Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Helal olsun Beşiktaş'lı oyunculara,helal olsun taraftarımıza,helal olsun hocamıza ve teknik heyetimize,helal olsun bu maçı kazanmamızda ve lider olmamızda katkısı olan herkese..

Yıllar sonra ligte yüzümüz gülüyor..Şükürler olsun Allah'ım sana..

Maç öncesinde bir çok eksiğimiz vardı,bundan önceki bir çok maçta takım çok rahat bir galibiyet almamıştı,kupada elenmiştik ve rakibimiz Fenerbahçe'yi kupada elemişti.Her şey bizim aleyhimizeydi.Bir tek şey hariç.Maçın bizim stadımızda olması..

İlk yarı 2 takımda fazla asılmadı maça.2 takımda sağlam bir görüntü verdi.Bir tek Baki'nin geri pasında hata yapması yürekleri ağızlara getirdi ama Rüştü tecrübesiyle golü engelledi.Beşiktaş'ta Holosko sahanın her yerindeydi ilk yarıda.Dar alanda fazla etkili olmadı ama Gs savunmasını tek başına çok zorladı.İlk yarıda birde Tello'nun ortasında Gökhan Zan'ın pozisyonu vardı Bjk adına.İlk yarıda savunmamız iyiydi.Toraman'da aksamadı fazla.

İkinci yarıda Gs atak başladı oyuna.Savunmamız bir kaç hata yaptı.Kornerden gelen topta Hakan'ın bomboş kafa şutunu çıkaran Rüştü derin bir oh çektirdi bizlere.Sonrasında biz Gs kalesine yüklenmeye başladık.Sağlı sollu kornerler sonrasında Nobre nihayet beklenen golü attı.Nobre klasik gollerinden birisini attı.Daha önce bir çok örneği vardır bu golünün.Zaten böyle bir maçıda böyle bir gol açardı.Biz geriye yaslandık ve Gs üstümüze gelmeye başladı.Holosko ve Nobre'nin gayretleriyle girdiğimiz net pozisyonları değerlendirsek maç farka gidebilirdi.Olmadı.Yine son dakikaları heyecanlı bir maç izlemek zorunda kaldık.Gs şişirme toplarla etkili olmaya çalıştı ama pozisyon bulamadı.Ve maçı kazandık.Lideriz,mutluyuz..

Taraftarımız bugün her zamanki gibi yine iştahlıydı ve görevini layığıyla yerine getirdi.Gs taraftarının yaptığı kareografide hoştu.Ayrıca maçtan önce,maçta ve maç sonrasında olayların olmamasıda sevindirici..

Bugün Beşiktaş'ta Holosko ve Nobre en beğendiğim isimlerdi.Özellikle Holosko.Müthiş oynadı.Kendisi için verilen bütün paralar helal-ı hoş olsun..Savunmamızda bugün iyiydi.Delgado vasattı.Bizim ondan beklediğimiz performans bu değil.Zaman zaman parlıyor maç içerisinde.Neyse daha tecrübe kazanacak..Takım çok iyi mücadele etti kısacası ve maçı hak etti.

Hakem hakkında ise ne çok kötü ne çok iyiydi.Kritik hatası yok fazla.Bazı faul poziyonlarında hatalıydı bence.Maçın ipini kaçırmadan yönetti.Bazı arkadaşlar resimle pozisyon göstermişler.Hakem hatalarına gireceksek bizimde golden sonra Holosko'nun pasında Bomboş kaleye giden Delgado'nun pozisyonunu ofsayt gerekçesiyle kesmesi hatalıydı bence..

Neyse lideriz,böyle oynarsak liderliği sezon sonuna kadar koruyabiliriz.Camia olarak bizler inandık,takımda inandı.Bu yolun sonu şampiyonluk..

Geldik! Lideriz!
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Hakem'in tek hatası vardı oda G.Saray'ın 84. dakikasında bir firkikini vermedi. Aslında çoğu kişi içeride diyordu; ama 41 cm ile dışarıdaymış. Hakemi beğendim. Bütün maçlara böyle hakemler gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Hakem'in tek hatası vardı oda G.Saray'ın 84. dakikasında bir firkikini vermedi. Aslında çoğu kişi içeride diyordu; ama 41 cm ile dışarıdaymış. Hakemi beğendim. Bütün maçlara böyle hakemler gerek...
    Orada Ümit Karan'a yapılan hareket kırmızı kart gerektirirdi bence. Direkt tekme attı oradaki savunmacı (sanırım İbrahim Kaş idi kendisi). Ve Ümit oradan çıkabilseydi gol pozisyonu olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

galatasarayın artık yeni bir teknik direktöre ihtiyacı var diye düşünüyorum. adnan polat başkan olursa sanırım lucescuyu getiricem diye umarım getirir çünkü galatasarayı ve beşiktaşı şampiyon yapmış bir teknik adam bu arada sonunda şöyle çekişmeli ve zevkli bir lig izleyebileceğiz artık sanırım

ilk 4 takım arasında 1 er puan fark var

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orta sahamız çok boş olur diyorduk ama gerçekten çok koştuk ve kazandık.

Maçın en kötü ismi Delgado idi bana göre.Ayrıca taraftar da uzun aradan sonra hoşuma gitti.Öne geçtik ve sadece 5-10 dakika marşlar söylendi ardından daha önce benim hiç duymadığım İnönü'de rakip takımın ayağında iken top ıslıklar yükseldi ve inanın çok sevindim.

Çünkü olması gereken bu idi.Rakip takımı baskı altına almak marş veya şov yapmaktan daha önemliydi bunu da yaptık.Artık taraftarımız çok daha bilinçli.

Ayrıca G.Saray taraftarının yaptığı kareografide çok hoştu hepsini tebrik be hepsine teşekkür ederim.

İstiklal marşında açılan Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez bayrağıda galiba maçtaki en duygusal anlardan bir tanesiydi.

Çok fazla olayın olmadığı bir derbiydi.Güzeldi.

Saha içinde de oyuncular birbirleriyle zıtlaşmadılar,itişmediler,kakışmadılar.

Hele 2.yarının başında İbrahim Üzülmez ve Arda'nın tatlı tartışmasını Üzülmez'in Hakan Şükür'e şikayeti sonucu bu 3 oyuncunun da gülerek geçiştirmesi benim en çok hoşuma giden sahneydi.Gerçekten oyuncular saha içinde abi-kardeş gibiydiler.

Hakem de maçı iyi yönetti diye düşünüyorum.Art niyetli düdük pek göremedim açıkcası.

İbrahim Kaş'ın Ümti Karan'a bir müdahalesi var idi ceza sahası önünde.Orada İbrahim Kaş topa müdahale için kaldırıyor ayağını diye düşünüyorum.Ancak bu sebeple bile olsa o posizyonda faul veya endirek vuruş verilmeliydi.Amaç ne olursa olsun yapılan fiili bir müdahale vardı.Bu posizyonu hakemin yanlış yorumladığını düşünelim.Geri kalan pek de akıllarda kalan bir olay yoktu diye biliyorum.

Lig'de gerçekten üst sıralar için yarış hat safhada.Fenerbahçe ve G.Saray'ın puan kaybettiği haftada Sivas'da kazanarak adeta yukarılarda kalmak için büyük bir avantaj yakaladı.Artık ligin kalan maçlarında ne olur ne biter bilemeyiz.Ancak adına yakışır ( Süper Lig ) bir lig yaşanıyor bu sezon.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Oley be lideriz şampiyonluk havasını inanılmaz soluyor tüm siyah-beyazlılar... Mutluyuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu devam eden lig maratonunda hoca değişikliği ile şampiyonluk beklemek hayalden başka bir şey değil bence.

Şu bir kaç hafta rakiplerimiz puan kayıplarına devam etsede bizde rahat bir şekilde liderliğin keyfini yaşasak.

Bu arada 2'li averajdada üstünlüğü ele geçirdik..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ı tebrik ederim...

Maçı izleme fırsatım olmadı ama geriye kalan maçlarda iki takımada başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaslar kendı cekısmenızı kendı ıcınızde yaparsanız cok memnun olacagız BEŞİKTAŞIM güzel bir galibiyet almıs onun hakkında yorumlar yapıyoruz kimse yapmıyorlar ortada yoklar falan demesin gs-fb cekısmesı ıcın acılmadı bu konu!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gönül isterdi ki bizde şuan 50 civarında bir puanda olup yarışın içinde olsaydık keşke .. Neyse gerçekten ilk 4 çok iyi , çok çekişmeli maçlara sahne olacak ligimiz . Şampiyonluk olsun küme düşmemeye oynayan takımlar olsun..

Fikstür avantajı Beşiktaş'ta bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    İstiklal marşında açılan Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez bayrağıda galiba maçtaki en duygusal anlardan bir tanesiydi.
    Duygusal andıda tv başında izleyenlerden kaç kişi gördü merak ediyorum. Şimdi teknoloji olmasa birşeylerden haberdar olmak bu kadar basit olmasa bilmiyorlar diyeceğim. Yahu hiç İngiltere'den başka liglerden de mi yayıncılık hakkında bilgi edinemiyorsunuz.

Başka ülkelerde birinci amaç maçı izletebilmek bizde ise reklam reklam reklam. Bir bankanın reklamını alıyor maç öncesine. İstiklal marşı okunurken reklamın üstünede koyuyor Türk bayrağını. İnsanların gözünü boyuyor. Yahu ne gerek var. Oyuncuların dibine girip kamera ile çeksene. Maçta bir pozisyon oluyor adamlar birbirine giriyor. Bunlar petrol reklamı verecekler diye ortasahanın görüntüsü giriyor. Olanı biteni kaçırıyoruz.

Şimdi başlamışlar İngiltere yayını gibi maç istatistikleri, pozisyonlar felan. Birde Türkiye'nin en iyi spor ekibi olarak geçinirler.
    Last edited by DisCo : 02.Mart.2008 at 23:44 Reason: İmla hataları ;)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet fikstür avantajı bizde.Ayrıca Galatasaray bu hafta Kayseri ile oynuyor.Çok kritik maç.Yaşanacak olası bir puan kaybı Gs'yi yarıştan bir adım daha uzaklaştırır.Sonra moraller bozulabilir.Takım kaos içine girebilir.Bunlar muhtemel şeyler..

Birde o kadar yönetime teknik heyete saydık sövdük şu takıma Cisse'nin alternatifini almadılar diye ama Eruğrul hoca ligin 2.yarısından itibaren Toraman'ı önlibero olarak çalıştırıyormuş.Bazen tek,bazen Cisse ile.Bugün hiç sırıtmadı valla o mevkide.

Bu arada Nobre kaç gol attı diye sorulmuş.6 gol atmış.(Buna Efes Cup'ta attığıda dahil) 3'ü Fb'de iken 3'ü bizdeyken..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim fikstürün kötü oldugunu düşünmüyorum, aksine cok iyi bi fiksturumuz var. Kayseri, FB, TS Sami Yen e gelecekler. En zor deplasmanımız , bizi zorlayabilecek tek deplasmanımız ise 33. Hafta da Sivas deplasmanı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş özellikle 2.yarıdaki güzel oyunuyla kazanmayı hak etti.Tebrikler Beşiktaş...

Tebrikler Beşiktaş.İyi oynadılar kazandılar.Takım olarak iyi oynadılar ama özellikle Holosko,Nobre,İbrahim Toraman galibiyetin mimarlarındandı..

Şampiyonluk yarışı iyice kızıştı.Şu haftanında bitmesinden itibaren hiçbir takımın avantajı yok,sezon sonuna kadar herşey olabilir.Lider Beşiktaş'da,Galatasaray'da,Fenerbahçe'de,Sivasspor 'da şampiyon olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lider Geldi Lider!!!

Cisse yok stoper Toraman bişey yapamaz ön liberoda diyenlere,Beşiktaş'ın savunması çok kötü Türkiye'nin en iyi forvetlerine karşı çok pozisyon verir diyenlere,orta sahada çok iyi pres yapıyoruz,kontrol bizde olur diyenlere,Beşiktaş'ın Sivas kadar şampiyonluk şansı yok,vasat bir takım diyenlere inat Sağlam Geliyoruz!!!

Tribünüyle,mücadelesiyle,hırsıyla,girdiği pozisyonlarla,arzusuyla maçı sonuna kadar hakettik.Nobre biraz daha becerikli olsa 2-3 olurdu.Holosko mükemmel oynadı,Song ve Servet çok zor durumlara düştü onun karşısında.Toraman,Kaş ve G.Zan'da çok iyi oynadılar.Delgado oyuna biraz daha ağırlığını koyabilse daha rahat bir galibiyet alabilirdik...

Kaş,Karan pozisyonu dışardaydı.İlk yarıda aynı pozisyonda bize çift vuruşu vermedi.Holosko'nun ofsayt pozisyonunun ofsayt ile alakası yok.Servet'in elle müdahelesini es geçmeyelim.O yüzden hakemi hiç konuşmayalım bence...

Çok uzunca bir aradan sonra lider olduk,Helal Olsun Kartallar!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    nasıl ölçmüşler 4"1" cm olduğunu

Hakem birkaç pozisyonda büyük hatalar yaptı.

Biri son dk lardaki penaltımız verilmedi
    diğeri beşiktaşın yüzde 80 lik gol pozisyonunu engelledi. Hani ofsay otmayan bir pozisyon varya song ofsay diye bırakmıştı o pozisyon
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Cihan bir kere penaltı varsa ortada o da bizim servet elle kesti.. Ü.Karan ın pozisyonu kırmızı kart ama penaltı değil yarın sabah özette izlersen şimdi biraz sinir vardır açıkca belli dışarda...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Cihan bir kere penaltı varsa ortada o da bizim servet elle kesti.. Ü.Karan ın pozisyonu kırmızı kart ama penaltı değil yarın sabah özette izlersen şimdi biraz sinir vardır açıkca belli dışarda...
    Belki benim yanlışım vardır ama Servet orda elle kesmedi. Bahsettiğin Nobre'nin dar açıdan vuruşu ve yere düşen Servet'te çarpıp Orkun'un eldivenlerinde eriyen pozisyondu. Ümit Karan'ın pozisyonu tartışmaya kapalı şekilde cezasahası dışında olduğu görünüyor. Buna kimi hakem direk kırmızı verir, kimisi sadece sarı kart ile cezalandırır. Ancak İbrahim'e göre baktığımızda direk kırmızı vermese dahi 2. sarı karttan kırmızıyı görecekti. Frikik gol olur ordan Galatasaray maçı alırdı. Yada berabere biterdi demek yanlış olur. Sadece hatalı bir karar vardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün akşam Beşiktaş haketti ve kazandı.

İLk yarıda Beşiktaş, GaLatasarayın etkiLi presine pres iLe karşıLık verince maç ortada geçti. İki takımda iyi mücadeLe etti. İkinci yarıda hemen başında GaLatasaray hücumda ağırLığını koydu. Ama Beşiktaş bu baskıyı çabuk kırdı ve karşı atakLar iLe GaLatasarayı yordu. ÖzeLLikLe HoLosko yaptığı çapraz koşuLar iLe Song ve Servetin savunmada ki düzenini bozdu. Daha sonra böyLe bir maçta anca bu şekiL goL oLur derken herkes arka arkaya atıLan kornerLerde Beşiktaş goLü buLdu. AsLında çok akıLcı bir goLdü. AtıLan her kornerde ön direğe hareketLenen BeşiktaşLı oyuncuLarı durdurmak içinde GaLatasarayLı oyuncuLar ön direkte yer tuttu. Ama son kornerde bir şaşırtmaca iLe topu aLtı pasa gönderince DeLgado Nobre boş kaLdı ve güzeL bir goL attı. GeneL oLarak oyunda Beşiktaş kazanmayı hakeden taraftı. GoLden sonra da farkı arttırabiLirdi. HoLosko GaLatasaray savunmasını yıpratmaya devam etti ve Beşiktaş baskı gördüğü anLarda topu HoLosko iLe buLuşturarak bir nevze oLsun üstünde ki baskıdan kurtuLdu ve tehLikeLi oLdu.

4 yıL sonra yeniden o koLtukta oLmak o kadar güzeLki. O kadar uzun zamandır bu anı bekLiyorduk ki değdi de. Umarım burdan sonrada bırakmayız.

Maçın yıLdızı tartışmasız HoLosko idi. Gerçekten ne kadar iyi bir sprinter oLduğunu bir kez daha gösterdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Öncelikle Beşiktaş'lı arkadaşlarımızı tebrik ederim. Hakettiler ve kazandılar. Bizim sağ kanadımız hiç birşey yapmadı. Burdan Batista'ya selam olsun. Hakem kendisini fazla öne sürmedi. Anlaşılan hafta içi maçı izlemiş.Bir iki pozisyonda hatalıydı genel olarak iyiydi. Nobre'nin golünde hata Servet'indi. Servet bu maçta hiç beklemediğim kadar kötüydü. Beşiktaş'a hayırlı olsun. 137 hafta sonra lderlik onları iyice havaya sokar. Nobre böyle oynarsa çağırılsın milli takıma EURO2008'de iş yapar. Bir son sözüm var. Son dakikada hatırlarsanız bir frikik olmuştu.Beşiktaş ceza sahası önünde. Orda topa eğer Barusso vursaydı adım kadar eminim o pozisyon gol olacaktı. Ama uzun haftalardır bir frikik vuruşu kaleye gitmeyen Volkan vurdu. Ne diyelim sağlık olsun.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dünkü maçın berabere biteceğini düşünüyordum.(İki takımda gol yememek için çıkmış) Ama bir şekilde BJK golu bulan takım oldu(Golden sonra güven geldi) ve kazandı...BJK'li arkadaşları takımlarının galibiyetinden ötürü kutlarım...

Galatasaray ortasahası baya kötü oynadı..Top kapamadık..

Ah Aykut Ah,Kornerde Arka direge neden adam koydurmuyorsun..takımı neden uyarmıyorsun..Neden konusmuyorsun..Aykut ve Orkun bunlar kalemiz için yeterli degil..Takım ne zaman kötü oynasa kalecilerde oynuyor..Benim bildigim iyi kaleciler takım kötü oynadıgı zaman sana maç kazandırır..

Mehmet topal,Barış(en kötüsü sabri'yi geçti),Sabri(Ah ugur ah senin kıymetini çok iyi anlıyoruz)..Sabri kötü oynaması dogal ama barış ve topal'ın bu kadar kötü oynayacagını sanmıyordum..Topal hemen hiç rakibi bozamadı..Sanırım sakatlıgıda vardı ama baya kötü oynadı..Barış bir sürü topu harcadı orta atamıyor..Çalıma gidiyor deli etti beni..

Paf takımında Muhammed Ali Atam sag beke mont edilmeli.Bindirmeleri çok iyi,Uzun taçlarıda var..Hata yapabilir ama en azından ders alır..Böylelikle seneye adam kazanmış oluruz..Sabri hala aynı sabri devam ediyor..

Beşiktas savunmasını zorlayamadık.Zorlasak kesin hata gelecek..Ortasaha çok çalısmadı bu yüzden topları kapıp etkili çıkamadık..

Ugur uçar'ı çok arıyoruz..Dünkü maçta ayaga iyi pas yapamadık..Lincoln olsa belki iyi olurdu..

Kalli ise sinema izliyor..Ya hoca 1-0 yenik durumdasın hemen oynucu degiştirsene..Nondayı oyuna soktu ama nonda ortasahada oynadı..Barusso desen her yerde oynuyor...

Tablo gerçekten çok karıştı ilk dört takım arasında ve belkide bu tabloyu guzel olarak nitelendirmek yanlıs olmaz.Kayseride kazansa idi oda potaya girecekti..Rekabet çok daha fazla yaşanacak artık... Sinirlerine hakim olan iyi çalışan ve konsantrasyonunu bozmayan takım ipi göğüsler..

Son olarak sunu söylüyorum;Nobre(Gol kralı olsun),Vederson(Asist kralı olsun) Türkiye milli takıma cagrılmazlar..Bosuna ümitlenmeyin.Aurellio cagrıldıgında zaten bir sürü baskı olusdu.Elestiriler arttı...Onlarda hata yaptıklarını biliyor ama olan oldu diyorlar...Ben milli takımda artık 1 yabancının daha oynacagını sanmıyorum..
    Konu dagılmasın..Yorumlara devam
    Last edited by Emurafu : 03.Mart.2008 at 13:32

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçta Lincoln'ün olmaması çok etkiledi. Galatasaray'da ortasaha çok çalışıyor ama oyun kurma anlamında yoklar. Sağ kanada top gittiğinde Barış asla çalım atamıyor. Adam geçemiyor. Arkadan destek gelen Sabri'de de aynı problemler var. Top tekrar ortasahaya dönüyor ordan da pozisyonlar kaybolup gidiyor. Sol kanatta Hakan ve Volkan desen onlarda aynı dertten müzdarip. İş Arda'nın üstüne kalmıştı ama oda vasatın çok çok altında olunca hücum olarak etkili olamadık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln,nonda ve u.uçarın eksikliğini çok hissettik kanatları kullanamadık forvetler ayağında top tutamadı oyun kurmakta zorlandık.Lincoln keşke oynasaydı..Arda nın yerini sol açık olması lazımdı çünkü orta sahada kaybolup gitti..Yinede burdan bir beraberlikle ayrılabilirdik ama duran toptan gol yedik sonrasında zaten risk aldık ve bjk pozisyonları oluştu.Takımda song,servet(birde riske girmese) h.balta iyi oynadı.Feldkampında dediği gibi sahada 11 servet olsa kazanabilirdik...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kalli'ye diycek söz bulamıyorum.Akıllanmadı gitti bu adam.Bu maçı çok rahat kazanabilirdik ama olmadı.Kalli taraftar gibi izlemeseydi maçı saçma sapan müdahaleler yapmasaydı yenilmiycektik belkide.Kornerde de Aykut hatalıydı.O kornerlerden birininde gol olucağı belliydi zaten.Beşiktaş haketti kazandı tebrikler.Haftaya liderliği tekrar almalıyız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Orada Ümit Karan'a yapılan hareket kırmızı kart gerektirirdi bence. Direkt tekme attı oradaki savunmacı (sanırım İbrahim Kaş idi kendisi). Ve Ümit oradan çıkabilseydi gol pozisyonu olacaktı.
    Hayır Ümit oradan çıksaydı kaleci ile aralarında mesafe ve BJK'li oyuncular vardı. Yani sıyrılsa başka BJK'li gelecekti. Bu yüzden kırmızı karta gerek yok. Kasti hareket o yüzden sarı kart olacaktı. Zaten İbrahim'in daha önceden sarı kartı var. Yani hakem doğru karar verse BJK 10 kişi kalacaktı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem doğru karar verse o oLacaktı bu oLacaktıLarı bırakaLım Lütfen. Ümit Karanın yerde İbrahim kaş a yaptığı bir makas hareketi var ona da kart verseLerdi o zaman. HoLoskonun ceza sahası içinde çekiLdiği pozisyon var ona bakıLırsa.

Hakem öyLe aham şaham hataLar yapmadı. MağLubiyeti ya da gaLibiyeti hakeme bağLamak çok yaLnış bir karar oLur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    birincisi ben hiç bir zaman Beşiktaş maçlarını kaybedersen üzülmem sinirlenmem yani üzülürüm tabi ama doğal bir üzüntü olur ama sinirlenmem. Yenersekde çok sevinmem.

ikincisi Servetin pozisyonu penaltı değildiki . Discoya katılıyorum "Servet orda elle kesmedi. Bahsettiğin Nobre'nin dar açıdan vuruşu ve yere düşen Servet'te çarpıp kalecie gitti."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O Servetin pozisyonu için ise her türLü karar veriLir. PenaLtı veriLse bir aLLahın kuLu itiraz edemez. VeriLmesede edemez. Hakem takdirine kaLmış bir oLay. Onun o an ki duruş, bakış açısı iLe iLgiLi. Servet kasti uzattı oLarak ta aLgıLayabiLirdi, aLgıLamayadabiLirdi ki aLgıLamadı. Yani tartışmak boşuna o pozisyonu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O Servetin pozisyonu için ise her türLü karar veriLir. PenaLtı veriLse bir aLLahın kuLu itiraz edemez. VeriLmesede edemez. Hakem takdirine kaLmış bir oLay. Onun o an ki duruş, bakış açısı iLe iLgiLi. Servet kasti uzattı oLarak ta aLgıLayabiLirdi, aLgıLamayadabiLirdi ki aLgıLamadı. Yani tartışmak boşuna o pozisyonu.

Katılıyorum. Hakemin o anki bakış acısına kalmış. Penaltı verseydi de birsey diyemezdik. Düştügünde eli havadaydı penaltı , yada düştügü anda pozisyon geregi elini indiremezdi öyle top carptı penaltı degil. 2 yorum da olabilir.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri