1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Şimdilik GALATASARAY ama Bir gün Mutlaka ADA´ya Gideceğim

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Bişeyler sormak istiyorum:
    1-Arda sol kanat değil mi?
    2-Carrusca kötü adam nasıl sende oynmayabiliyor?
    3-Serkan Çalık gibi kötü yapılmış bir oyunucunun fener maçında hattrick yapmasına şaşırdım....Başarılar...
    cevpların şöyle kardeşim1- arda ya pozisyon antremanı yaptırıyorum böylece sağ iç oynatıyorum 2- carrusca da ısrarcıyım FM 2007 de de aynı şekildeydim ve buyuk başarılar yakaladım fakat hiç transfer teklifi almadım pek kimsenın ılgısını çekmıyor.3- serkan kötü değil üstünde çalışırsan ısrarcı olursan mutlaka gelecekte başarılı oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASINDA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇAKİLDİ VE YENİ RAKİP BELLİ OLDUDortmund takımı da inter toto kupasından Uefa ya katılma hakkı kazanan bir başka ekip. guruplarda villareal lens stabeak ve dinipro ile eşleşen dortmund gurup maçlarını 9 puan toplayarak lider tamamladı.1. turda parta prague ı eleyen dortmund 2. turda ise güçlü fransız temsilcisi P.S. Germain i eleyerek GALATASARAY ın rakibi olma başarısını gösterdi. işte maçları ve kadrosu.bu stad dan çıkmamız gayet zor olacak ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmazBallspiel-Verein Borussia 1909 e.V. Dortmund kısaca BVB şeklinde bilinen Almanya'nın Dortmund şehrinde kurulu spor kulübü.Diğer branşları yanında en çok futboldaki başarılarıyla tanınmıştırlar. Alman futbolunun en başarılı kulüplerinden biridir. 6 Alman Şampiyonluğu ve 1997 yılında kazandıkları Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu vardır.Etkileyici ve rakip takımı baskı altına alan stadyumu Westfalenstadion Almanya'daki en büyük kapasiteli stadyumdur. Bunun yanında maç başına 80.000'in üzerinde ortalama seyirciyle Avrupa'nın en yüksek seyirci sayısı ortalamasına sahip takımıdır.[kaynak belirtilmeli]Türk asıllı oyuncu Nuri Şahin 2004/2005 sezonunda 16 yaşındayken Dortmund formasıyla ilk 11'de maça başlamış ve Bundesliga'da ilk 11'de maça başlayan en genç oyuncu unvanını almıştır. Tam isim : Ballspiel-Verein Borussia 1909 e. V. Dortmund Renkler : Sarı-Siyah Kuruluş : 19 Aralık 1909 Stad : Westfalenstadion Kapasite : 81.266 Başkan : Dr. Reinhard Rauball Teknik Direktör : Thomas Doll Lig : BundesligaTÜRKCELL SÜPERLİG 25. HAFTASüperligin 25. haftasında Ezeli rakibimiz beşiktaşla oynadık falcao nun müthiş oyunu ve 2 güzel golüyle 2-0 aldık25. HAFTALAR SONUNDA PUAN DURUMUUEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL İLK MAÇ[B]Uefa kupasında çeyrek final deki rakibimiz
    Last edited by cemil kaya : 08.Mart.2008 at 12:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Mesaj Yetkileri