Özil: Fenerbahçe'nin teklifini reddettim

Ara transfer döneminde Schalke'den Werder Bremen'e transfer olan Türk asıllı Mesut Özil, Almanya'yı sevdiği için Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediğini söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı
Almanya'nın Schalke 04 takımından Werder Bremen'e transfer olan genç futbolcu Mesut Özil, yeni takımında sıcak karşılandığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Werder Bremen'e transfer olmadan önce Fenerbahçe'den de transfer teklifi aldığını anlatan 19 yaşındaki Özil, "Almanya'yı seviyorum. Tüm ailem ve arkadaşlarım burada. Bunları göz önünde bulundurarak Fenerbahçe'nin teklifine hayır dedim. Werder Bremen iyi bir takım. Burada çok arkadaşım var. Ortam iyi. Buraya gelerek doğru karar verdiğime inanıyorum" dedi.

Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynadığını belirten Mesut Özil, "Hedefim Almanya Milli Takımı’nda forma giymek. Şu anda U-21'de forma giyiyorum. Orada da forma giymekten mutluyum" dedi. Mesut ayrıca, Türkiye Milli Takımı için kendisine hiç davet gelmediği de belirtti.

DİEGO’YU ÖVDÜ
Mesut Özil, Almanya'da iki kez yılın futbolcusu seçilen Werder Bremen'in yıldız oyuncusu Diego'ya övgüler yağdırdı.

Genç oyuncu, "Werder Bremen'de Diego ile yan yana oynamak büyük bir şans. O çok iyi bir futbolcu. İyi paslar veriyor. Ondan öğreneceğim çok şey var. Teknik direktörümüz de çok iyi. İyi çalıştırıyor, işini iyi biliyor. Burada yabancılık çekmiyorum. Hedefim ilk 11'de yer almak" diye konuştu.