Başarılar dilerim Emrah abi desteklediğin takımı e güzel yerlere getireceğinden eminim benim oyunumda Orduspor 2.olarak benle beraber 1.Lige yükseldi senden de play-off bekliyoruz abi.![]()
Başarılar dilerim Emrah abi desteklediğin takımı e güzel yerlere getireceğinden eminim benim oyunumda Orduspor 2.olarak benle beraber 1.Lige yükseldi senden de play-off bekliyoruz abi.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Iki Gurbetçi Oyuncu ile Anlasma Sagladik !!
Ilhan demirci ve Emrullah Güvenç Orduspor'da.
Korhan tam istedigim ortasaha tibi...Elazgispor baktim Senol'a teklif yapti bende hemen sattim
Kaleci için abi Ali Uyanık süper olmazsa Kopuz Kılıçarslan da güzel.
As kaleci bulamadım bende yedek kaleci olarak Ankaraspor'dan Erhan'ı aldım..Ayrıca Kocaelispordan 18 yaşında Berkay samancı'yıda aldım..Oda ümit milli'ye gidiyor şimdi..
Başarılar Emrah abi.Transferler de güzel...![]()
Firat'i kiralaya GS'den, ve transferler güzel
Kadron güzeeel![]()
Güzel Kadro. Basarılar.
Başarılar Emrah. Kaleye İBB' den Mehmet Ali' yi ya da Elazığ' dan Ersen Çilingir' i alabilirsin. Sadece Şenol' la o iş yürümez. Ön libero için de Gebze' den Murat türkkan' ı alabilirsin. İyi yedek olur.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Tebrik ederim Emrah abi lige çok güzel başlamışsın.
Tebrikler Emrah Abi.Başarılar.
Bank Asya 1.Lig
4.hafta:Eskisehirspor 1-0 Orduspor
5.Hafta:Malatyaspor 2-1 Orduspor
Eskisehir maçın'dan son malesef bu maçı'da yenildik..Biran önce galibiyet serisi yakalamamız lazım..Savunmada Muhammed baya iyi oynuyor..Takımda ümit ve Cafercan çosdu..Umarım bu performansları lig sonuna kadar sürer..
6.HaftaOrduspor 2-2 Kocaelispor
Takımımız 2-0 önde iken malesef oyuncularımız konsantre kaybı yasadılar..80. dakika'da oyuna giren haydar'ı durduramadık.Son 5 dakika'da yedigimiz 2 gol'le malesef berabere kaldık..Ligde 3 maçtır kötü gidiyoruz bir an önce toparlanmalıyız....
7.Hafta:Erciyesspor 2-2 Orduspor
Kazanmayı çok arzuladık malesef olmadı..Son dakika'da beraberligi zor kurtardık..Hala çıkışı yakalayamadık....
8.Hafta:Orduspor 3-2 Giresunspor
Lig'de 4 hafta aradan sonra zor'da olsa galip geldigimiz için mutluyuz.Sonuçta bir derbi maçı oynandı ve kazanmasını bildik..Umarım galibiyet serimiz devam eder.....
9.Hafta:Sakaryaspor1-2 Orduspor
Çok zorlu bir deplasman'dan 3 puan ile ayrıldıgımız için mutluyuz.....
Biraz'dan puan tablosunu koyacagım
Güzel gidiyor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Son haftalarda puan kayıpları artmış olsada Emrah abi toparlanacağına inanıyorum son 2 maçta toparlanmışsın zaten umarım devamı da güzel olur.
Güzel gidiyorsun..
Turkcell Süper Lig'e çıkarsın umarım![]()
Gayet iyi ..
Son 2 maç çok iyi olmuş ..
Devamını bekliyorum
Ligde süpersin Emrah abi Türkiye Kupası grubun baya bir zor bence çıkamazsın![]()
Türkiye kupasında nekadar puan toplarsam o kadar iyi..Çıkmam çok zor.Evimdeki maçlar önemli.
Başarılar emrah ligdede iyisin transferlerde güzel ayrıca erciyese nolmuş ya:S
BANK ASYA 1.LİG
10.Haftaİstanbulspor 2-2 Orduspor
11.Hafta Altay 2-4 Orduspor
Altay gibi zorlu deplasmandan bu kadar kolay galibiyet almamız sevindirici.Ümit Show sürüyor
12.HaftaOrduspor 0-0 Boluspor
Rakibimiz karsısında çok baskılı oynadık..Boluspor kalecisi Ziyakalesinde devlesdi..Malesef onu geçemedik..
13.HaftaDiyarbakırspor 3-1 Orduspor
14.HaftaOrduspor 3-1 Antalyaspor
Lig'de bir türlü galibiyet serisi yakalayamıyorum...İstikrarsız sonuçlar alıyorum..Ümit tütüncü çok formda..12 gol attı..Cafercan ise 11 asistle takımı sırtlıyor
Last edited by Emurafu : 29.Şubat.2008 at 23:06
İstikrarı yakalaman lazım
1.Ligde istikrar yakalamak zor. O yüzden rakiplerinden daha fazla galibiyet almaya bak. Mağlubiyet almamak gerekiyor ki aldığın galibiyetlerle üst sıralara yükselebilesin.
Genelde bu ligde inişli çıkışlı grafikler çiziliyor. Başarılar diliyorum. Umarım Ümit'in formu devam eder...
BANK ASYA1.LİG
Cafercan'ın tek golüyle kazanmasını bildik..1 attık 3 aldık
Elazıgspor 1-1 Orduspor
Ligin İlkyarısı Sona Erdi !!!
Tayfun Cora ve Mehmet güven neden'se kulüblerine geri döndüler...Ocak ayında Tayfun yerine bir sag bek,Mehmet yerine bir önlibero,Şenol yerine bir kaleci almak istiyorum..Param yok..Yaşlı falan birini alacam 6 aylık sözlesme imzalayacam..
Es-Es'im coşmuş.Kolay gelsin abi. Çıkarsın süper lige. Kaleci almak için takas yolunu deneyebilirsin.
![]()
I'm back...
Tebrik ederim Emrah abi süper gidiyorsun süper lig yakın artık.