Daha önce karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama benim başıma ilk defa bu yamayı yükledikten sonra geldi. O açıdan yamayla ilgili olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.

Sürekli şikayetçi olduğum bir konuydu bu. Kaleci ile karşı karşıya kaldığında oyuncu kesinlikle kaleye vuruyor. Örneklersem oyuncu sağ taraftan ceza sahasına girdiğinde solda bir oyuncu olduğu halde ona atmaz kaleye vurur ve pozisyon gol olmadan sonuçlanmış olurdu. Yani topu arkadaşına verse boş kaleye yuvarlamış olacakken bunun yerine kaleye şut atıyordu. Dediğim gibi onlarca maç oynadım onlarca kariyer bitirdim. Ama böyle attığım bir tek gol yoktu taki biraz önce olana kadar.

99 numaralı oyuncum ceza sahası içine girdi. Vurmak yerine topu hemen gerisinde ki 18 numaralı oyuncuya bıraktı. (Semih-Alex paslaşması gibi düşünebilirsiniz.) Normalde vururdu ama bu pas beni şaşırttı. Sonra 18 numaralı oyuncum şutu attı kaleciden dönen topu takip eden 99 nolu oyuncu topu ağlara gönderdi.

Dediğim gibi daha önce belki bu tarz goller oluyordu ama ben bu yamayı yükledikten sonra karşılaştım ve paylaşmak istedim.