1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Rakibinizi kilitleyin....

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşlar forumda yayınladığım taktiklerin en iddialısı bu olacak heralde...Aşağıdaki taktiği klasik 4-4-2 kurgusunun üzerine birtakım değişiklikler yaparak oluşturdum...Yaptığım değişiklikleri takıma değil de tek tek oyuncular üzerine yaptım...Takım hem defansta hiç bir futbolcuya geçit vermiyor hem de atak organizasyonlarını kusursuz yapıyor ve goller buluyor...

DOWNLOAD İÇİN LİNK:
    http://rapidshare.de/files/12338155/dmrhnby1984.rar.html

Takımım Udinese....Bu taktiği yapmadan önce Şampiyonlar Ligi 2. tur'unda rakibim olan FC Bayern'i deplasmanda mağlup edemiyordum...Fakat bu taktikle Bayern'i tamamen kilitledim ve 2-0 la maçı kazandım...Yukarıdaki taktiği uygularken dikkat etmeniz gerekenler Mascherano'nun yerinde
    kendi defansif orta sahanızı oynatın...Vincenzo Iaquinta'nın yerinde de kafa vuruşları etkili olan bir forvet bulundurun..Kanatlardaki adamları iyi orta yapan ve iyi top süren adamlardan oluşturun...Tüm bunları yerine getirdikten sonra karşınızdaki takım defansınıza yaklaşamıyor bile...Maç boyunca rakibinizin 1-2 tane şutu oluyor...Benim deplasmandaki Bayern maçının istatistiklerine baktığımda Bayern'in yalnızca 1 şutu vardı o da 30 metreden Ballack'ın attığı ve tribünlere giden şut....Benim ise 4 şutum vardı 2 tanesi gol oldu....Bu taktiği özellikle deplasmanlardaki maçlarınız için kullanın...Küçük takımları yönetenler için de kesinlikle tavsiye ederim...

takım komutların ne söyleyebilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by zargı
    takım komutların ne söyleyebilirmisin

İlk sayfada download için link var oradan taktiği indirerek bakabilirsin komutlara.Ancak bu taktikte takım komutları ile değil de tek tek oyuncu komutları ile ayarlama yapıldı...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

İlk sayfada download için link var oradan taktiği indirerek bakabilirsin komutlara.Ancak bu taktikte takım komutları ile değil de tek tek oyuncu komutları ile ayarlama yapıldı...
    ne değişiklikler mesela bölgeye göre ayarmı yaptın futbolculara onu sordum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by zargı
    ne değişiklikler mesela bölgeye göre ayarmı yaptın futbolculara onu sordum ben
    Evet. Hepsinin bölgesine göre ne yapması gerektiğini nerede durması gerektiğini ayarladım.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Evet. Hepsinin bölgesine göre ne yapması gerektiğini nerede durması gerektiğini ayarladım.
    sagol eywallah

Mesaj Yetkileri