Fortis Türkiye Kupası D Grubu - Kayseri Erciyesspor 1-0 Manisaspor

İyi bir mücadele gücü hakimdi sahaya.Rakibimiz Manisa ortasahadan derinlemesine toplarla kalemize gelmeye çalışsa da biz buna izin vermedik.Açıkcası son dakikalara doğru gelen golle rahatladım,birden puan kaybetceğimizi düşünmeye başlamıştım çünkü.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu - Ankaraspor 0-3 Kayseri Erciyesspor

Haklı bir galibiyet aldık.İyi mücadele ettik,oyuncular istediklerimi sonuna kadar yaptılar.Bu maçın ardından kupada çeyrek finale çıkmayı garantiledik.

Turkcell Süper Lig 18.Hafta - Kayseri Erciyesspor 3-1 Ankaragücü

Ligin ilk yarısında son dakika golüyle yenildiğimiz Ankaragücü karşısında bu sefer daha iyi oynadık.İyi mücadele ettik.Saivet ve Anselmo Ramon'un iyi oyunu galibiyeti getirdi..

Fortis Türkiye Kupası D Grubu - Kayseri Erciyesspor 0-2 Gençlerbirliği

Gruptan çıkmayı garantilememizin ardından kalan son maçımızda kadroda rostasyon uyguladım,şans bulamayan oyuncularımı oynattım.Yenildik ama oynanan futbol olumluydu..

Alex Teixieira Vasco Da Gama'da ..

Brezilya ekibi 3.6 MN $ teklifle geldiğinde ben reddetmiştim,ama paragöz başkanımız olaya el koydu ve Alex'i eski kulübü Vasco'ya verdi..

Transfer döneminin bitmesine az kaldı.Alex'in yerine adam arıyoruz.Mauro Zarate,Alejandro Gomez ve Pablo Piatti ile görüşmelerimiz sürüyor..