Quote Originally Posted by fernandez View Post
Şampiyonlar Ligi'ne gidememen epey üzücü olmuş hele de son dakikalarda gitmesi..Neyse sana güveniyoruz.Yeni transferler ile Uefa'da derece yaparsın.Ligde de şampiyonluğa oynarsın.
Sağol Emre inşallah dediğin gibi olur

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
Olsun şampiyonlar ligine gidip gruplarda eleneceğine, uefada finali bile zorlarsın
Zorlarım tabi

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
Ferdi kariyerinin 22 sayfasınıda okudum az önce. Süper bir kariyer olmuş. Muhteşem işler başarmışsın. Tebrik ediyorum seni. UEFA'da başarı bekliyorum bu sezon için.
Sağol Alican bu sezon Uefa'da birşeyler yapcaz

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Sampiyonlar ligine gitmen finansal acidan cok iyi olurdu,kulübün kasasi dolardi ama Uefa da iyidir,hele Boston takimi icin cok iyi bir derece.
Aynen Baran ŞL'ye katılmamız sayesinde 1-2 tane daha yıldız getirebilirdik

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
Heykelini diktiler mi Boston meydanına Ferdi?
Heykel yerine stad diktiler abi

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
Keşke 89'da golü yemeseydinde ŞL'ye gitseydin. Neyse artık UEFA'da daha başarılı olacağına inanıyorum. En az bi Çeyrek Final hadi Ferdi
Giderim Mustafa abi 2 yıl önceki kadromla gruplardan çıkabilmiştim

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Uefa da başarılar Ferdi başarılı olacağına da inancımız tam şunu da söyleyeyim seneye ligde şampiyon olmazsan kariyerini takip etmem
Tamam bakarız

Yeni sezondaki transferlerimiz

Genel durum

Dean Wilkinson-DC

Leyrielton-DR/WB/MR

Jem Karacan-MC

Daniel Sturridge-FC

Hazırlık maçları

Türkiye turuna gittik.Orda oyuncular iyi bir kamp dönemi geçirdi.Fiorentina maçında harika bir futbol oynadık.Aynı şekilde lige yansırsa lige iddaalı bir giriş yapabiliriz