Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 52. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Galatasaray
-
Berabere
-
Dünkü maçın berabere biteceğini düşünüyordum.(İki takımda gol yememek için çıkmış) Ama bir şekilde BJK golu bulan takım oldu(Golden sonra güven geldi) ve kazandı...BJK'li arkadaşları takımlarının galibiyetinden ötürü kutlarım...
Galatasaray ortasahası baya kötü oynadı..Top kapamadık..
Ah Aykut Ah,Kornerde Arka direge neden adam koydurmuyorsun..takımı neden uyarmıyorsun..Neden konusmuyorsun..Aykut ve Orkun bunlar kalemiz için yeterli degil..Takım ne zaman kötü oynasa kalecilerde oynuyor..Benim bildigim iyi kaleciler takım kötü oynadıgı zaman sana maç kazandırır..
Mehmet topal,Barış(en kötüsü sabri'yi geçti),Sabri(Ah ugur ah senin kıymetini çok iyi anlıyoruz)..Sabri kötü oynaması dogal ama barış ve topal'ın bu kadar kötü oynayacagını sanmıyordum..Topal hemen hiç rakibi bozamadı..Sanırım sakatlıgıda vardı ama baya kötü oynadı..Barış bir sürü topu harcadı orta atamıyor..Çalıma gidiyor deli etti beni..
Paf takımında Muhammed Ali Atam sag beke mont edilmeli.Bindirmeleri çok iyi,Uzun taçlarıda var..Hata yapabilir ama en azından ders alır..Böylelikle seneye adam kazanmış oluruz..Sabri hala aynı sabri devam ediyor..
Beşiktas savunmasını zorlayamadık.Zorlasak kesin hata gelecek..Ortasaha çok çalısmadı bu yüzden topları kapıp etkili çıkamadık..
Ugur uçar'ı çok arıyoruz..Dünkü maçta ayaga iyi pas yapamadık..Lincoln olsa belki iyi olurdu..
Kalli ise sinema izliyor..Ya hoca 1-0 yenik durumdasın hemen oynucu degiştirsene..Nondayı oyuna soktu ama nonda ortasahada oynadı..Barusso desen her yerde oynuyor...
Tablo gerçekten çok karıştı ilk dört takım arasında ve belkide bu tabloyu guzel olarak nitelendirmek yanlıs olmaz.Kayseride kazansa idi oda potaya girecekti..Rekabet çok daha fazla yaşanacak artık... Sinirlerine hakim olan iyi çalışan ve konsantrasyonunu bozmayan takım ipi göğüsler..
Son olarak sunu söylüyorum;Nobre(Gol kralı olsun),Vederson(Asist kralı olsun) Türkiye milli takıma cagrılmazlar..Bosuna ümitlenmeyin.Aurellio cagrıldıgında zaten bir sürü baskı olusdu.Elestiriler arttı...Onlarda hata yaptıklarını biliyor ama olan oldu diyorlar...Ben milli takımda artık 1 yabancının daha oynacagını sanmıyorum..
Konu dagılmasın..Yorumlara devam
Last edited by Emurafu : 03.Mart.2008 at 13:32
Mesaj Yetkileri