Dur bakalım yaw daha yeni başlıyoruz. Asıl Cavese bundan sonraKariyer iyi fena değil ama çokda şaşılacak bir durum yok ortada başarıbakımından..
teşekkür ederim, en azından Serie A için yeterli bir kadro kurduk.Transferler mükemmel abi tebrik ederim.
başarılar seria A da ilk 7 çok iyi olur senin içinGerçekten süper olur. Öncelikli hedefim kalıcı olabilmek. ilk sezon düşmeyelim yeter benim içinBaşarılar bence ilk 6 ya girecegine inanıyorum ...
__________________________________________________ _______________
Transfer döneminin son günlerinde iki oyuncu daha takımımıza katıldı...
David Jarolim => Napoli - loan
Theo Walcott => Arsenal - loan
Italian Cup 1st Qual. RoundKupa mücadelesinde zayıf rakibimiz karşısında şovumuz vardı. Zarate geçen sezon nerde kaldıysa oradan dewam ediyor
Italian Cup 2nd Qual. RoundEv sahibi avantajını iyi kullandık, maçın tamamında üstündük ve 3-0 gibi net bir skorla 3. ön eleme turuna yükselmeyi başardık.
Italian Cup 3rd Qual RoundPek umudum yoktu açıkçası bu maç öncesi. kupada sona geldiğimizi düşünüyordum ama oyuncularım inanmış bir kere. kim durdurabilir onları
Zarate yine hattrick yaptı ve maçın kahramanı olmayı başardı. 1. turda rakibimiz Juventus
Serie A 1.Haftanormalde sevinmemiz gereken bir sonuç değil mi
o penaltı olmasaydı kazanabileceğimiz bir maçtı. bir anlık dikkatsizlik deplasmanda da olsa 2 puan kaybetmemize neden oldu. Yinede sahadaki oyundan çok memnunum. Tecrübe kazandıkça daha iyi ''takım'' olacağımıza inanıyorum.
Serie A 2.HaftaJuve'den aldığım kaleci gerçekten çok iyi performans gösteriyor ama bu maçta dinlendirmeyi tercih ettim, yerine Ejide'yi oynatayım dedim. Nerden yaptım o hatayı
Bir kaleci bu kadar mı komik goller yer. (Legrottaglie geri pas verdi onu bile tutamadı gol oldu...) siz siz olun sakın almayın bu adamı. banada ders oldu Mirante'den vazgeçmem artık
Serie A 3.HaftaBizim gibi lige yeni yükselmiş bir takım Livorno'da. Zorda olsa 2-1 sahadan galip ayrılmayı başardık. Serie A2daki ilk galibiyetimizi de aldık
Serie A 4.Haftaİyi oynayıp yenilmek gerçekten koyuyor insana...90+5 te gelen gol yıktı bizi. Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk yine
Serie A 5.Haftason 10 dakikaya girerken attığımız golle biraz olsun umutlanmıştık ki 90.dakikada yediğimiz gol skoru ilan etti. 3-1...
Aslında oyuna baktığımda gerçekten iyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz ancak henüz yeni bir takım olmamız dezavantajımız. Tecrübeli ve güçlü rakiplere karşı oynarken yapılan basit hataları telafi etmek çokta kolay olmuyor
Dayak yiye yiye atmayıda öğreniriz elbet![]()