Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı : Adnan Polat

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan polat olmasın!Zaten akımı o yönetiyor başkanın birşey yaptığımı var.Gelecek başkan canaydın kadar kötü olamayacağı için kim olursa olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alin size bir bomba daha

Sicil No: 8032... 19 yıl 7 aydır Galatasaray Kongre Üyesi... O, Haluk Ulusoy... Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrılan Ulusoy'un kulis çalışmaları yaptığı ve yeterli desteği gördüğü an, aday olmayı planladığı iddia edildi.
    26.2.2008

Onay, Canaydın’dan!

Galatasaray'da kongre rüzgârları esmeye devam ediyor. FANATİK’in 15 Şubat’ta Cüneyt Karakaya imzasıyla yazdığı haber, dün resmiyet kazandı. Tam 11 gün önce sizlere duyurduğumuz gibi; Özhan Canaydın 23 Şubat’ta bıraktı, Adnan Polat ise 25 Şubat’ta açıkladı. Taner Aşkın ve İrfan Aktar’dan sonra adaylığına resmiyet kazandıran 3. isim olan Polat, Canaydın dönmeyeceğini kendisine ilettiği için bu kararı verdiğini söyledi.

3 liseli, 1 alaylı

Polat'ın ardından bir isim daha gündeme gelecek. Daha önce FANATİK’e verdiği röportajında, Canaydın’ın bırakması halinde göreve talip olacağını açıklayan Adnan Öztürk’ün de eli kulağında... Öztürk kısa süre içinde adaylığına resmiyet kazandıracak. Aşkın, Aktar ve Öztürk liseli, Polat ise alaylı... Ancak şimdi sıkı durun... FANATİK, 15 Mart’taki kongre öncesi kulislerin nabzını yakından yoklayan o flaş ismi açıklıyor...

Bir gün gelecek...’

Haluk Ulusoy... Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden ayrılırken yakın çevresine, “Bir gün gelecek, ben de onları o koltukta rahat oturtmayacağım” diyen Ulusoy’un, çok gizli görüşmeler yaparak destek aradığı ileri sürüldü. Beklediği desteği alması halinde adaylığını açıklayacağı iddia edilen Ulusoy’un önünde yasal bir engel de yok. Çünkü Ulusoy 19 yıl 7 aydır Galatasaray Kongre Üyesi ve Üye Sicil No’su da 8032...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan öztürk olursa çok iyi olur adam en azından futbolcudan anlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Öztürk: "Kimseyle birleşmedim"

Galatasaray'da Özhan Canaydın'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasından sonra sarı kırmızılı kulüpte İrfan Aktar, Taner Aşkın ve Adnan Polat'tan sonra adaylığını koyması beklenen Adnan Öztürk, "Bugüne kadar beni çeşitli listelere soktular. Bazı başkan adaylarıyla da birleştirdiler. Bunların gerçekle alakası yok" dedi.

Başkan adaylığını henüz açıklamayan ancak uzun süredir başkan adayı olacakmış gibi çalışmalarını sürdüren Öztürk, cuma günü saat 14.30'da Conrad Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Öztürk'ün bu basın toplantısında başkan adaylığını da açıklaması bekleniyor.
    26.02.2008

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

haluk ulusoy olsun tanıdığım en fanatik gsli zaten...
    adnan polat seçilrise allah glatasarayın yardımcısı olsun derim anca neyse aday olursa ulusoya bşarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

H.ulusoyun aday olması tamamen basın uydurması.Adnan polata bir çok kişi karşı genel kurulda seçileceğini sanmıyorum adnan öztürk seçilir inşallah parasıda var

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Emurafu 2de bir aynı mesajları koyup durma yahu,daha öncede aynı şeyi yapıyordun. Bu konuda hassas ol biraz. Rica ediyorum.Mesaj sayın hayli
    fazla 8 bini geçmişin,ha gayret 10bine yaklaşacan ama dikkat çekiyorsun biraz

Birde Ordulu5252 nikli arkadaş akraban mı oluyor,sana mı özeniyor yoksa,. aynı şeyleri yapıyor yani senın varisin bu arkadaş sanırım..Bazı yazıların rengini değiştirme,siyah,kırmızı renkler, alıntı yapmalar,yahu şasıyorum size,ilginç geliyor yaptıklarınız.. Bu kadar zahmet etmeyin mesajlarınızı düzenlemek içi,kurallara uysanız yeter..

Konu ile alakası yoktur not olarak düşüyorum bunu...
    Bende katılıyorum, bu benzerlik bana da çok ilginç geldi..(:

Bu arada; başkan Adnan Öztürk olsun, bana hayırlı olacakmış gibi görünüyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Emurafu 2de bir aynı mesajları koyup durma yahu,daha öncede aynı şeyi yapıyordun. Bu konuda hassas ol biraz. Rica ediyorum.Mesaj sayın hayli
    fazla 8 bini geçmişin,ha gayret 10bine yaklaşacan ama dikkat çekiyorsun biraz

Birde Ordulu5252 nikli arkadaş akraban mı oluyor,sana mı özeniyor yoksa,. aynı şeyleri yapıyor yani senın varisin bu arkadaş sanırım..Bazı yazıların rengini değiştirme,siyah,kırmızı renkler, alıntı yapmalar,yahu şasıyorum size,ilginç geliyor yaptıklarınız.. Bu kadar zahmet etmeyin mesajlarınızı düzenlemek içi,kurallara uysanız yeter..

Konu ile alakası yoktur not olarak düşüyorum bunu...
    Evet bende katılıyorum

Haluk ulusoy haberi bencede yalan.

Kim gelirse gelsin takıma hayırlı olsun yeter.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Valla Emrah arada sirada yazdiklarini tekrarliyor olabilir ama onun sitenin habercisi oldugunu unutmayalim.Ondan cok son dakika haberleri aldik biz,ve almaya da devam edecegiz.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Default Galatasaray'ın Borcunu 24 Saatte Öderim !

Ulusoy: "Aziz Yıldırım'la ben başa çıkarım. Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok"

Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra adı Galatasaray Başkan adayları arasında geçen Haluk Ulusoy Bugün gazetesinden Rıfkı Soysal'a gündeme bomba gibi düşecek çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında yer aldığını belirten Ulusoy, kulübün 220 milyon YTL.’yi aşan borcunun kendisini korkutmadığını da belirterek, bu paranın 24 saatte karşılanabileceğini söyledi.

"İLAÇ BENİM"

Gerekli kaynaklarının hazır olduğunu belirten Haluk Ulusoy, "24 saat dememin sebebi bankalar arasındaki işlemleri düzenlemek, yoksa bu parayı hemen ortaya koyacak kaynaklara sahibim" dedi. Şahsi servetinin bir bölümünü Sarı-Kırmızılı kulüp için harcamaktan asla çekinmeyeceğini dile getiren Ulusoy, "Galatasaray'ın ilacı benim. En iyi çıkış yolunu biliyorum" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

"SEÇİM PAZARLIĞI YAPMAM"

Ulusoy bu sözlerine rağmen başkan adayı olarak ortaya çıkma düşüncesinde değil. G.Saray'da başkan olmanın kuralları olduğunu ve özellikle kulübün duayenleri ile seçim pazarlıklarına girmeyeceğini ısrarla vurgulayan Haluk Ulusoy, "Benim arkamda milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Onların ne ihtiyacı varsa yerine getiririm. Şu unutulmamalı: Galatasaray taraftarı için var" dedi.

"AZİZ YILDIRIM'LA BEN BAŞA ÇIKARIM"

Haluk Ulusoy, Türk futbolunda oluşan yeni tabloyu da Galatasaray adına umut verici bulmuyor. "Federasyon Başkanı olduğumda o kapıdan içeri girerken üzerimdeki formayı bıraktım ve Milli Takım forması giydim. Kimsenin de etkisi altında kalmadım. Bunu her zaman yaparım" diyen Haluk Ulusoy bugünkü Futbol Federasyonu üzerinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük etkisinin bulunduğuna dikkat çekti. Ulusoy, “Özellikle Aziz Yıldırım Federasyon’a kendisine yakın isimlerin girmesi için çok çalıştı” dedi.

"YÖNETİMİN ELİ MAHKUM"

Galatasaray yönetiminin özellikle yeni stat konusu nedeniyle elinin kolunun bağlı olduğuna dikkat çeken Ulusoy, "Mevcut Galatasaray yönetimi bu şartlarda, bu kafayla kulübün haklarını koruma şansına sahip değil. Oysa oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor. Bugün Federasyon'da ve alt kurullarda Fenerbahçe'nin dediği oluyor. Konya'da yaşananlar ortada. Aziz Yıldırım ile ancak ben başa çıkabilirim. Galatasaray’ın ve diğer kulüplerin haklarının yenmemesi için savaşırım" diye konuştu.

"CANAYDIN VE POLAT'LA YARIŞA GİRMEM"

"Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım ve de her türlü yardıma hazırım" diyen Haluk Ulusoy, başkanlık konusunda çok başarılı olacağına inanmasına rağmen yine de uygun şartların oluşmaması halinde seçime girmeyi düşünmüyor. Bunun başlıca sebebi ise Başkan Özhan Canaydın ve yardımcısı Adnan Polat'a duyduğu sevgi, saygı.

"OYUM ONLARIN OLACAK"

Canaydın'ın veya Polat'ın aday olarak gireceği bir seçime girmeyeceğini açık yüreklilikle ifade eden Ulusoy bu konuda şunları söylüyor: "Canaydın ya da Polat'la bu tür bir yarışın içinde olmam. Bu onlara sırt çevirmek olur. Adnan Polat benim aile dostum. Eğer adaylığından vazgeçmezse seçimde benim, eşimin ve benden daha fanatik bir Galatasaraylı olan oğlumun oyu onun olacak."

"GALATASARAY KENDİNE YAKIŞANI SEÇER"

Haluk Ulusoy, Galatasaray’ın adına yaraşır bir şekilde yeni başkanını seçeceğine olan inancını da dile getirdi ve “Başkanlık için kulis yapıyor değilim. Sözlerim böyle anlaşılmasın. Küçük hesaplar içinde olmadım, olmayacağım da. Pazarlıkların içinde yer almak bana yakışmaz” dedi.
    Ulusoy, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası ve Süper Kupa'dan yeterince yararlanılamadığını düşünüyor. "Galatasaray milenyum şampiyonu. Böyle bir unvan ancak binyılda bir kazanılır" diyen Ulusoy, "Yöneticilerin de kulübün büyüklüğünün farkında olmaları gerekiyor" şeklinde konuştu. Kulübün transferde zorlanmasına anlam veremediğini de belirten Ulusoy sözlerini şöyle noktaladı:

"KİMİ İSTERSEM ALIRIM"

"Galatasaray gibi büyük bir kulübün, milenyum şampiyonunun transfer edemeyeceği oyuncu olamaz. Yerli ya da yabancı, Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok. Galatasaray'ın bütçesi küçük rakamlarda kalmamalı. 100 milyon dolarlık transferler kimseyi korkutmamalı. Ben o kaynaklara sahibim. Kimi istersem de alırım."

KAYNAK : haberturk.com

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte birde yıllardan beri Haluk Ulusoy Trabzon'u koruyor , arkalarında falan filan saçmalıkları konuşuluyordu. Bizlerde evet Haluk Ulusoy Trabzon'lu ama Trabzonspor'lu değil diyorduk ama ne çağre..

Doğrudur da kaynakları vardır gücü de vardır ve Aziz Yıldırım'la başada ancak o çıkar ama görüyorsunuz memleketinin takımını değil de Galatasaray'ı düşünüyor hala. Heleşükür Ulusoy patentinden kurtulduk.

En büyük kötülükleride onun döneminde almıştık .. Artık herkes rengini bilsin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haluk Ulusoy halen biseyler icin cirpiniyormu biraksin bu isleri kazandigi para ona yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İşte birde yıllardan beri Haluk Ulusoy Trabzon'u koruyor , arkalarında falan filan saçmalıkları konuşuluyordu. Bizlerde evet Haluk Ulusoy Trabzon'lu ama Trabzonspor'lu değil diyorduk ama ne çağre..

Doğrudur da kaynakları vardır gücü de vardır ve Aziz Yıldırım'la başada ancak o çıkar ama görüyorsunuz memleketinin takımını değil de Galatasaray'ı düşünüyor hala. Heleşükür Ulusoy patentinden kurtulduk.

En büyük kötülükleride onun döneminde almıştık .. Artık herkes rengini bilsin
    aynen..deplasmanda attıgımız her tartışmalı golden sonra ''Ulusoy İstifa'' diye bagıranlar şimdi ne yapacak onu merak ediyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu kadar da iddaa Lı konuşan birisini hiç duymamıştım bu zamana kadar. Yani şimdi biri burda çıkıp hesap sorar. Hop dur bakaLım sen bunLarı nasıL eLde ettin diye. Bu kadar konuştuğuna göre onLarada verecek cevabı vardır herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konuyu GS Başkanlık secimi için genel baslık var oraya acılmalıydı GMA mı yoksa o konuyla mı birlesir acaba

Ulusoy zaten Polat ve Canaydın la yarışmayacagını söylemiş. Polat da aday olduguna göre Aday olmayacak. Polat ın listesine girecegini de sanmıyorum zaten oyu da Polataymış

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ulusoy’dan yalanlama

Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, bugün bir gazetede yer alan röportajın hayal ürünü olduğunu açıkladı. Ulusoy’un açıklamasında, "Sadece Ay yıldızlı forma için emek sarfederim" sözleri dikkat çekti.

Röportajın tamamen hayal ürünü olduğu belirtilen açıklamada Ulusoy’un bundan sonra sadece milli takım forması için emek sarfedeceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "9 yılı aşkın bir süre federasyon başkanı olarak Türk futboluna hizmet verirken tüm futbol takımlarımıza eşit mesafede durduğum ve asla tarafsızlık ilkemden ödün vermediğim spor kamuoyu tarafından bilinmektedir.
    Geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarısı için emek sarf edeceğim tek formanın
    “Ay Yıldızlı Milli Takım forması” olacağı bilinmelidir.
    Söz konusu gazetede yer alan hayali röportaj için yasal cevap ve düzeltme hakkımı kullanacağımı bildirir,
    spor kamuoyunun bilgilerine sunarım."

LigTV

Kolpa basin yine bizimle ugrasiyor.Bazi kulüplerin yandaslari olan medya Galatasaray baskanlik secimi bahanesini bulup,palavra haberler yapiyorlar.Resmen rezillik ! Yaziklar olsun böyle medyaya !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yuh yani basın kolpada sınır tanımıyor..

Bizim basından adam olmaz. İşleri güçleri hayal ürünü transferler yapmak, röpörtajlar yapmak...

Nesil
    2006

G.Saray'da bir arkadaşım Su Topu'da oynuyor. O ve takımı kalması için gitmişler. Bu kadar ısrara kalacağından eminim. Hatta büyük bir oy potansiyeli ile gelecektir. Asıl sorun şu eğer kalmak isterse Adnan Polat aday olur mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baskan ın kalacagını sanmıyorum. Kulüpler Birliğini de bıraktı. 236421257532 kere de dönüşüm yok dedi ki dönerse cok küçük bi ihtimal bu: Adnan Polat adaylıktan cekilir tahminimce. çünkü o kadar ısrarla aday olmayacagı secimde ısrarlara dayanamayıp aday olursa %100 secileceginden Polat bile bile Lades olmaz Ama dediğim gibi Baskan Polat a demiş dönmeyecegini ve onun aday olabilecegini bu saatten sonra dönmez.

Basın da masAllah koLpa da sınır tanımıyor !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öztürk adaylıktan çekildi!
    Galatasaray'da genel kurula sayılı günler kala Adnan Öztürk'ün başkan adayı olmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Adnan Öztürk'ün yakın çevresine "Her kafadan bir ses çkıyor. Hergün başka bir teklifle geliyorlar. Bu kadar alavere daleverinin içinde yer almayacağım" dediği öğrenildi.

Öztürk'ün yakın çevresi de Adnan Öztürk'e aday olmaması için camianın ileri gelenlerinden ve eski başkanlardan büyük baskı geldiğini ifade ediyorlar.

Bu gelişmelere rağmen Adnan Öztürk'e yakın isimlerinin cuma günü yapılacak olan renk seçimine katılacakları öğrenilirken, bu durumun Öztürk'ün hala başkan adayı olabileceği şeklinde yorumlandı.05.03.2008

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydın Aday oluyor

Canaydın, "4 tane aday var, ben dahil 5 kişiyiz. Yarın başkan adayları renk seçiminde Galatasaray için menafaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Cihan Haber Ajansi

uA cıldırdı..Kayseri maçında olay cıkarsa sasırmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ancak o zaman kadar bence fikri değişecektir.
    Çekilmeyeceğini söylemiştik. Herkes bu fikirde birleşmişti. Sadece ortaya bir yem attı. Galatasaraylılığından veya iyi niyetinden şüphem yok ama bence bırakmalı.

Artık yeniden aday olup kazanırsada yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydın Açıkladı Aday degilim....

FLAŞ) Galatasaray Kulübü’nün 15 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamazsa 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde Özhan Canaydın aday olmayacağını açıkladı..

07.03.2008

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sövmemek için kendimi zor tutuyorum . Bu adamın amacı ne anlamış degilim olmasın baskan falan !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aziz üstel konusdu:Adnan Öztürk baskan adaylıgını acıklayabilir dedi..Ben böyle olacagınmı biliyordum dedi..Saat 4'e çok var diyor..

Bahri Havadır: Adnan öztürk’ün Adnan Polat’ın listesine gireceğini söyledi...2.başkan olacakmış...Ama yine de bir aracıyla renk seçecekmiş bugün nolur nolmaz diye...Ayrıca Adnan Öztürk, dolar milyarderlerinden kurulu bir yönetim yapacağız demiş

ADNAN ÖZTÜRK, ADNAN POLAT’IN LİSTESİNE GİRDİ!..

Canaydın son kararını verdi

Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde aday olup olmayacağı netlik kazanmayan Özhan Canaydın son kararını açıkladı. canaydın, aday olmayacağını söyledi.

Lig TV’nin haberine göre Özhan Canaydın renk seçimine katılmayacağını ve başkanlık yarışında aday olmayacağını açıkladı. Adnan Polat’ın ise Adnan Öztürk ve Taner Aşkın ile beraber hareket etme kararı aldığı belirtildi. Ancak Adnan Öztürk’ün son anda ortaya çıkabilecek bir anlaşmazlık ihtimaline karşı yine de kendi adı için renk seçeceği öğrenildi. Birlikte hareket edilmesi halinde ise Adnan Polat başkan, Adnan Öztürk asbaşkan olacak.

Öte yandan Adnan Öztürk’ün "dolar milyarderlerinden oluşan bir liste yapacağız" şenkinde bir açıklaması olduğu söylenildi.

maraton.com.tr
    Last edited by Emurafu : 07.Mart.2008 at 15:32

Adnan Polat
    Adnan Öztürk
    Abdurrahim Albayrak
    Ahmet Dedehayir
    Haldun Üstünel
    Isin celebi
    Adnan Sezgin

Böyle bi yönetim ne güzel olurdu yav. (:
    Last edited by El Comandante : 07.Mart.2008 at 17:11

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Polat - Öztürk birlesirse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eğer Polat-Öztürk birleşirse seneye nefis bir kadro kurarlar.
    I'm back...

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri