Yorumlarınız için teşekkür ederim. Cengavs arkadaşım, kaleci mevkiinde 1 yıl sonra problemim olacaktır. Lehmann emekli olacaktır, Almunia ise iyi bir fiyata satıldı. Yerlerine ise potansiyelli 2 tane kaleci alındı. Transferler genelde başarılı, ki birazdan bunu kanıtlarıyla göreceksiniz.

Londra'da fırtınalar estiriyordu 'Büyük Kaptan'.... Yenilmek nedir bilmiyordu adeta. Takıma ne kadar adam aldıysa hepsinden faydalanıyordu bir şekilde. Antrenmanlarda ve maç öncelerindeki diyaloglar ise gerçekten çok ilginçti. Günler tek tek geçiyor, transfer dönemi yaklaşıyordu. İşte Büyük Kaptan'ın 20. maçına kadar geçen süredeki maçlar....

Premier Lig 6. Hafta:

Premier Lig 7. Hafta:

Premier Lig 8. Hafta:

Premier Lig 9. Hafta:

Premier Lig 10. Hafta:

Premier Lig 11. Hafta:

Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç:

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç:

Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. Maç:

Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. Maç:

Lig Kupası 3. Tur Maçı:

Lig Kupası 4. Tur Maçı:

Büyük Kaptan'ın kariyerindeki 20. maçtan önce ise çok ilginç diyaloglar geçiyordu soyunma odasında.....

BK: Oğlum Edip (Adebayor ) gel bakayım yanıma.
EA: Efendim canım hocam.
BK: Yağ çekme lan Bak oğlum, bu maçta sen de forma şansı bulacaksın. Bu sefer bundan faydalanamazsan ananı da al git lan
EA: Canın sağolsun hocam
BK: Ayrıca bakın, bugün benim kariyerde 20. maçım. Buraya kadar puan kaybetmeden geldik. Burada da kazanalım ki şanım yürüsün
Tüm Takım: Olur hocam (İçlerinden: Kolaydı sanki. Yiyosa çık kendin oyna lan )

20. maçtan önceki bu diyalog oyuncuları etkilemiş olacak ki (iç seslerinden belli abicim ) aslanlar gibi mücadele eden bir takım vardı sahada....

Premier Lig 12. Hafta:

Ben susayım, şanım yürüsün