arkadaslar cisse sakatlıgı cok kötü oldu bjknin orta sahasında kim rakibe baskı yapacak koşacak gs ninde en güçlü yanı orta sahası koşması pres yapması solda tello (hücum) delgado(hücum) sağda s.özkan diyorlar ama kademeli antreman ilk defa duyuyorum onuda oynatcagını sanmıyorum gsnin de fener macında taraftarlarla futbolcular nasıl kenetlendi herkes gördü maç sonrası olsun florya olsun lincoln olmamasıda iyi oldu bi taraftan rakibe basmıyo orta sahamızı düşüyordu birde bjk deplesmanı yerinde ayhanı oynatacagını düşünüorum eğer galatasaray bu macı alırsa eminim sampiyonlugun en büyük adayı olcak bu macı kim alırsa sampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etcek ins gs kazanır ben daha avantajlı görüyorum gs bu arada bir dip not Bünyamin Gezer, bugüne dek ezeli rakiplerden Beşiktaş'ın 3, Galatasaray'ın ise 2 maçını yönetti. Gezer'in yönettiği maçlarda Beşiktaş, 2006-2007 sezonunda ligde deplasmanda Bursaspor'a 3-0, bu sezon evinde Sivasspor'a 2-1 ve yine bu sezon Fortis Türkiye Kupası'nın çeyrek final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 yenildi. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 1 gol atarken, 6 golü de kalesinde gördü.

Galatasaray ise Gezer ile çıktığı maçlarda, bu sezon deplasmanda Denizlispor'u 2-1 ve İstanbul'da da Vestel Manisaspor'u 6-3 yendi. Karşılaşmalarda sarı-kırmızılıların 8 golüne, rakipleri 4 golle karşılık verdi

İLK DERBİSİ GEZERİN İNSALLAH MACTAN SONRA HAKEM KONUŞULMAZ