2. yarı başlar başlamaz golü bulabilseydik herşey farklı olabilirdi. Beşiktaş pozisyon bulamadan bir baskı kurdu ve duran topta gol geldi.

Servet ve Song'ta maç başından sonuna kadar bir anormallik vardı ama çözemedim.

Sabri içler acısıydı. Şunu anlamıyorum o kadar idman, okadar maç tecrübesi yahu biz yüzyılda bir halı saha maçına çıkıyoruz. İdmansız ham şekilde attığımız paslar adama gitmese bile gitmeme sebebi rakibin topu engellemesi oluyor. Hakan Şükür nerde bu topu nereye atıyor.

Tabi golden sonra Beşiktaş çok müthiş oynadığından değil Galatasaray'ın hurra çullanmasından pozisyonlar buldu. Atabilirdi ama şansızlıktan ötürü gol gelmedi.

Kalli'de şunu öğrenemedi. Ümit-Hakan arkası Nonda iş yapmıyor. Bu Fm değil ki sok bütün golcüleri anlayışı topluca hücum yap sonrada golü bul. Bir ara Aykut-Orkun değişikliğini yapıp hücum anlamında Galatasaray'a katkı sağlayacağını düşündüm.

Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Öyle yada böyle kazandılar ve gün onların günü. Atmosfer çok güzeldi.

Son olarak hakemin es geçtiği pozisyon ceza sahası dışında ancak faulü yapan oyuncunun bir sarı kartı vardı diye hatırlıyorum. Verebilme cesareti olsaydı ki bunu görmemek imkansız bir durum. Beşiktaş 10 kişi kalacaktı. Bu skora etki etmezdi ama hakem hatası olarak göze çarptı.