sen neden bu kadar agressif konuşuyorsun aramızda 4 yaş fark var ben kayserispor düşmanımıyım o kadar olumlu şey söyledim bişey demedinde aydın ve ali turan iyi stoperler değil deyince neden hirçinlaşıyorsun aydın manevi baban falan mı neden hakaret eder gibi konuşuyorsun bana göre aydınla ali beş para etmez sana göre çok iyidir senin bunu bağıra bağıra dile getirmen benim düşüncemi değiştirecekmi bana göre öyledir sana göre böyle sen istersen kıçını yırt bana göre aydın ve ali 5 para etmez ben kayserisporun maçını izlemedenmi konuşuyorum senin ve senin gibilere çok şaşırıyorum bende galatasaray taraftarıyım ama galatasaraylı bir futbolcu çok abartılmış diyen bir adama anama küfür etmiş gibi saldırma gereği hissetmiyorum aksine ben diyorum lincolnün linderoth un ca sı fazla olmuş vs vs diye
siz şehirlerinizin gladyatörlerimisiniz
trabzonsporda ingiliz doğumlu bir forvet var çok hızlı çok iyi hızlanıyor 90 dk durmadan koşuyor ama tekniği çok zayıf diyorum shamur var mesela trabzonlu çileden çıkıyor adam hiç olurmu öyle şey diyor zaten diyor hızlı adamlar genelde tekniktir (vay anasını)
yine fenerbahçe için kafalarını gövdelerini feda eden arkaşdalar var mesela yusufislam mesela sheriff bu adamlarda tıpkı senin gibi futboldan anlıyor aslında hemde çok iyi anlıyor ama takımlarını savunmak maksadıyla bütün düşüncelerini son derece ağressifçe sivriltip karşısındakine sokmak istiyorlar
neden bunu yapıyorsunuz beyler takımlarınızı bu kadar çok sevmek aynı zamanda düşüncelerinizidemi etkiliyor yada sadece kendi takımınızın büyüklüğünden bahsedip küçülüğünü kabul etmemekmi sizin futbol yorum mantaliteniz