Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

1 9.09%
  • Trabzonspor

5 45.45%
  • Berabere

5 45.45%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Konyaspor - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 24. Hafta | Konyaspor - Trabzonspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor geçen hafta yakaladığı galibiyet serisine son verdi.Konyaspor ise hezimete uğradı.Bence ortada bir maç olur.Trabzonsporun evinde oynansaydı Trabzonspor kazanır derdim.Ama bence berabere biter.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu maçta Adnan ve Mustafa Keçeli'yi umarım sahada görmeyiz. Adnan kesinlikle oynamayacaktır ama Mustafa Keçeli'yi oynatabilir yine . Moawad varken..

Konya'nın bence çok güzel bir kadrosu var. Güzel maç olacaktır. İlk yarıda Ünal Kahraman'ın takımın başında çıktığı ilk maçı kazanmıştık, umuyorum bu maçıda alırız . Ünal Kahraman'ın yeri ayrıdır bizde. Bu zor günleri atlatacaklardır inş. Tabiki Trabzonspor maçından sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

biz artık zevk için oynarız maçlarımızı..Avrupa konusunda pek şansımızın oldugunu düşünümyorum-rakipler bu performansı sürdüğü sürece-yine de kazanmak için çıkacagız skor pekte önemli değil benim açımdan..İyi oyunumuz devam eder inşallah..Umarım kazanırız..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Konyaspor üzücü bir hafta atlattı

Trabzonspor çok iyi değil

Berabere biter

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trabzon tam iyi giderken bir Manisa beraberliği biraz salladı takımı.Konyaspor deplasmanıda kolay bir deplasman değil.İki takımda yenişemez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu mac bizim. Gecen hafta Erdinc yakti bizi bu hafta o yok, Konya hirsli olacaktir ama bizim onemli oyuncularimiz etkili oldumu sanslari oldugunu dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında bugün Konyaspor'un konuğu oluyor.
    29.2.2008

Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasının açılış maçında bugün Konyaspor’un konuğu oluyor... Üç maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta evinde Manisaspor ile berabere kalan Bordo-Mavililer için olduğu kadar ev sahibi için de bu 90 dakika özel bir anlam taşıyor. Trabzonspor yeni bir 3 puan serisi başlatmak için sahaya çıkacak, ligde sıkıntılı günler geçiren Konyaspor ise bu maçı kazanırsa hem rahat bir nefes alacak hem de Süper Lig’deki 100. galibiyetine ulaşmış olacak.

KONYASPOR
    Oğuzhan
    Burak
    Ömer
    Erkan
    Da Silva
    Batista
    Yusuf
    Ceyhun
    Mustafa
    Veysel
    Murat Hacıoğlu

TRABZONSPOR
    Tolga
    Serkan
    Tayfun
    Çağdaş
    Mustafa
    Gökdeniz
    Hüseyin
    Ayman
    Moawwad
    Yattara
    Umut

STAT:
    ATATÜRK
    YAYIN:
    LİG TV
    Saat:
    20.00
    Hakemler:
    Fırat Aydınus Bahattin Duran Kemal Yılmaz

Eski dostlar
    rakip oluyor

Bugünkü 90 dakikanın bir başka dikkat çeken yanı da Konyaspor’daki Trabzonsporlular’ın fazlalığı... Yeşil-Beyazlılar’ı Karadeniz ekibinin eski kaptanı ve unutulmaz oyuncusu Ünal Karaman çalıştırıyor. Karaman’ın öğrencileri arasında ise Ceyhun Eriş, Erman Özgür ve Yusuf Kurtuluş gibi daha önce Bordo-Mavili formayı giymiş futbolcular yer alıyor.

Taraftarlar
    akın edecek

Manisa maçında takımın ve teknik heyetin telkinleri doğrultusunda Avni Aker’deki yerini alan ve takımlarına büyük destek veren Bordo-Mavili taraftarların, Trabzonspor’u Konya’da da yalnız bırakmaması bekleniyor. Çevre illerin yanı sıra Trabzon’dan da taraftar gruplarının Konya’ya akın edeceği ve Atatürk Stadı’nda kendilerine ayrılacak yeri dolduracağı öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yamulmuyorsam 5-6 maçtır puan alamıyor Konya. Öyle de gider artık Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

TrabzonspoR havayı kaybetti gibi geLio ama kazanabiLir Konyaspor cok dagınık

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bugün Moawad'da oynarsa 11'de uzun zamandır ilk kez sahada tek yabancıyla değil de 2 yabancıyla oynayacağız

Gelsin seneye GürcüLer

Nesil
    2006

Konyaspor ekibi ikinci yarıda oynadığı altı maçıda kaybetti. İkinci yarıya UEFA ümidi ile başlayan Konya şimdi ise düşmemek için mücadele verecek. Artık bu kötü gidişe dur demek için Trabzonspor'u yenmeleri gerekiyor.

Son haftalarda çıkışa geçen Trabzon'un ve yeni başkanı ile moral bulması Trabzon'un Konya'dan bir adım önde olduğunu gösteriyor.

İki takımda elinden geleni yapacaktır. Kıyasıya bir mücadele gözükecek; ama tahminim bu maçta beraberlik olacaktır. Eğer sonuç tabelasında bir taraf önde gözüküyor ise o Trabzon olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu gece hangi takımın ortasahası daha ağır basarsa bir adım önde olacak. Konya'da Ceyhun ve oynarsa geçen hafta gol atan Kiralık oyuncumuz Yusuf Kurtuluş ve yine eski oyuncumuz Erman Özgür tehlike yaratabilir. Buna karşılık Ayman'ın da gelmesiyle ortada Ayman,Hüseyin,Serkan üçlüsü çok iyi pres yapmalıdır. Ayman'ın Ankaragücü maçında ki gibi ileriyi çıkıp destek vermesi gerekiyor.

Ayman'dan gol bekliyorum İnşallah yine vurur da gider .. haha Vurdum gitti

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Konya 1-0 aldı. Trabzon bu maçı kazansaydı çok iyi olucaktı ama sanırım artık inter-toto iddiası da kalmamıştır ...

Nesil
    2006

Konyaspor'u geçen hafta aldığı mağlubiyetten sonra desteklemeyi bıraktım. Şimdi tekrar destekliyorum. Gerçekten maçın başında Da Silva ile buldukları gol sonrası maç skorunu iyi korudular ve ikinci yarıda ki ilk galibiyetimizi aldık. Trabzon'a karşı böyle bir galibiyet almak çok güzel oldu. Takımda morallerde yerine gelecektir. Konyaspor'u daha iyi günler bekliyor.

Trabzonspor ise yakaladığı seriden kopmaya başladı. Manisaspor karşı 2-0'dan 2-2 alınan beraberlik ve burada ki mağlubiyet Trabzon'u bu haftasonunda tekrar ortasıralara götürececktir. Trabzon haftaya evinde oynayacağı maçtan mutlaka üç puan alması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Konyaspor kazanmasını bildi..

Tebrikler Konyaspor

TS çok transfere ihityiacı var bu kadro ile anca bu kadar puan toplayabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Doğrudur bu kadro çok yetersizdir ama bugün şu Konyaspor'a tek bir frikik golüyle yenildik . Yine de gol kaçırdık ama Ersun Yanal nedense bir türlü oyuna müdahale etmiyor. Tamam kadrom yetersiz diyor ama eldekileri de kullanmıyor ki.

O Moawad neden oynamaz. Adamın eksiğide yok üstelik sol kanatında berbat. Maç 1-0 olmuş beraberliği kaçırıyorsun , daha çok saldırman gerek üstelik kaybedecek birşeyinde yok .. ee koysana bir tane forvet daha zaten tek forvet oynuyoruz. Rakip defans zaten kötü 2 forvetle daha da çok hataya zorlarsın.

Ersun Yanal'a olan bütün inancımı yitiriyorum . Zaman geçmeden mecburen öze dönmek gerekiyor. O beğenilmeyip gönderilen Yusuf'u Ünal hoca oyuna sokuyor. Adam 1-0 önde. Ersun Yanal ise 75.dakikaya kadar bekliyor. Neydi ya bu 2 senedir çektiğimiz !

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

barış memiş de artık ilk 11 de oynayabilir trabzon için potansiyel bir ofansif silah.daha fazla yararlanılması lazım .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok kotu bi sonuc oldu bizim icin. maci izlemedim ama Konya attigi golden baska bi pozisyonu yokmus, masallah Yattara ve Umut ta comertce pozisyonlari harcayinca bu sonuc cikti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Süpriz bir sonuç oldu gerçekten Konya felaket bir takım Trabzon'un kazanması gerekiyordu.

Trabzon artık önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmalı yapacak birşey yok bu sene için.

22. Default

Gerçekten Konyaspor'un golü tam anlamıyla muhteşem İŞTE GOL:
    http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2207&h=24#maclar

Maçın kırılma anı ise Gökdeniz'in kendini ceza sahası içinde atmasıdır EĞER kendisini atmasıydı %100 gol atacaktır...Tamamen bu pozisyonda çakalık yapmak istedi ama başaramadı..
    İŞTE O POZİSYON:
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34656

Yenilgi sebebi GÖKDENİZ'dir..Takımı kurtarabilirdi o pozisyonda ama....

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bahane üretmeyi sevmem ama o pozisyon kırmızı kartla sonuçlanmaması gerekiyordu . Hakem'in Gökdeniz'i aldatmaya hükmetmesi doğru bir karar değildi.

Ayrıca Barış Memiş şu kadronun içersine 75.dakika da girecek bir oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Süpriz bir sonuç oldu gerçekten Konya felaket bir takım Trabzon'un kazanması gerekiyordu.

Trabzon artık önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmalı yapacak birşey yok bu sene için.
    kesinlikle senenin planları yapılıyor..bilmiyorum diğer Trabzonsporlu arkadaşlar katılacakmı ama ben bu sene ligi 6. bitireceğimizi düşünüyorum ve açıkçası yenilsekte sene başındaki maçlar kadar üzülmüyorum..tek isteğim bu sezon her ne olursa olsun Ersun Hocayla yeni sezona girmemiz ve transferlerin 1.kampa yetişmesi ki bildiğim kadarıyla Sadri Başkan transfer adımlarını atmaya başlamış bile..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben o kadar ümitli değilim nedeni ise kulubün şuanki borcu ve ekonomik yapısı. Yeni yönetim baya bir süre borç ödeyecek.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ''“Her deplasmana özel uçakla gitmek Trabzonspor’u büyütmez. Özel uçak 63 bin YTL, tarifeli uçak ise 17 bin YTL. Trabzonspor’un bu kadar lüks harcamaya hakkı yok” ifadesini kullandı. ''

Sıkı bir ekonomik yapı içine girildi. Hatta :

Trabzonspor Futbol İşletmeciliği ve TİC. AŞ. ve Trabzonspor Ticari Ürünler TİC. A.Ş. adına kayıtlı olan, aşağıda belirtilen araçlarımız ihale yoluyla satışa çıkarılmıştır.
    İlgilenen şahıslar ya da kurumların, 3 mart 2008 pazartesi günü mesai bitimine kadar tekliflerini kapalı zarf içerisinde, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde İdari İşler Birimi’ne ulaştırmaları gerekmektedir.

SATILACAK ARAÇLAR ;

CİNSİ MODEL KM

1. NEOPLAN OTOBÜS 1999 MODEL 645979
    2. MITSUBISHI PRENSES OTOBÜS 1993 MODEL 291351
    3. DOC KAMYONET (DAMPERLİ) 1998 MODEL 167914
    4. L 200 MİTSUBİSHİ 2005 MODEL 65333
    5. FIAT DOBLO 2003 MODEL 162686

İşleri kolay değil. Elbette ki haklılar ama bu borcu da bile bile göreve talip oldular. Kimse onları zorlamadı. Bildiğim kadarıyla genç ve gelecek vaadeden oyuncular alınacak. Umarım yerinde bir seçim yaparlar ama , Ersun Yanal'a artık inanmıyorum ben . Çok kötü oynayan bir Konyaspor'u bile yenemiyoruz. Oyuna müdahale etse belki de maçı alıcaz ama yok .

Madem genç ve gelecek vaadeden oyunculara yönelineceğiz yeniden yapılanacağız o zaman takımın başınada genç ve Trabzonlu bir hoca getirmek en doğrusudur. Artık Hami Mandıralı'mı olur bilemem. Tolunay'ın yaptıklarını görüyoruz. Bütün şampiyonluklarımızı Trabzonlu teknik adam ve oyuncularla kazandığımız için boşuna dışardan hoca ve oyuncu getirmeye gerek yok. 2 Sene Ziya Doğan'a nası sabrettiysek kendi değerlerimize de inanıp güvenmeliyiz. Başka çağresi yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konya'nın golü harika Tebrikler Konya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten Trabzonspor bu sene çok istikrarsız tebrikler Konyaspor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Doğrudur bu kadro çok yetersizdir ama bugün şu Konyaspor'a tek bir frikik golüyle yenildik . Yine de gol kaçırdık ama Ersun Yanal nedense bir türlü oyuna müdahale etmiyor. Tamam kadrom yetersiz diyor ama eldekileri de kullanmıyor ki.

O Moawad neden oynamaz. Adamın eksiğide yok üstelik sol kanatında berbat. Maç 1-0 olmuş beraberliği kaçırıyorsun , daha çok saldırman gerek üstelik kaybedecek birşeyinde yok .. ee koysana bir tane forvet daha zaten tek forvet oynuyoruz. Rakip defans zaten kötü 2 forvetle daha da çok hataya zorlarsın.

Ersun Yanal'a olan bütün inancımı yitiriyorum . Zaman geçmeden mecburen öze dönmek gerekiyor. O beğenilmeyip gönderilen Yusuf'u Ünal hoca oyuna sokuyor. Adam 1-0 önde. Ersun Yanal ise 75.dakikaya kadar bekliyor. Neydi ya bu 2 senedir çektiğimiz !
    Ersun Yanal'dan inancını yitirme derim. Trabzonspor Türk teknik drektör olarak bulabileceği en iyi teknik adamı buldum. Trabzon bu sezon artık kimse büyük bir başarı beklemiyor. Diğer sezon için çalışılıyor. Ersun Yanal mutlaka takımda kalacak ve gidecekeler hakkında bir yargıya varmıştır. Kalacakları oynatmalı ve gidecekler yerine seneye paf takımdan çıkaracağı oyuncuları oynatarak onlara şans vermeli. Yeteneklerini görmeli böylece seneye daha iyi bir kadro kurmakta adım atılmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Batuhan'a(yanlışsa kusuruma bakma)katılıyorum..Ayrıca biz şunu da unutmayalım bu takımı Ersun Hoca kurmadı ama buna ragmen Çagdaş gibi Serkan gibi hatta Ayman gibi oyuncuları takıma kazandırdı..Yönetim eger sezon sonunda Ersun hocayla yolları ayırırsa gerçekten yönetime olan inancım sıfıra iner..Artık taraftarın umut beslediği bir hocayla sezona girelim bütün isteğim bu..

Nesil
    2006

Evet ismim Batuhan.

Yeni Başkan(ismini unuttum), takımda büyük ihtimalle tutacaktır. Çünkü takımla bir yarım sezon çalışmış oyuncular tanıyor. Takıma ve Trabzon'a adapte olmuş bir hocayı göndermek zaten yanlış olur. Diyelim gönderildi yerine başka birisi geldi. Sonra o gelen oraya ayak uydurmaya çalışacak boşuna masraf ve vakit kaybı olur. Ersun Hoca ile devam diyorum... G.Birliği ile yakaladığı başarıyı Trabzon'da daha iyi bir oranla yakalayabilir.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri