Allah'ım şükürler olsun, şükürler olsun.
Eler
Elenir
Allah'ım şükürler olsun, şükürler olsun.
Feneeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :d :d
Allahımmmmmmmmmmmm sana teşekkürler.İşte bu be sevinçten ağlamak böyle birşeymiş.
TEBRİKLER FENERBAHÇE...
Küstah Avrupa TÜRKÜN gücünü gördü...
Vay be. Helal olsun be helal olsun !!!!
Çeyrek Finaldeyiz beee ağlıyorum beee helal olsun hepinizeee. Sabaha kadar uyumuyoruz çoşuyoruz. Uyumayın uleen![]()
Alnımızın teriyle,bileğimizin hakkıyla .. Fenerbahçe ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNALDE ....
Şu an öyle bir durumdayım ki maçı konuşmak istemiyorum.Çok özlemiştik bu duyguyu çok.Bundan 7-8 yıl önce Galatasaray'ın Avrupa yaşattıklarını şimdi de Fenerbahçe yaşatıyor ..
Bu arada söylemeden geçemiycem Ahmet Çakar'ada bikiniyi böyle giydirirler.Nasıl bir bikini giyicek acaba![]()
Beyler sakin olun gidin birer bardak su için.
Rahatca oturun.10 dakka bişey yapmayın.
Ölecem kalpten.Süpersin be fenerim süperrrrrrrr.İşte bu kadar...
ve Dani Alves boğaya dönüştüüüü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ahmet Çakar bakalım giyecek mi bikiniyiYanlız hakkını verelim ilk yarı 3 tane yedik
![]()
Şaka biri beni banlasın inanamıyorum....![]()
Ahmet Çakar'ı yanlış anladıkadam dediki Sevilla'yı Fener orda yensin öyle giyecem dedi..ha bence saçma eledi sonuçta ama Ahmet Çakar işte bu dediğimle kendini savunacak..
Daniel Alves'in 40 milyon avroluk değeri 10 bin avroya düştü.
Şu anda gece saat 1'e geliyor ve ODTÜ sokaklara aktı. Lay lay lay laaaaaayyy... Feneeeerbahçe diye inliyor ortalık. Mükemmel bir maçtı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Biri benide banlasındaha fazla flood yapmayalım.
2-0 iken iletileri hatırlıyorum,açılan telefonları.
"Selam Olsun Avrupa Ya Selam Olsun İÇİmİzdekİ Sevİlla Lılara..."
Ağzına sağlık gebzeli kardeşim.
Helal olsun Fenerbahce.Inanamiyorum ceyrek finaldeyiz.
Sevilla'nın boğaları meşhurdur. Kadıköy Boğası boyunzu iyi geçirdi....
Jimenez istifa etsin.....
Arkadaş bulabirsem Caddeyim...
Mesaj Sayım Bile Güzel: 5000+1907
Ağlıyorum o kadar sevinçliyim ki bize bu sevinci yaşatan tüm ekibi canı gönülden kutluyorum.
Avrupayı sarsmaya devam..!
fenerbahceye ingiliz rakip dussun garanti gitcem. Gurbette beklioz yillardir bi takimiz gelsinde soyle son takimlar icine gidelim bizde izliyelim
Allahınıza kurban olayım Sizin Bee..
Çok duâ ettim Allah ' ım dualarımı kabul etti..
Çok ağladım çok sevindim Allah bütün oyunculardan Razı olsun..![]()
Bundan sonra normal bir rakip gelirse devam edebiliriz.
Kuralar ne zaman bilen var mı?
bu be bu işte fenerbahçe işte çeyrek final.........................
Uefa hemen koymuş haberleri
Çok bişey yazmamış maçın kritiği ama ana haberdeki resim harika.
SEVİNCTEN Gözümden yaşLar getirdin FENERBAHCEM HEPİNİZE HELAL OLSUN,HEPİNİZE..
dÜNYANIN EN İYİ SAĞ BEKİNİ GÖRDÜK NE HALE GELDİ
KALPLERİ FETEDEN RENKLER YAŞAAA FENERBAHCEEE,TÜRK'ÜN KALBİ SENLE ATARRR YAŞAAAA FENERBAHCEEEE
Kalbim hala hızlı atıyor yaaa süper mutluyum yaaaaPerşembe sınavım var kim takar sınavı yaaa
![]()
Tebrikler Fenerbahçe'ye .. Umarım yarı final- finala kadar yolu olur . Bu sevilla gerçekten de çok kötü takım. Bu mu son 2 senedir Avrupa'yı kasıp kavuran takım pehhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Zico'nun dün doğum günüymüş. Güzel bir hediye oldu.
Dündü hatta önceki gün yani pazartesi
Hediye bu oldu.
Ahmet Çakar sanırım demiş, Fenerbahçe çıkarsa ben bikini giyerim..![]()