Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

8 kişi oynadık diyosunuz arkadaşlar. Yapmayın Allah aşkına. Şimdi uçaktan inen bir kişi foruma girse bu yazıları okusa. Fenerbahçe 25-30 dk. 8 kişi kalede Yasin ile oynadı sanar.

Fenerbahçe müthiş mücadele etti. Dediğim çıktı. Hakem maçı katletti. Maç kontrolünden çıktı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Cüneyt Çakır. Dünya'nın hiçbir yerinde 2. top oyundayken oyunu yavaşlatıyor diye adam atılmaz. Fırat Aydınus'tan başka hakemin derbiyi kaldıramadığını da anlamış olduk.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Şu an varya o kadar sinirliyim ki anlatamam.Çok fazla konuşup sevinçli olan Galatasaray'lı arkadaşlarımı üzmek,sinirlendirmek istemiyorum.

Bir hakem bir maçı bu kadar mı katleder ya? Elinde sürekli kartla gezen bir hakem,taç atan oyuncuya kırmızı kart .. Olsun varsın eğer her sene böyle yapılanlardan dolayı eleneceksek bu kupadan hiç almayalım daha iyi ..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beklediğim oldu, ama heryerimden ter attım.

Kupaya uzanacağız inşallah..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu futbola, bu mücadeleye, Fenerbahçeye helal olsun diyorum, Takımımla gurur duyuyorum, oyunculara teşekkür ediyorum. Kupa görmüş kadar oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir ara korktum acaba bende maçı izliyorum diye TV başında sarı kart görürmüyüm diye ama neyseki bir ben kaldım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizler için herşey kendi takımınız yada her maç olmasına kesin gözüyle bakılan hatalar mı arkadaşlar.Tarihte hata yapılan hiç mi maç olmadı ya da kırmızı kart gösterilen.Bağırılması ya da GALATASARAY SK yenmesine rağmen olayların başka yöne çekilmesi mi gerekirdi.6-0 yenildiğimiz maçta yediğimiz kırmızı kartlara sonucunda skora ya da hatalı başka maçlara ya da skora bakarsak EN AZINDAN BİRİSİNİN TEBRİKLER KAZANDINIZ AMA HAKEM HATALIYDI demesi bile şu an için o kadar değerliydiki.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Beyler bırakın bu hakem muhabbetini. Biz kaybetseydik turu, ilk yarıda ki bombaları sayacaktık. Herkesin bahanesi hazır zaten. Zico'da kabahat arayın birazda olmaz mı ?
    Doğru..Zico Sahaya çıkıp kendisi oynamalıydı dimi?Hatalıydı..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hakemde bi insan hata yapabiLir ama bu kadar oLmaz bnm icin farketmez ben parama bakarım dio adam =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah valla heryerimi ter bastı ama kazandık mutluyuz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakeme helal olsun ki Fenerbahçelilere yenilme sebebiyeti verdi.

Yenilginin moral bozukluğu üstünüzde galiba. Bu hakem maçı katletti. Ne Fener nede Galatasaray ile ilgisi yok.

Çoğu kartlarında haklıydı. Lugano gibi

Çoğu kartlarında saçmaladı ama adil davrandı. Tacı atarken top değiştiren Volkan'a bir sarı ve topu almayıp önündeki topu alan Gökhan'a bir sarı.

Tamamen saçmaladığı kartlar var ki sayamadım.

Maça gelince Galatasaray tempo yaparsa farka gider dedim. Ancak çekingen oynayınca Fenerbahçe etkili olmaya başladı ve golüde buldu. Ümit Karan'ın adını 2. yarı başlarken 71. dakikada duydum. Ama son noktayı iyi koydu. Volkan'a gelince yahu sen ne istiyorsun adamdan o kovalıyor Lincoln kaçıyor. Komediydi ancak Volkan sinirlerine hakim olamayacaksa bıraksın bu oyunu. Eminim ki federasyondan yarım maç ceza gelecektir.

Maçı katleden bir hakem 2. yarı kötü oynayan Galatasaray, doğru hamleler yapan Zico, saçmalayan Kalli derken turu atlamamız tek tesellimiz oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şu maçları yorumlarken biraz üstünüzden formayı çıkarında yorumlayın Allah aşkına!

Lugano'nun kırmızı kartı.İlk kartta faul ypıyor ve görmesi gereken bir kart görüyor.2. kartta "Hakem gözün körmü?" gibi bir hareket yapıyor. 2. sarı kart ve kırmızı.

Gökhan Gönül'ün kırmızı kartı. Yorumum yok görmedim pozisyonu.

Volkan'ın kırmızı kartı. O hareketi yapana başka bir kart verilmezi heralde.

Lincoln'ün kırmızı kartı. Volkan'ı provake ediyor ve görmesi gereken bir sarı kart. Görüyor ve 2. sarısı olduğu için kırmızı.
    I'm back...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Lugano'nun kartı haklı.
    Volkan'ın kartıda haklı.
    Gökhan ise gelen topu niye tutmadı da kafasını aşağı indirdi? Zaman geçirmek için yapılan bi hareketti.Oda doğru kart.

Alıştık artık biz bu kupaya.Zevkli gelmiyor artık T.Kupa'sı.
    Yoo atılan topa eğilmedi. Yerde ki topu almak için eğildi...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    Aynı maçtan bahsettiğimizden emin misin ?
    Maçın geneline baktıgımızda faulla alaksı olmayan faulllerin hepsini fenerbahçeye verdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Sonra da neden Avrupa'da başarı gelmiyor.Cevabı basit.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartı oLan gösteriyo Ne diyeLim. Tebrik ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by inorax View Post
    Sizler için herşey kendi takımınız yada her maç olmasına kesin gözüyle bakılan hatalar mı arkadaşlar.Tarihte hata yapılan hiç mi maç olmadı ya da kırmızı kart gösterilen.Bağırılması ya da GALATASARAY SK yenmesine rağmen olayların başka yöne çekilmesi mi gerekirdi.6-0 yenildiğimiz maçta yediğimiz kırmızı kartlara sonucunda skora ya da hatalı başka maçlara ya da skora bakarsak EN AZINDAN BİRİSİNİN TEBRİKLER KAZANDINIZ AMA HAKEM HATALIYDI demesi bile şu an için o kadar değerliydiki.
    O maçta da kırmızı kart gören 53. dakikada Ortega'ydı.

Lugano'nun yaptığı gözlük hareketi boşuna değilmiş demek ki.

Galatasaray sonlara doğru görmüştü. Gökhan Gönül'ü unutmamak gerekir. Müthiş çalımlarla ceza sahasına girip atamadığı pozisyon var ve maç genelinde süper oynadı. Zaten golü de mükemmel ama hakem kurşununa kurban gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

futbol yok kart var... rezil bi maçtı...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Sonuna Kadar Hakettik.... Kırmızı KArtların Hepisde Doğruydu
    Lugano'nun ikinci sarı kartında olayı izah etmeye çalıştı ama olan olmuşt onu geçiyorum, ik sarı kart sence sarı kartmıydı? Eğer o sarı kartsa 90 dakika bitmeden hükmen yenilmemiz lazımdı.

Gökhan'ın ikinci sarı kartı sence doğrumu? Onada doğru diyorsan hiç birşey demiyorum susuyorum.

Volkanı tahrik eden Lincoln'un davranışı ne kadar doğru? Telefonla görüştüğüm arkadaşımın dediğine göre golden sonra oh çekmiş! TV'de yeterince göremedim ama Volkanı o kadar çıldırttığına göre muhakkak birşey olması gerekli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar 3 kırmızı karta şok oluyosunuz nasıl oluyor anlamıyorum

1-Lugano hakemi protestodan sarı kart DOĞRU KARAR
    2-Gökhan gönül maçı yavaşlattı dedi hakem bende yanlış karar
    3-Volkanın yaptığı insanlık dışı hareket 5 maç cezalık kırmızı kart DOĞRU KARAR
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Maçı tarafsız olarak değerlendirirsem, bana göre Fenerbahçe çok ama çok iyi mücadele etti.

Fenerbahçe'nin tek eksiği maça 1-0 geride başlamalarıydı.. Fakat Fenerbahçe genede golü buldu fakat üzerine yenen 2 kart maçın katledilmesini Galatasaray'ın rahatlamasını ve golü bulmasını sağladı.

Tebrikler Galatasaray..

Tebrikler Fenerbahçe..

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Gökhan ise gelen topu niye tutmadı da kafasını aşağı indirdi? Zaman geçirmek için yapılan bi hareketti.Oda doğru kart.
    Acaba o atmosferde 2 eliyle bir topu tutarken havadan gelen 2.ci topu nasıl tutabilirdi? Ben bunu kendi evimde bile yapamam..

Galatasaray'ın oynadığı oyuna bir lafım yok.İlk yarı çok güzel oynadı sarı kırmızılılar,nihayetinde golde buldular.

Zico'nun maçtan önce oyunculara söylediği birşey vardı. " O stattan size inanlanları gururlandırarak çıkacaksınız" diye. Ben inanan biri olarak şu an çok gururluyum ..

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Sonra da neden Avrupa'da başarı gelmiyor.Cevabı basit.
    tüm mesajları okudum Enes sen çok iyi bir yere değinmişsin bu yönetim ile takımı kolay galibiyete alıştırıyolar sonra Avrupada rüyadan acı uyanış oluyor.. Yazık ettiler FB ye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, bir derbi maç. Elbette kimseden objektif bakın diyemeyiz. En azından şimdiki durumda. Bir taraf seviniyor, bir taraf sinirli. Fakat sevinenler sevincini abartmamalı, sinirli olanlarda yanlış hareketlerden kaçınmalı. Bir maç vardı, Galatasaray kazandı ve üst tura çıktı. Artık burada şöyleydi, böyleydi, o bunu yaptı, şu hata yaptı diye konuşmanın hiçbir manası yok. Futbol programları başlıyor tek tek. Açın izleyin, spor yorumcularını, pozisyonları. Ama dediğim gibi burada bunları tartışıp, uzun uzadıya konuşmanın hiçbir anlamı yok. Sonra aldığınız cezalar saçmasapan oluyor öyle değil mi?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2003

Hakeme oldukca az deginerek (her ne kadar cok zor olsa da) macin genel degerlendirmesi.

Ilk yarinin baslamasi ile beraber Fenerbahce'nin maca hic konsantre olmadigi ve amaclarinin bol bol zaman gecirerek oynamak oldugu belli idi. Ancak kazanmak uzere programlanmamis Fenerbahce daha macin ilk baslarinda Umit'in harika asisti sonucunda Hakan'in golu geldi. Golun oncesinde Fenerbahce defansinin akli havada oldugunu gosteren pozisyonlar da mevcuttu.

Lugano kirmizi kart gordukten sonra da Fenerbahce oyun stilini pek degistirmedi. Temkinli oynamaya, ilk once gol yememek icin oynamaya devam etti. Dogru olan da bu idi cunku 1-0'lik skoru koruyup bir ihtimal gol atmak, ofansa cikip, ozellikle bir kisi eksikle ofansa cikip 2-0 geriye dusmekten daha mantikli idi. Bu nedenle Fenerbahce kendi yarisinda mahkum oynayip, hizli ataklarla ve duran toplarla gol bulma taktigini devam ettirdi.

Ikinci yarinin baslamasi ile sari kart bollugundan ve oyuncularin oyundan atilmak istememesinden fiziksel mucadelenin cok daha az oldugu bir mac izlemeye basladik. Sag bek pozisyonundan ileriye cikan Gokhan ilk olarak 40 metre topla ilerleyip Aykut'u nispeten kolay bir pozisyonda gecemedi. Daha sonra yine Galatasaray defansinin mudahale yapip faul calinmasindan cekindigi icin Gokhan'in ceza sahasinin hemen disindan cok guzel vurusu ile beraberligi ve turu sinyalleyen skoru yakaladi.

Bundan sonra Fenerbahce'nin daha da zamandan calmaya ugrasacagi ve zamandan calarak Galatasaray'li oyuncularin sinirlerini bozmaya ugrasacagi belli idi. Gokhan'da ilk yarida Volkan'in sari kart gordugune benzer bir hareket yuzunden ikinci sari kartini gordu (devaminda hakem'e dogru topu vurmasi da bir ucuncu sari kartlik bir durum). Bu zaman gecirmeler devam ederken ilginc bir sey oldu ve Galatasaray'li oyuncular sinirlenmek yerine gol atmayi dusundu. Sagdan denedi olmadi, soldan denedi olmadi.

Fenerbahce'nin topu ceza alaninan uzaklastiramamasini degerlendiren Nonda sagdan geriye dogru cikarttigi topta zaten ceza sahasinda gol atmak icin dolanan bir Galatasaraylinin tamamlamasi pek de zor degildi. Umit Karan soguk kanliligini korudu ve kaleci Volkan'in uzanamayacagi kose'den golu atti.

Gol sonrasi, macin 90 dakikasinda bence muthis oynayan Volkan Demirel bir sinir bosalmasi yasadi. Sinirlenmemesi gereken durumda sinirlendi ve Lincoln'e fiili bir saldirida bulundu. Bir cok ulkede bu tip bir saldirinin karsiligi hapiste en azindan bir gece gecirmektir. Ancak tahrik olan Volkan'in hareketinin sadece kirmizi kart ile gecistirilmesi maalesef futbol disi bir sorun. Bu yeni federasyon icin bir buyuk test olacak. Bu tip fiili saldiriya acaba federasyon ne gibi bir ceza verecek. Simdi bir cok Fenerbahce taraftari arkadasin Lincoln tahrik etti vs. gibi sozlerini gorur gibiyim. Tahrik hic bir zaman bir insana fiili saldiri yapmak icin neden degildir. Tahrik'e karsilik verirseniz, tahrik eden kisinin tuzagina dusmus olursunuz.

Tabii bir de Lugano'nun sahadan cikmasinin 5 dakika surmesine bir iki cumle yazmadan kendimi alikoyamayacagim. Bu bence Lugano'nun, tempoyu yuksek tutmak isteyen Galatasaray'in konsantrasyonunu bozmak ve Fenerbahce'li oyuncularin kafalarini toplamasi icin zaman kazanmakti. Gayet sportmenlik disi bir hareket ancak bence bugunku macta Fenerbahce'nin ilk yarida ayakta kalabilmesini saglayan hareketti ayni zamanda.

Genelde futbol izleme zevki dusuk, ancak golleri bence hazirlanis ve atilis acisindan cok guzel golleri olan bir macti. Ikinci yarida ozellikle Fenerbahce one gectikten sonra Deivid'in teknigini gosteren hareketleri yapmasi yine seyir zevkini yukselten hareketlerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Agresifiz , kompleksliyiz asabiyiz ama perdelerimizi kaldırınca kedi gibi insanlarız
    Yeter arkadaşlar azcık sakinleşin..
    Sakinleşmek için 3 - 4 mesele getireyim düşünmek için önünüze;
    1) Üst üste şehitler veriyoruz ülke terörün üstüne gidiyor!
    2) Havalar artık bahar gibi, şubat ayında resmen yaz yaşıyoruz gidin gezin eğlenin.
    3) Bakın bugün Çarşamba, perşembe cuma aa bide bakmışsınız Cumartesi gelmiş, tatil..-bazıları için pazar -
    4)Ya yeter mesaj silmekten forum kasıldı aaa

tamam şimdi 4 tavsiyeye uyun ya da uymayın ama FORUMUN KURALLARINA uymak zorundasınız.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Konuyu tekrar açıyorum.

düzgün bir şekilde yorum yapalım. Eğer birisiyle derdiniz varsa gider emesenden çözersiniz, buraya yansıtmayın.

Ayrıca fanatik yorumlarda bulunacaksanız kendi takımınızın taraftar sitelerine gidin.

En ufak kışkırtıcı bir mesajda yazarlıklar alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Zevkli bi maç oldu..Bu eşleşmenin galibi kupayı alır diye düşünüyordum..Galatasaray kazandı..Kayseri ile final oynar..-yarı finalde eşleşmezler ise-

Heyecanlı bi maçtı güzel oldu galibiyeti aldık Fb'lilere geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

[B]Bence Maçın Yıldızı Gökhan Gönül'dü...Çok iyi oynadı..B]

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri