ben villarrealle başladım oyuna ilk sezonda şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım milana elendim. ligi de 7. sırada bitirdim son iki maçı kazansam 4. olacaktım ama olmadı. ikinci sezon bi iki transfer yaptım ve uefa kupasını kazandım ligde de şampiyonluğu real madride kaptırdım 2. oldum her ay zarar ediyordum ama başkan gerçekten çok iyi biri 3 ayda bir ek bütçe yaratıyo 100 milyon dolarlık transfer bütçem oldu 3. sezon başında pahalı transferler yaptım ama takım düzeni bozuldu huzursuzluk çıktı takımda super kupa da arsenal i çok rahat 3-0 yendim takımıma çok güveniyodum ama işte uyum sorunundan ligi ancak 9. bitirebildim. cl de intere elendim 2. turda sezon sonu yönetim görevime son verdi avrupa kupalarına kalamadım diye traftar üzüldü gidişime kıtasal durumdaydım. 5-6 takımla ilgilendiğimi açıkladım juveden teklif geldi hemen kabul ettim 4. sezonumda seria a daydım şu anda 13 hafta geçti 2 beraberlik 1 mağlubiyetle liderim villarrealde yakalayamadığım başarıları burda yakalıcam işallah. bu arada esk takımıma baktım benim baş antr. manager yapmışlar ligde 1 galibiyetleri var 15. sıradalar 8 puanla beni çok ararlar ama çok geç artk ha bide hollandayla dünya kupasına doğru namağlup durumdayım