Bir üst turdaki rakip kura ile mi belli olacak yoksa eşleşmeler belli mi?
Eler
Elenir
Bir üst turdaki rakip kura ile mi belli olacak yoksa eşleşmeler belli mi?
Kura ile belli olcak ondan sonra eşleşmelere geçilecek.
14 Mart'ta kura çekimi
1-2 Nisan'da maçlar oynancakmış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tamam beyler ortalığı kafeye çevirmeyelim. Mesajlar silinmesin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kura sanırım C.tesi yada Cuma cekilir tahminimce.
Kim geLirse geLsin,ŞansLar Fifti - Fifti bundan sonra..
Uefa'nın sitesinde çok güzel yakalanmış bir foto paylaşmak istedim.![]()
_BeeTLeJuiCe_
Şimdi Ben o VoLkan'ın resmi koymak için girmiştim sen benden önce davranmışsın uzun bi süre avatarımı süsLüycek oLan resim![]()
![]()
Uğur bugün mükemmeldi. İlk geldiği döneme bakıyorum da üstüne koya koya gidiyor. Euro 2008'de büyük bir koz olacak bizim için. İnşallah devamını getirir.
(/s)
Teşekkürler Fenerbahçe! Alves'e yaptığı cins hareketleri yutturduğun için.
Teşekkürler Fenerbahçe! Sevilla taraftarını susturduğun için.
Teşekkürler Fenerbahçe! Bize bu mutluluğu yaşattığın için.
Teşekkürler Fenerbahçe! Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kaldığın için.
Teşekkürler Fenerbahçe! Manchester United'ın, Arsenal'in, Barcelona'nın ülke bayraklarının yanına şanlı TÜRK BAYRAĞI'NI koydurduğun için.
Teşekkürler Fenerbahçe bana bu stresli geceyi yaşattığın için.
Bu arada kuralar 14 Mart'ta çekilecek.
Man Of The Match: Uğur Boral
I'm back...
tüm fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim, güzel maçtı.. volkana teşekkür ederim herkesi strese soktu ama kendini af ettirdi. Türkiye adına güzel bi gelişme bu![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hayatımın en stresli maçlarından biriydi ve süper bir sevinç yaşıyorum şuan! Uğur boral resmen milyon dolarları alt üst eden alvesi alt üst etti, resmen maymuna çevirdi. Herkesen defansif özelliğini eleştirdiği gökhan gönül 120 dakikla boyunca CAPEL gibi FM'de bile -10lar az görülen bir adamı sadece ama sadece dikkat edin sadece 3 pozisyonda geçirdi.... Helal olsun çocuklar bu mutluluğu bize yaşattığınız için!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu arada az önce mustafa hatırlattı iyi oldu msn'den. Alves'in silikonları patladı..![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Alves'e selam olsun.![]()
I'm back...
Bu maç Alves'e hediye olsun.![]()
Volkan: uzaktan gelen 2 golde kontrol etmek istedi hata yaptı fakat penaltıları kurtararak kendini affettirdi.
Gökhan: Erken dakikada sarı kart görmesi biraz hırslı olmasını engelledi ama genede güzel bindirmeler yaptı. Son haftalarda sık sık denediği top sürerek ceza sahasına girmeyi bir kaç kez denesede başarısız oldu. Genel olarak iyi oynadı. Bir üst turda oynayamacak olması kötü oldu.
Vederson: Jesus Navas ve ALves çoğu pozisyonda kolay geçti. Bindirmelerde iyiydi fakat geride büyük boşluklar bıraktı. Selçuktan sonra iyi oynamayan oyuncularımızdandı.
Edu: İlk Maçtaki büyük hatasından sonra herkesin korktuğu bir isimdi fakat aksine mükemmel bir oyun çıkardı. Özellikle uzatmlarda içeriye açılan her ortayı Aurelio ile beraber çıkardı.
Lugano: Edu gibi oda mükemmel oynadı. 3. golde müdahale edebilirdi ama geç kaldı.
Selçuk: Takımın en kötüsüydü. Yaptığı 2 hatada gol getirdi. Zico daha fazla ısrarcı olsaydı bugün sonuç bambaşka olabilirdi.
Aurelio: Yüreğini ortaya koydu. Sevillalı futbolcular kendini yere atmak için çabalarken o yere düştüğünde bile topu kurtarmayı düşündü. Mükemmel üstü oynadı.
Deivid: Goller dışında fazla etkili değildi. Ama topu aldığında da doğru işler yaptı. Özellikle Semih girdikten sonra ortasahayı geçti galiba çok güzel işler çıkardı.
Alex: GenerALEX maçın başında etkisizdi daha sonra toparlandı. Çok güzel ara paslar attı. Sevillalıların başını döndürdü. Frikikten hala gol atamıyor ama son zamanlarda olduğu gibi attırmaya devam ediyor. Penaltılara giderken çıkarılmasına çok şaşırdım. Sakatlık falan yoktur inşallah.
Uğur: Süper oynadı, mükemmel oynadı, maçın yıldızlarındandı. Alves'in başını döndürdü. Sanıyorum kendine gelemez alves
Kezman: Semih girene kadar lüzumsuz işler yaptı. Ordan oraya koşturuğ durdu fakat pek birşey yapamadı. Çift forvete dönünce baya etkili oldu. Uzatmalarda da daha çok sağ tarafta oynadı. Orta seviye herzamanki Kezman oyununu çıkardı.
Semih: Girmesiyle hareketlili kazandık. Oyunda olduğu sürece iyi oynadı. Biraz daha ilerde top tutmasını beklerdim ama bu maçta bu heyecanda bu kadarıda iyi. Genel olarak iyi oynadı.
1907. Mesajımı böle bir günde böle bi mesajla atayım dedim
Üst turda kim gelirse gelsin, bundan sonra insanüstü bir efor sarfetmeleri gerek. Çeyrek Finale çıktılar ve bunun hakkını vermeliler. İnanıyoruz Fenerbahce inanıyoruz, elenceksende güzel futbol izlet bize Fenerbahçe.
Ahmet Çakar'ın giyeceği bikiniyi de merakla bekliyoruz![]()
Arkadaşlar ikinci uyarımı yapıyorum, kafe olmasın, mesajlar silinmesin. Üçüncüyü yapmam.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
2-0 oldu Fenerbahçe maç berabereymiş gibi oynadı. 5-0 olsaydı yine öyle oynayacaktı. Turu atlayacağımız oynanan oyundan belliydi. Penaltılara kalınca ellerimi kaldırdım ve çok şükür dualarımız kabul oldu.
Bu iş finale kadar gider.
Bu sevinci bize yasatigi icin Fenerbahce´ye tesekkürler. Fener hakkiyla turu gecti ve insallah devami da gelecektir.
Bu aksam Ugur Boral´i yine cok begendim. Istanbul´daki macda sergiledigi iyi oyununu devam ettirdi. Karsisinda dünyanin sayili sag beklerinden olan Alves olmasina ragmen cok iyi oynadi. Böyle devam ederse ileride hem Fener´e hem de Milli Takim´a cok yararli olacaktir. Isvec TV´sinden izledim maci ve spiker Ugur cikarken, "Hayir Hayir, Ugur cikmasin!" diye konustu. Gercekten cok begenildi Ugur bugün.
Aurelio yine iyi oynadi. Savunmaya cok yardimci oldu. Deivid goller disinda cok gözükmese de, uzatmalarda sergiledigi mücadele cok güzeldi. Hem defansa cok yardimci oldu hem de pres yapti. Alex pek etkili oynamasa da duran toplari iyi kullanarak posisyon sagladi takima. Selcuk gercekten kötü oynadi bugün. Ve son olarak Edu cok sanssiz bir futbolcu. Kendi kalesine attigi goller, yaptigi penaltilar yetmedigi gibi bide penalti kacirdi. O topun basina geldiginde, Edu bu sefer üzme bizi, diye düsündüm. Iyi vurdu ama gol olmadi. Cok sanssiz gercekten Edu, insallah ileriki maclarda sans yaninda olur.
Fener´in ilerki maclarda bir sorunu yedek kulübesinin zayif olmasi. Mac kötü gittiginde, takim iyi oynayamadiginda, oyunun havasini cevirecek 1-2 futbolcu yok kenarda. Eskiden Tümer bu tipten bir oyuncuydu ama oda yok artik. Defansif anlamda iyi yedekler var, ancak ofansif anlamda eksiklik büyük. Iyi kötü Semih var, ama ben aslinda orta sahada oynayan, macin havasini, takimi toparlayabilecek bir yedek olmasini isterdim. Ali Bilgin Ve Colin Kazim bu tipte degil ne yazikki.
Çok şükür ki maçın sonuna kadar sapasağlam kalabildik. Erken gelen 2 gol içimizde gerçek düşüncelerini belli edemeyenleri görmemizi sağladı sadece. Onlar için üzgünüm Fenerbahçe yoluna devam ediyor.
Turu geçeceğimize inanıyorum, belki de duygusal davranıyordum ama yine de inanıyordum. Ama böyle, bu şekilde geçeceğimizi hiç düşünmemiştim. Kendi hatalarımızdan adamların 3 gol atmasını sağladık, maçın geri kalanında da oyuna hakim olan, tempoyu ayarlayan takımdık. 2 maçta da Sevilla'dan üstün oynadık, aylardır yorumlar yapılıyordu hepsi boş çıktı.
Edu penaltıyı kaçırdı ama bugün hatasız oynadı, Lugano da 1 kere hata yaptı onda da golü yedik. Edu'yu geçen maç eleştirdik ama bu maçta da hakkını vermek lazım. Vederson aksadı biraz ama oraya Carlos'un geleceğini düşünürsek pek önemli değil. Yine de yerinde müdahalelerle iyi toplar kesti.
Gökhan erken gördüğü sarı karttan sonra agresif oynayamadı, arkaya Capel'i kaçırırım kaçırırsam zor durumda kalırım diye de fazla ileriye çıkmadı.
Burada Capel'e değinmek istiyorum, eğer büyük takımlar bu maçı izlediyse kesinlikle bu oyuncuyu almayacaktır, bu yaşta geleceği parlak bir oyuncuya böyle hareketler hiç yakışmadı.
Aurelio Selçuk varken daha önde olduğu için pek gözükmedi ama Selçuk çıktıktan sonra gayet iyiydi. Bildiğimiz gibi oynadı.
Selçuk'a hiç girmiyorum, ilk gol öncesi topu alıp dönmeye kalktığında kaptıracağını anlamıştım zaten.
Alex tutuk başlasa da dakikalar geçtikçe açıldı. Gerçekten ileriye iyi toplar taşıdı, güzel paslar, çalımlar attı. Galatasaray maçında gerçekten çok efor sarfetmişti, sonra zemini bozuk sahada 90 dakika oynadı. Maç içersinde aldığı bir darbe ile de sakatlanmış ve gidebildiği yere oynamak istemiş. Artık dayanamayınca oyundan çıktı.
Deivid bu maçların adamı, hep böyle maçlarda atıyor golünü.
Kezman tek oynarken bizi çıldırtsa da, yoruldu artık çıksın diye düşünsem de uzatmalarda defansa yaptığı katkı üst düzeydeydi. Koşup rakipten çaldığı topu kolayca kaybetse de 120 dakika durmadan mücadele etti. Ayrıca tiyatrocu Sevillalı oyuncularla da o baş etti sadece. Sakin kaldı ve onların oyununa gelmedi, gerektiği yerde gerektiği müdaheleleri de yaptı.Attığı penaltıda da tüm hırsını boşalttı.
Semih oyuna girince etkili atağı olmasa da topun bizde kalmasını sağladı, rakiple ileride buluştu.
Ve Uğur BORAL. Maçın adamıydı bence, Alves neye uğradığını şaşırdı. Topu aldığında sadece ileriyi düşünen ender oyuncularımızdan. Sol kanadı çok iyi kullandı ve kendini geliştirdiğini de gösterdi. Bugün çok mükemmel performans sergiledi, teşekkürler Uğur.
Ayrıca Sevilla kanatları iyi kullanır deniyordu ama kanatları iyi kullanan bizdik bugün. Bu Sevilla'yı eleyemesek gerçekten üzülürdüm.
Volkan, 2 hatalı gol yedi ama 3 kurtarışla turu getiren oyuncu oldu. Alves'in penaltısını kurtardığı anda duyduğum hazzı anlatamam. Bu bir grup tiyatrocuya, başta başkanları ve Jimenez olmak üzere nasıl futbol oynanırmış gösterdikleri için tek tek tüm oyuncularımıza teşekkürler.
Volkan'ın penaltıyı kurtardığı anda Serdar'ın yaşadığı sevinç, döktüğü gözyaşı; Fenerbahçe 2. golü attığında yedek kulübesinden ilk fırlayan oyuncu en az forma şansı bulabilecek olan Can'ın yaadığı sevinç bunları görünce, takımda birlik beraberliği görünce bu zafere aslında şaşırmamak gerekir.
Bunu Uğur güzel özetledi, birbirimize inanıyoruz ve güveniyoruz, daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz.
Teknik, oyuncu değişikliği, antreman vs bu konularda Zico'yu eleştirebiliriz ama Zico olmasa buralara gelemezdik. Teknik taktikten çok Zico bu takıma kişilik kazandırdı. Hep yapamayız diye düşündüğümüz şeyleri yapabileceğimize inandırdı. Böyle büyük bir futbol adamının Fenerbahçe'nin başında olması için gurur duymalıyız.
Cehennemi nedense biz göremedik, önce o taraftarımız, sonra sahada oynayan oyuncularımız o herkesin müthiş dediği taraftarı susturdu. Beşiktaş maçıyla, Galatasaray maçıyla avrupada, avrupalılar tarafından ezilen gurbetçi vatandaşlarımız için de çok sevindim. Yarın gururla, onlara laf edenlere karşı dolaşabilecekler.
Kazanan Türkiye'dir, tek yürek olup Fenerbahçe'nin kazanması için dua eden milyonlara da teşekkürler.
Uzun bir yazı oldu, bu yazıyı okuyanlara da teşekkür ederim.Aslında daha yazacak, anlatacak çok şey var da buraya sığmaz. Fenerbahçe tarihinin en önemli başarısını, bu heyecanı canlı olarak gördüğümüğz için çok şanslıyız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kfamız güzelll hayat çok güzelll Fenerbahçe herşeyden güzellll
tüm çocuklardan tüm fenerlilerden özür dilerim maç öncesi konuşmalarımla bu sevinci aslında hiç haketmedim bile ama onlar sağolsunlar bana bu mutluluğu yaşattılar teşekkürler FENERBAHÇE
Maçtan sonra bende arabayla tura çıktım arkadaşlar sağolsun.
En koyu fenerliden daha çok bağardım çağardım tur'da.Sesim kısıldı yahu.
Umarım yarı finale de bu şekilde çıkarız.Bir tur da o zaman atarız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Boğazlarım şişti ellerim patladı. Alkışlar FENERBAHÇEMİZE!!
"Fenerbahçe, kibirli Sevilla'ya futbol öğretti..."![]()
Hehe Alparslan süper özetlemişsin olayı
Gerçekten Sevilla'lı herkese acı oldu ya.Hocası başkanı oyuncusu hepsi...
Hele Dani Alves'in penaltı sonrası durumu...Allah başımıza vermesin valla.
FENERBAHCE INGILTEREYE GELSIN. Gurbetci olarak en cok bunu istiyorum. Kura benim istedigim gibi olursa mactan resimleri hemen sizlere aktaririm, tabi simdi konusmasi cok erken ama ben baya bi heyecanlandim Fenerbahcenin ceyrek finale cikmasina.
Bi devi daha itsin kupa disina. Ben mactan oncede dedim, simdide diyorum bu FENER avrupada daha cok can yakar. Sevilla son 16 takimin icinde en iyi futbol oynayan takimlardan birisidi ama Fenerbahce inandi ve aldi karsilasmayi.
Ben Trabzonsporluyum ama bugun sabah Fenerbahceli kalktim, tum ingiliz arkadaslarima msj cektim dedim bu aksam ingiliz takimlarini birakin en zevkli mac Fenerin maci olcak dedim, suan hepsi ovguler yagdiriyo futbolculara. En cok ise Ugur Borali begendiler.
Fenerli arkadaslari tebrik ederim, futbolculari da tebrik etmek lazim onlar bugun Turkiyeyi sevindirdi sadece kendi taraftarlarini degil.
Arkadaşlar Alves burda Ahmet Çakar'a bikinileri hazırla demek istemiş olabilirmi![]()
Helal olsun Fenerbahçe'ye.Gerçekten bayağı yol katettiklerini gösterdiler bize.Bundan sonra kim gelirse gelsin onları eleyecek güçte olduklarını biliyoruz..
Maçın ilk 15 dakikasını sağlam bir şekilde seyrettim.Maç 2-0 olunca eyvah dedim.İnanın bir Türk takımının o sahada o halde olması beni çok üzdü.Üstüne 3 tanede sarı görmüştük.Sonra ben uyku moduna geçtim.Hayam meyal Deivid'in golü hatırlıyorum.Gerisini hatırlamıyorum..Sabah sporhaberlerini açtım Fenerbahçe'nin turu geçtiğini görünce hafif tebessüm ettim.Valla hoplayacak zıplayacak kadar sevinmedim doğruyu söyleyeyim ama Fenerbahçe'nin kibirli Sevilla karşısında Türklerin gerçek gücünü göstermesinden dolayı mutlu oldum gerçekten..
So what?
Saike
vaLLa akşam VoLkan'a etmedigim Laf kaLmadı ama penaLtıLarı izLeyince özür diLedim kendisinden![]()
Dünyanın peşinden koştuğu Daniel Alves'i sol kanatta sarhoş eden Uğur Boral'a, sahada yapılması gereken ne varsa yapan Aurelio'ya, Capel gibi bir sahtekarla cebinde sarı kartı olmasına rağmen penaltılara kadar müthiş mücadele eden ve maçı tamamlayan Gökhan'a, attığı çalımlarla Sevilla'lıların belini kıran krAlex'e, attığı 2 golle uzatmalara götüren Deivid'e ve kurtardığı penaltılarla kendini affettiren Volkan'a, diğer tüm Fenerbahçe'li oyunculara teknik patron Zico'ya ve Aziz Başkan'a teşekkür ediyorum.
Kurada Schalke-Porto galibi gelirse çok güzel olur.
Son olarak; bu Aurelio'yu Real Madrid'e koysan sırıtmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti