1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi bu olaylarla benim ne ilgim var melo bak ben bu siteden bir kez atılmıştım ne sebeble biliyormusun ben galatasaray taraftarıyım fenerbahçe derbisinde sahaya o kadar yabancı maddeyi atanlara terörist dediğim için yazdım ki suçsuz insanları öldürenlere terörist denir fenerbahçeli futbolcularda suçsuzdu galatasaray taraftarı ise asayiş olmasa onları öldürürdü demekki galatasaray taraftarı terörist galatasaraydan utandığımı her zaman gurur duyduğum elit liseli galatasaray taraftar kişiliğinin gün geçtikçe töröristlere benzediğini belirttim

bir kez daha atıldım başka bir konu altında yüzyılın en iyi taraftarı beşiktaş bölümüne beşiktaş seyircisi harika muhteşem ben galatasaraylıyım galatasaray seyircisi Hıncal uluç un da dediği gibi na na na kaygnı arabasının çıkardığı ses gibi ses çıkarıyor dedim türkiyede hiç bir kulup bırakın türkiyeyi dünyada hiç bir taraftar beşiktaşın taraftarının yanına bile yaklamaz dedim. bana karşılık veren kıskanç galatasaraylı bir arkadaşla girdiğim polemik yüzünden atıldım

ve yine ben söylüyorum volkan demirel hava hakimiyeti müthiş bir kaleci
    orkunun karar vermesi 7-8 i geçmez diyorum aykutun kendine güven sorunu var diyorum lincoln 158 ca etmez diyorum

ben taraftarlık yapmıyorum ben çok iyi tanıdığım galatasaray futbolcularını örneklerim de kullanıyorum çünkü ben onların her maçını izliyorum ama ne diyorum dikkat edersen
    bratu sabri hakan ünsal ergün süper futbolcumu diyorum
    bratu hızlı çeviktir son vuruşları berbattır tekniği yoktur
    ergün çok yavaş tekniği vardır diyorum

şimdi örnek göstermek onlara iyi futbolcu demekmi oluyor anlamıyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tomas Jun History
    2005-2006 sezunu Trabzonspor 16 mac 0 gol
    2005-2006 sezonu Besiktas 6 mac 1 gol (kiralik)

olarak duzeltilmeli

Mesaj Yetkileri