ben de kariyerime o.lyon da başladım.Üç senedir lyondayım ve 3 lig şampiyonluğu ve 4 tane de kupa şampiyonluğu var ilk sene şampiyonlar liginde çeyrek finalde barcelonaya elendim 2. sene çeyrek finalden önceki turda juventusa elendim fakat 3. senemde hırs yaptım takıma yıldızları aldım saviola duff u.yıldırım hamdi salihi gibi ve şu anda 3. senemde nihayet arsenalle şampiyonlar ligi finalini oynıcam takımda da moraller bayağı yerinde birkaç oyuncunun favori personeli olmuşum ayrıca 2. senemde danimarka ve çek cumhuriyetinden teklif geldi ben çek cumhuriyetine gittim 8. maçlarda takımı devraldım gruptan çıkamadım kulüple milli takım beraber gitmedi 2 senedir şampiyon olduğum ligde 3. senemde ilk 9 maçta 9 puan topladım takım nerdeyse düşecek halde 14. sıralarda geziniodum milli takımdan istifa edince takım düzeldi ama ilginç bişey oldu ben milli takımdan istifa ettikten 4 gün sonra çek cumhuriyetinden gene teklif geldi şaşırdım gene kabul ettim ve iki takım da şu anda çok iyi 36 haftadır lider olamadığım ligde lens 36. haftada partis e 2-0 kendi sahasında yenilince şampiyonluğu kılpayı aldım barçadan teklif gelidi reddettim şimdi hedefim galatasarayın başına geçip avrupada fırtına gibi esmek