Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Doğrudur bu kadro çok yetersizdir ama bugün şu Konyaspor'a tek bir frikik golüyle yenildik . Yine de gol kaçırdık ama Ersun Yanal nedense bir türlü oyuna müdahale etmiyor. Tamam kadrom yetersiz diyor ama eldekileri de kullanmıyor ki.

O Moawad neden oynamaz. Adamın eksiğide yok üstelik sol kanatında berbat. Maç 1-0 olmuş beraberliği kaçırıyorsun , daha çok saldırman gerek üstelik kaybedecek birşeyinde yok .. ee koysana bir tane forvet daha zaten tek forvet oynuyoruz. Rakip defans zaten kötü 2 forvetle daha da çok hataya zorlarsın.

Ersun Yanal'a olan bütün inancımı yitiriyorum . Zaman geçmeden mecburen öze dönmek gerekiyor. O beğenilmeyip gönderilen Yusuf'u Ünal hoca oyuna sokuyor. Adam 1-0 önde. Ersun Yanal ise 75.dakikaya kadar bekliyor. Neydi ya bu 2 senedir çektiğimiz !
Ersun Yanal'dan inancını yitirme derim. Trabzonspor Türk teknik drektör olarak bulabileceği en iyi teknik adamı buldum. Trabzon bu sezon artık kimse büyük bir başarı beklemiyor. Diğer sezon için çalışılıyor. Ersun Yanal mutlaka takımda kalacak ve gidecekeler hakkında bir yargıya varmıştır. Kalacakları oynatmalı ve gidecekler yerine seneye paf takımdan çıkaracağı oyuncuları oynatarak onlara şans vermeli. Yeteneklerini görmeli böylece seneye daha iyi bir kadro kurmakta adım atılmış olur.