verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu maç 1-1 biter.Bu maçtan sonra Fenerbahçenin uzun yıllar süren hasreti sona erer.
    I'm back...

9 Kişi kalmış FB vay be umarım turu gecer FB...

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri