Biraz hızlanmak lazım
Serie B 17.HaftaLigin ilk yarısı sona ererken 4. sırada bulunuyoruz. Yeni yükselmiş bir kulüp için iyi gidiyoruz şu an, tabii hedefimiz Serie A'ya yükselebilmek
--------------------------------------------------------------------------
Serie B 18.Hafta
Serie B 19.Hafta
Serie B 20.Hafta
Serie B 21.Hafta
devre arasında takımdan ayrılan oyuncularda oldu gelenlerde...bunlarıda paylaşalım sizlerle
Giden Oyuncular
Paolo Acerbis => Modena...2.5 milyon ytl karşılığında kulüpten ayrıldı. Gitmesini asla istemediğim oyuncularımdan birisiydi ama teklif başkana cazip gelince yapacak birşey kalmadı...
Antonio Manzo => Nuorese...yaşı ilerlemiş kadroda yer bulamayacak oyunculardan birisiydi. 1k ytl gibi sembolik bir ücret karşılığında takımdan ayrılmasına izin verdim. oynamayacak bir oyuncu için maaş ödemek sorunda kalmamış olduk böylece.
Cristof Babatz => Sorreto...Mazno'nun durumu gibi aynı nedenle 1 k ytl ye sattık.
Gelen Oyuncular
Anthony Scribe => Acerbis'in takımdan ayrılmasından sonra kaleciye ihtiyacımız vardı. Kiralık olarak kulübümüzde bulunan Scribe'ın bonservisini 65k ytl ödeyerek aldık. Sezon başında almayı düşünmüştüm ama uçuk bedeller istemiştiler, genç ve geleceği parlak bir oyuncuyu renklerimize kattığımız iin çok mutluyum.
Reimond Manco => Kontratının son senesindeki oyuncuyla bir sezon önceden anlaşmıştık. Kulübün geleceği emin ellerde
John Livinston Ocoro => Ara transfer döneminin son gününde farkettim bu genci.İnterde birkaç sezon geçirmiş sanırım ama kulüpten ayrılmış, boştaydı. Kendini geliştirebilirse etkili br oyuncu olabilir.
Marko Marin => Devre arasında gerçekleştirdiğimiz belkide en iyi tranfer bu oldu. 550k ytl ödeyerek Gladbach kulübünden bonservisini aldık. yakından takip ettiğim oyunculardan birisiydi. şüphesiz büyük katkılarda bulunacaktır takımımıza.
değerli yorumlarınızı bekliyorum...beni izlemeye dewam edin![]()