Orta sahamız çok boş olur diyorduk ama gerçekten çok koştuk ve kazandık.

Maçın en kötü ismi Delgado idi bana göre.Ayrıca taraftar da uzun aradan sonra hoşuma gitti.Öne geçtik ve sadece 5-10 dakika marşlar söylendi ardından daha önce benim hiç duymadığım İnönü'de rakip takımın ayağında iken top ıslıklar yükseldi ve inanın çok sevindim.

Çünkü olması gereken bu idi.Rakip takımı baskı altına almak marş veya şov yapmaktan daha önemliydi bunu da yaptık.Artık taraftarımız çok daha bilinçli.

Ayrıca G.Saray taraftarının yaptığı kareografide çok hoştu hepsini tebrik be hepsine teşekkür ederim.

İstiklal marşında açılan Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez bayrağıda galiba maçtaki en duygusal anlardan bir tanesiydi.

Çok fazla olayın olmadığı bir derbiydi.Güzeldi.

Saha içinde de oyuncular birbirleriyle zıtlaşmadılar,itişmediler,kakışmadılar.

Hele 2.yarının başında İbrahim Üzülmez ve Arda'nın tatlı tartışmasını Üzülmez'in Hakan Şükür'e şikayeti sonucu bu 3 oyuncunun da gülerek geçiştirmesi benim en çok hoşuma giden sahneydi.Gerçekten oyuncular saha içinde abi-kardeş gibiydiler.

Hakem de maçı iyi yönetti diye düşünüyorum.Art niyetli düdük pek göremedim açıkcası.

İbrahim Kaş'ın Ümti Karan'a bir müdahalesi var idi ceza sahası önünde.Orada İbrahim Kaş topa müdahale için kaldırıyor ayağını diye düşünüyorum.Ancak bu sebeple bile olsa o posizyonda faul veya endirek vuruş verilmeliydi.Amaç ne olursa olsun yapılan fiili bir müdahale vardı.Bu posizyonu hakemin yanlış yorumladığını düşünelim.Geri kalan pek de akıllarda kalan bir olay yoktu diye biliyorum.

Lig'de gerçekten üst sıralar için yarış hat safhada.Fenerbahçe ve G.Saray'ın puan kaybettiği haftada Sivas'da kazanarak adeta yukarılarda kalmak için büyük bir avantaj yakaladı.Artık ligin kalan maçlarında ne olur ne biter bilemeyiz.Ancak adına yakışır ( Süper Lig ) bir lig yaşanıyor bu sezon.